Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.10. 13:56:56

shutterisland írta:
Mivel kifejezetten színészekről szól a szavazás, nem színésznőkről.
Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik
ez azért van, mivel férfi színészt szerintem egyszerűbb top 5-t bedobni, és ha sikeres lesz a szavazás, akkor majd később egy rendezős vagy színésznős is benne van :)
egyszerűbb? szerintem a jóval nagyobb választék (már úgy értem,hogy szerintem akarva akaratlanul, sokkal több meghatározó férfi színész jut az ember eszébe, mint női) miatt nehezebb egy 5 ös listát összehozni.

De ezért érdekesebbnek, jóval érdekesebb, szóval nem leszólni akarom. Csak a könnyűségre írtam.

Nőknél pl a húde nagyon nagy kedvencek jó ha van 5 fő max :D na jó, össze tudnék annyit szedni, de nem lenne nagy agytorna, mint pl a srácoknál,hogy kit miért tegyek be,vagy ne, mert kb 20-30 akkora kedvencem van mint a ház.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.10. 13:14:50

Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik
ez azért van, mivel férfi színészt szerintem egyszerűbb top 5-t bedobni, és ha sikeres lesz a szavazás, akkor majd később egy rendezős vagy színésznős is benne van :)

rinku : javítva.

többiek még szavazhatnának!
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.10. 13:10:36

ozsimiki írta:
Rinku írta:
És nagyon szeretem Natalie Portman-t is mert remek filmekben játszik és úgy gondoltam, hogy legalább egy színésznőt említsünk meg, mert ahogy vettem észre eddig, csak férfiakat írt mindenki.
Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik :twisted:

Visszatérve Bruce-ra...nekem nagy kedvencem, de elismerem,hogy nem annyira ezerarcú, viszont akciófilmek terén, Ő is egy kultusz figura.

+azért nem csak az eszetlen lövöldözős akciófilmekben szerepelt, volt pár drámaibb szerepe is,amiben helyt állt.
Ezért is mondtam, hogy nem tartom rossz színésznek, csak én nem szeretem.

A színészek kapcsán én egy kalap alá vettem a két nemet, bár igen, feltűnhetett volna, hogy csak férfiakról van szó, na mindegy, akkor bájos hölgyem helyett Sir Anthony Hopkins-t jelölném, shutter, légyszíves írj be neki egy pontot! 8)
Football, bloody hell. /SAF/
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.02.10. 13:04:00

Rinku írta:
És nagyon szeretem Natalie Portman-t is mert remek filmekben játszik és úgy gondoltam, hogy legalább egy színésznőt említsünk meg, mert ahogy vettem észre eddig, csak férfiakat írt mindenki.
Tehát itt most SHutter a férfi vonal iránt érdeklődik :twisted:

Visszatérve Bruce-ra...nekem nagy kedvencem, de elismerem,hogy nem annyira ezerarcú, viszont akciófilmek terén, Ő is egy kultusz figura.

+azért nem csak az eszetlen lövöldözős akciófilmekben szerepelt, volt pár drámaibb szerepe is,amiben helyt állt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.10. 12:56:40

Deus írta:viszont hogy hogy Bruce Willis nincs a TOP5 -ben? :evil:
Úgy, hogy valószínűleg a többség számára nem akkora színész. Én nem vitázom azzal, hogy rossz színész lenne, de én kifejezetten nem szeretem Bruce Willis-t... Nálam Johnny Depp vagy Robert Downey Jr. ezerszer előrébb áll a rangsorban, mert mindketten ezerarcú színészek, akármilyen szerepet képesek lennének eljátszani, minden fajta és féle érzést képesek hatásosan érzékeltetni, pl. Christian Bale-lel szemben, aki állandóan úgy néz, mint egy FBI ügynök, ugyanolyan mimikával - ha lehet ezt egyáltalán mimikának hívni, hogy baromi komor és kimért fejet vág szinte minden filmben. Láttam néhány filmjét, engem nem győzött meg túlságosan a kvalitásáról... Viszont a fenti két említett színész szerintem jelen korunk legjobbjai között van.

Football, bloody hell. /SAF/
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.02.10. 11:50:02

Torrente 4-hez nem készül magyar szinkron? Pedig nem ártana. Most néztem meg újra, lehet rajta nevetgélni... :D
Deus
Boixos Nois

2012.02.10. 02:18:13

viszont hogy hogy Bruce Willis nincs a TOP5 -ben? :evil:
KépKép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.10. 01:51:41

