off: Feast4, nem kötözködésképp, csak jótanács, hogy idézz inkább többet egymás után, ne új hsz-t írj, mert így duplák miatt lehet megint pihenni fogsz, pedig elég aktív vagy a fórumon, nem akarom, hogy ilyenek miatt kiess..
félig on: Vitya azért nem volt olyan rossz kapus, a Pep érában több évet lehúzott nagyon magas szinten, nem egyszer mentette a seggünket a Real ellen is - volt hogy a kőkemény megalázástól -, 1v1-ben pedig a szűk elit tagja volt szerintem a sérülése előtt. Azért ne kezeljük már Oleguer szinten..
on: MAtS-ot kicsit sajnálom, Bilbao ellen kijött, rossz helyre fejelt, "miatta buktunk". Atletico ellen inkább bent maradt - mert nem volt benne biztos, hogy elérné -, ez is az ő gólja sokak szerint.. Most megint kijött kicsit - hogy lefülelje a lehetséges indítást, amit az Atletico ellen annyira hiányoltak tőle a most legjobban ércelődők -, csávó lehetetlen helyzetből belőtte élete gólját, ismét ő tehet a pontvesztésről. Nyilván hibázott valamennyit, de ilyen gól csak a mesékbe van, ez olyan kb, mint amikor a Kazany játékosa 30-ről kilőtte nekünk a pipát, vagy amikor Diego tette meg ugyanezt kiszorított helyzetből. Lehet rosszul láttam, de szerintem azért állt meg, mert érezre, hogy nem lesz meg, nem azért, mert azthitte, hogy mellé megy. Bár gondolom jobb lett volna ha nekiugrik teljes lendületből a kapufának, és ő is lesérül.
Na mindegy, Pedro után úgytűnik megvan az új kerékkötő, bár azt hittem, hogy az egyik ifi lesz majd az, nem ő..