Mihu írta:Sajnos így hogy már lezárult a Ronaldinho korszak, így meg lehet állapítani hogy Rivaldo sokkal nagyobb játékosa volt a Barcának mint Ronaldinho. Igaz nem nyert BL-t, de Rivaldo képes lett volna rá hogy BL-re vezesse a csapatot, csak akkor nem voltak olyan játszótársai mint R10-nek. SZERINTEM. De hozzá kell tenni hogy Ronaldinho rávert volna Rivaldo-ra, csak hát a hozzáállás. És úgy összességében lehet mondani hogy Rivaldo nagyobb játékos volt mint Ronaldinho. Bár Ronnie pályafutásának még nincs vége, nem sok esélyt látok arra hogy a Milanban megint elnyerje a "az egész futballvilág a lábaim előtt hever" formáját.
Rivaldonak hatalmas távoli bombái voltak. Az a balláb...hajajjjj

Ronaldinho viszont ha kellett lecselezte még a bírót is. A maga nemében mindkettő zseniális játékos, de én Rivaldo-t többre tartom mint R10-et.
És a Valencia elleni ollózós gólja...hát tényleg csak vetekszik vele Zizou BL-döntős gólja. De megelőzni nem tudja. Szerintem technikailag sokkal nehezebb volt kivitelezni ezt az ollót, mint azt a félfordulatos rúgást. Ezt most nem azért mondom mert a Real ezzel nyert, mert én imádtam Zidane-t. Öröm és élmény volt nézni azt ahogy játszik. Minden labdájának szeme volt. De azért több ilyen gólt látunk a futballpályákon mint olyan ollókat. Úgy levenni mellre hogy tökéletesen jó legyen, és utána meg így kilőni a rövid alsót, a kapufa mellett....hát jó adag mák is volt benne, mert ollót nem igazán lehet ilyen precízen helyezni, de akkor is hatalmas megmozdulás.
régi, de ehhez hozzászólnék ha nem baj.
rivaldo valóban nívósabb játékos volt, mint ronaldinho, nem feltétlenül jobb, de hosszabb ideig jó. még 30 évesen is parádézott.
ronaldinho is tüzelt régen távolról, természetesen ma már csak 10 meccsenként egyszer veszi rá magát, hogy a mezőnyből ellője, ha nem muszáj, akkor nem lő, de néha még akkor sem.
a zidane-gól szerintem technikailag nehezebb volt. lehet, hogy szentségtörés ezt mondanom, de zidane azt a gólt a gyengébbik lábával ágyúzta fel a pipába, ráadásul vissza kellett nyúlnia érte, mindezt kapásból, derékmagasságban, egyszerűen horrorisztikus technika, ilyen kapáslövés egyszerűen nem létezik.
rivaldo ollózása meg azért volt nagy, mert már bepakolt kettőt azon a sorsdöntő meccsen, és a hosszabbításban ennyire lazán, ennyire könnyedén megcsinál egy ilyet, ráadásul messziről. persze, ez is nagyon technikás, de azért ilyet mások is lőttek már, nem is egyet (gera pl lábbal pörgette fel magának, igaz ő 5 méterre volt a kaputól, meg az ellenfél is gyér volt, de érted), magának rivaldonak is volt még egy ilyenje. ennek ellenére minden idők egyik legszenzációsabb gólja.