A maiak közül játéktudás és szimpátia alapján is egy ilyen kezdő ( nem csak szimpátia, mert akkor 4 C's lenne bent

):
Rondo-Kobe-Pierce-Garnett-Shaq (ő All-time

)
Egyébként pedig:
Rondo/Kidd-Jordan-Mcgrady-Garnett-Shaq
Csak olyanokat írtam, akiket láttam fénykorukban kosarazni. Jordant elsősorban videóról, de azért láttam. T'Mac nagy kedvenc volt, Garnett örök, mint ahogy Shaq is. Rondo és Kidd viszonylatában pedig nem tudtam dönteni, a 2000-es évek eleji Kidd legalább annyira kedvencem volt, mint most a kicsi.
És akkor megemlítem Ray Allent, akit csak azért nem raktam be egyikbe se, mert Kobe-t nem akartam kihagyni az elsőből a korszakossága miatt ( és tetszik a laza stílusa is, főleg már idősebben), míg a másodikban ott van Jordan... Allen nem biztos, hogy Hall of Famer lesz és nem vitt véghez akkora dolgokat, mint Jordan vagy Kobe, de abszolút favorit a posztján az eleganciájával, a sallangmentességével és a technikájával.
Emellett persze posztonként csak az utóbbi 15-20 évből fel tudnék sorolni 5-6 olyan játékost, aki beférne ide és csodával nézem, néztem. Ezért szép játék a kosárlabda...