2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Valaki látja, amit én is!Charlie írta:Szerintem egyre jobban játszik,én nagyon bírom.Most elől játszott eléggé,mintha a csatár mögött támadó lett volna,mert rengeteget volt elől,remekül osztogat,és télleg sok labdát szerzett,meg kapott is az ellenféltől.Szerintem nagy erőssége a csapatnak,és kezdi visszanyerni a formáját.Remek kiegészítőember,nagy tapsztalattal.
C.
Szerintem annyira nincs gáz vele. Csak a befejezéseknél.... Azt azonban ki lehet javítani.Enrique írta:Nem tetszik nekem ez a Bommel gyerek, egyre jobban nem...
Lehet, hogy csak én érzem, de valahogy nehézkes, akadozó, valahogy nem az igazi, nem az aki méltán szerepel Xavi helyett. Röviden mondhatnám azt is: egyáltalán nem tetszik a játéka.![]()
... De majd'csak feljavul.
hát igen sztem is elég sokat szabálytalankodott féltem is h piros lesz télleg lőhetne többet de sztem itt nem pont azon a poszton játszik,mint a Psv-ben és hát azért kell pár meccs még átszokik sztem (év elején nem sokat játszott) és most kezdi megtalálni a helyét kb úgy mint LarssonCharlie írta:sztem a cseréje mellett szólt hogy kiállították volna,féltem is ettől...
Télleg puskázhatna többet messziről,PSVben sok hatalmas gólt akasztpott,amelyek különböző gólösszefoglalókban a legszebbek lettek,ennyit hiányolok tőle még.
C.