Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
A BarcaOne-on fent vannak a meccsek (A-csapat, Atletic, Femeni, kosár stb.), vissza lehet nézni. Ingyenes és tökéletes minőségű akadásmentes. Azt nem tudom pontosan mennyi idővel később töltik fel őket, de nem hiszem hogy olyan sokat kell rájuk várni.bence0330 írta: ↑2025.07.26. 23:23:34Nem használom a Barca One-t, azt tudom, hogy az előszezon meccseit közvetítik, de azt nem, hogy utána megtekinthetőek-e, Deluigi, Chino, Brazilfan pl. talán tudják.Mascherano14 írta: ↑2025.07.26. 23:03:40Hol lehet visszanézni az Ázsai túra meccseit? Úton leszek pont, de esténként lenne időm.
Ha nem, akkor ezek egyikén tuti fent lesznek a teljes meccsek:
Nem használom a Barca One-t, azt tudom, hogy az előszezon meccseit közvetítik, de azt nem, hogy utána megtekinthetőek-e, Deluigi, Chino, Brazilfan pl. talán tudják.Mascherano14 írta: ↑2025.07.26. 23:03:40Hol lehet visszanézni az Ázsai túra meccseit? Úton leszek pont, de esténként lenne időm.
A fenti kettő működik, és aktuális.
Én megnéztem pár meccset/összefoglalót azóta. Kmb által ajánlott hdmatches oldalra hamarabb felkerül a meccs az eddigiek alapján, kifejezetten hamar - a magnál sokkal gyorsabban. Ráadásul 1080-ban. (Ezúton is hála a tippért, ráadásul 10-20 perces összefoglalók is vannak, úgyhogy még azoknak a meccseknek is meg tudom nézni a velejét, aminek a megnézését unalmasnak tartanám/nem lenne rá időm)davi10 írta: ↑2022.02.14. 22:37:44Ezekre a lent említett oldalakra kb. mikor kerülnek fel a meccsek?
Jelen állás szerint csütörtökön nem érek haza 8-9 előtt (úgyhogy az élőt se fogom tudni időben kinyitni). Van esély rá, hogy 9-től megnézzem valahol a meccset?
Ezeken az új, retek UPC/Vodafone mediabox-okban már nem lehet bármit felvenni, úgyhogy az nem játszik, pedig az baromi kényelmes volt régen ilyen helyzetekre.
Puyol05-nek én is nagyon köszönöm, remek oldal, én is elmentettem!