egyet tudok érteni azzal amit írsz. az a helyzet, hogy engem a magánéleti allűrjei egyáltalán nem érdekelnek, de amit a pályán művel azt egyszerűen: utálom. a pofátlan műesései, a hisztis követelőzései, a hányinger gólöröme...stb. sajnos pontosan tudom ugyanakkor, hogy nagyon jó és veszélyes, és szélvész gyors és hihetetlen gólveszélyes de ha Messi, vagy Ney lő gólt az öröm, ha ez a pat...ny az szín tiszta bosszúság.Messias2 írta:Az erős túlzás, h csak tizikkel tud kiemelkedni. Ma valóban nem volt jó meccse, bár ez is relatív. Mivel még így is ő volt a legveszélyesebb a kapura a Real-ban. Hisztiei, illetve gólörömei nekem se szimpatikusak, de ne vegyük már el az érdemeit. És ne állítsuk be úgy, mintha az összes gólját tiziből lőné, és folyamatosan a bírók segítenék. Mert ez egyrészt nem igaz, másrészt méltatlan egy barcás fórumhoz.ZBarca írta:[
Szomorú, ha a világ állítólag második legjobb játékosa csak tizikkel tud kiemelkedni. Ma sem volt jó meccse - ahogy azt a kommentekből leszűrtem, mert nem láttam az egész meccset.
gondolom ezt jelentheti, hogy az ember kinek szurkol....