visca el barca írta:Kubla9 írta:A játék képe alapján igazságos eredmény született. Szerintem nem kell a kapusunk nyakába varrni a pontvesztést.Majd otthon a Leverkusen ellen javítunk és helyre áll a világ rendje.

hát akkor kinek a nyakába varrjam?
Legalább annyira azokéba akik a helyzeteket rendre kihagyták.
Engem ez húzott fel a legjobban. A Romanak gyakorlatilag egy helyzete volt az első félidő végén (a gólt nem nagyon tekintem helyzetnek) mi ha a felét kihasználjuk legalább hármat elrakunk.
Ennyi erővel a bíró nyakába is lehet varrni. Ő is hibázott egy mérkőzést befolyásoló pillanatban.
A meccsre teljesen jellemző volt, hogy náluk a kapufánál befelé pattan, nálunk meg kifelé.
Nem játszottunk jól ez tény, de még ezzel a teljesítménnyel is verni kellett volna őket. Minden más esetben tudnék gratulálni a Romanak az eredményhez, de hogy ilyen játékkal és mázlival érték el ahhoz nem nagyon tudok. Nyilván a hasonló taktikának van esélye ellenünk, de, hogy ennyire képtelenek legyenek támadni... Annak ellenére ez nem rossz eredmény, főleg azt véve alapul, hogy gyakorlatilag a csoportmeccseink legnehezebbje volt.
Rafinhat nagyon sajnálom. Hiszem, hogy tudott volna lendíteni a játékunkon, fürgébb és offenzívabb mint Rakitic, nagyon kellett volna ő ide, mert egy Masch-Busi-Ini kp-tól sok veszélyt nem lehet várni.