Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyszerűbb? szerintem a jóval nagyobb választék (már úgy értem,hogy szerintem akarva akaratlanul, sokkal több meghatározó férfi színész jut az ember eszébe, mint női) miatt nehezebb egy 5 ös listát összehozni.shutterisland írta:ez azért van, mivel férfi színészt szerintem egyszerűbb top 5-t bedobni, és ha sikeres lesz a szavazás, akkor majd később egy rendezős vagy színésznős is benne vanMivel kifejezetten színészekről szól a szavazás, nem színésznőkről.
Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik![]()
ez azért van, mivel férfi színészt szerintem egyszerűbb top 5-t bedobni, és ha sikeres lesz a szavazás, akkor majd később egy rendezős vagy színésznős is benne vanMivel kifejezetten színészekről szól a szavazás, nem színésznőkről.
Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik
Ezért is mondtam, hogy nem tartom rossz színésznek, csak én nem szeretem.ozsimiki írta:Mivel kifejezetten színészekről szól a szavazás, nem színésznőkről.Rinku írta:
És nagyon szeretem Natalie Portman-t is mert remek filmekben játszik és úgy gondoltam, hogy legalább egy színésznőt említsünk meg, mert ahogy vettem észre eddig, csak férfiakat írt mindenki.
Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik
Visszatérve Bruce-ra...nekem nagy kedvencem, de elismerem,hogy nem annyira ezerarcú, viszont akciófilmek terén, Ő is egy kultusz figura.
+azért nem csak az eszetlen lövöldözős akciófilmekben szerepelt, volt pár drámaibb szerepe is,amiben helyt állt.
Mivel kifejezetten színészekről szól a szavazás, nem színésznőkről.Rinku írta:
És nagyon szeretem Natalie Portman-t is mert remek filmekben játszik és úgy gondoltam, hogy legalább egy színésznőt említsünk meg, mert ahogy vettem észre eddig, csak férfiakat írt mindenki.
Úgy, hogy valószínűleg a többség számára nem akkora színész. Én nem vitázom azzal, hogy rossz színész lenne, de én kifejezetten nem szeretem Bruce Willis-t... Nálam Johnny Depp vagy Robert Downey Jr. ezerszer előrébb áll a rangsorban, mert mindketten ezerarcú színészek, akármilyen szerepet képesek lennének eljátszani, minden fajta és féle érzést képesek hatásosan érzékeltetni, pl. Christian Bale-lel szemben, aki állandóan úgy néz, mint egy FBI ügynök, ugyanolyan mimikával - ha lehet ezt egyáltalán mimikának hívni, hogy baromi komor és kimért fejet vág szinte minden filmben. Láttam néhány filmjét, engem nem győzött meg túlságosan a kvalitásáról... Viszont a fenti két említett színész szerintem jelen korunk legjobbjai között van.Deus írta:viszont hogy hogy Bruce Willis nincs a TOP5 -ben?
most már benne van, a 8. helyen négyes holtversenybenBrad Pitt hogyhogy nincs benne a TOP10-ben?
hát nem tudom. én kb annyit vettem le a drvie trailerjéből, hogy autos-szaguldós-lövöldözéses sablon. lehet tettek alá egy jo sztorit, de a tényen nem változtat h nekem ez egy popcorn film (ami nem feltetlenul jelenti azt h rossz)sjd írta:
![]()
![]()
![]()
(kiemelt részhez)
egyébként az akcentus miatt kb. minden második szót értettem, szóval tényleg tök homály volt, hogy miről beszélnek. Valamint szereplők megkülönböztetése, meg hasonló problémáim voltak, szóval igenis számított
visca el barca írta:
biztos h egy filmről beszélünk? bár én nem láttam a driveot, de legjobb tudomasom szerint az egy kommersz popcorn mozi, hogy jön az ide?![]()
(szer: közben rájöttem h ua. a rendezo)
mi az h nem volt felirat a valhalla risinghoz és nem értetted?szerinted számított a film megértéseben bármit is az a nagyjából 6 mondat ami elhangzott a másfél óra alatt?
meg milyen történéseket lehet abban összerakni? volt olyan is?![]()
ugyanaz a rendező.visca el barca írta:biztos h egy filmről beszélünk? bár én nem láttam a driveot, de legjobb tudomasom szerint az egy kommersz popcorn mozi, hogy jön az ide?sjd írta:![]()
biztos h egy filmről beszélünk? bár én nem láttam a driveot, de legjobb tudomasom szerint az egy kommersz popcorn mozi, hogy jön az ide?sjd írta:egyébként én láttam a Valhalla Risingot, csak pont telefonon néztem felirat nélkül, szóval még halmozottan hátrányos helyzetű is vagyok abból a szempontból, hogy nem értettem. Be van tervezve, hogy megnézem gépen, felirattal vmikor, csak még egy jó 200 film van, amit le szeretnék addig gyűrni
A Drive-hoz hasonlóan, hogy sok értelmet nem kell keresni benne, bőven elég ha összerakod a történéseket. De ha felmész az imdb fórumára, akkor ott lehet érdekes elméleteket hallani a filmmel kapcsolatban
egyébként Winding Refn Pusher c. debütáló filmjét látta vki a fórumozók közül? Érdekelne a véleménye
kurdt-nak a Drive se tetszett, szóval ne bíztasdvisca el barca írta:valhalla rising
kurdt!
ha láttad segíts rajtam, mert elvesztem.
remélem azért érezted a kihívást! 7végére teheted a fegyvernepper mellékurdt írta:sorry, magadra maradtál, nem láttam...visca el barca írta:valhalla rising
kurdt!
sorry, magadra maradtál, nem láttam...visca el barca írta:valhalla rising
kurdt!
Uh, ezen a jeleneten nem is tudom hányszor hangzott el a f*ck szóbatinho írta:Ha Christian Bale, nekem mindig ez a jelenet ugrik be. Hatalmas
http://www.youtube.com/watch?v=0UIvf1ascmk