Brad Pitt hogyhogy nincs benne a TOP10-ben?
most már benne van, a 8. helyen négyes holtversenyben :)
amúgy 70 színész van már a listán :D

továbbra is várom a szavazatokat!
Deus
Boixos Nois

2012.02.10. 01:34:48

http://www.filmofilia.com/wp-content/up ... ddick2.jpg

Riddick 3

gyááááááááá, alig várom 8) erősen korhatásos lesz a film. :P
KépKép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.10. 01:10:05

annyit beszeltunk mar bale-ről h elővettem egyik filmjét amit még nem láttam

nehéz idők

ez egy igen jo film, egyetlen durva hibával. a film 3/4-ig lovesem nem volt h mi fog ebbol kijönni, vagy hogy egyáltalán merre halad az egesz tortenet. de sztem nem csak én voltam ezzel igy. kicsit felborultak az arányok, tul sok volt a bevezetés és ezáltal kevés ido maradt a lényeges részekre. fapofa bale (:D) jo volt, de a sirhant muvekes kisgyerek is tetszett benne. (mondjuk ez az állandoan laza vagyok stilus egyiknek sem állt jol :D)

nagyon nem akarom hasonlitgatni más filmekhez, de egy ilyen összeomlás, rekviem egy alomért LIGHT feelingje volt az egésznek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
mixer
Jugador del Barça

2012.02.09. 23:51:03

Top 5:
Edward Norton
Brad Pitt
Robert De Niro
Robert Downey Jr.
Leonardo Di Caprio

Többek között Anthony Hopkinst fájó szívvel hagytam ki. Nekem Stallone is nagy kedvencem :D [/b]
messideco
Presidente del Barça

2012.02.09. 23:14:47

A Drive nekem sem ütött akkorát. Igaz, hogy tartalmazott egy-két nagyon jó dolgot, meg a zenék egész nagyok voltak benne, de nem ragadt meg engem.
Eddig simán 2011 filmje a Warrior nálam.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.09. 22:29:37

sjd írta:
:shock: :shock: :shock: :shock: (kiemelt részhez)

egyébként az akcentus miatt kb. minden második szót értettem, szóval tényleg tök homály volt, hogy miről beszélnek. Valamint szereplők megkülönböztetése, meg hasonló problémáim voltak, szóval igenis számított
hát nem tudom. én kb annyit vettem le a drvie trailerjéből, hogy autos-szaguldós-lövöldözéses sablon. lehet tettek alá egy jo sztorit, de a tényen nem változtat h nekem ez egy popcorn film (ami nem feltetlenul jelenti azt h rossz)

valhallában nagyon nem kell megkülönböztetni azt a kb 5 szereplőt, sztem tök mind1 melyik mit csinál. illetve mit nem :D

kurdt! skandináv filmek ismertebbjein tul vagyok, festen régebben láttam, tul nagy nyomot nem hagyott bennem.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2012.02.09. 22:12:02

top 5

Brad Pitt
Leonardo Di Caprio
Ewan McGregor
Alan Rickman
Al Pacino

Brad Pitt hogyhogy nincs benne a TOP10-ben? :shock: :shock:

Hetedik, Benjamin Button, Blöff, Ocean's-filmek, Trója, 12 majom, Interjú a vámpírral, Joe Black, Harcosok klubja, Hét év Tibetben :arrow: nekem meggyőző :wink:
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.09. 21:57:50

visca el barca írta:
biztos h egy filmről beszélünk? bár én nem láttam a driveot, de legjobb tudomasom szerint az egy kommersz popcorn mozi, hogy jön az ide? :shock:

(szer: közben rájöttem h ua. a rendezo :D)

mi az h nem volt felirat a valhalla risinghoz és nem értetted? :D szerinted számított a film megértéseben bármit is az a nagyjából 6 mondat ami elhangzott a másfél óra alatt?

meg milyen történéseket lehet abban összerakni? volt olyan is? :shock: :D
:shock: :shock: :shock: :shock: (kiemelt részhez)

egyébként az akcentus miatt kb. minden második szót értettem, szóval tényleg tök homály volt, hogy miről beszélnek. Valamint szereplők megkülönböztetése, meg hasonló problémáim voltak, szóval igenis számított
kurdt
Megmentő :)

2012.02.09. 21:40:15

visca el barca írta:
sjd írta:
biztos h egy filmről beszélünk? bár én nem láttam a driveot, de legjobb tudomasom szerint az egy kommersz popcorn mozi, hogy jön az ide? :shock:
ugyanaz a rendező.

és tartom, hogy a Drive nem jó film...

most hétvégen még nem nagyon tolok semmit...a következő két hétben kb az összes vizsgámmal kész vagyok; valamikor a hónap végén lesz beiktatva egy ilyen Cage-maratonka, és lehet hogy mellé bevállalom ezt a Valhallát...

jut eszembe, ezen a vonalon ajánlok neked valamit; bár lehet hogy már láttad:
Festen (Születésnap)
ez sem egy egyszerű film, de nagyon jó...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.09. 21:28:04

sjd írta:egyébként én láttam a Valhalla Risingot, csak pont telefonon néztem felirat nélkül, szóval még halmozottan hátrányos helyzetű is vagyok abból a szempontból, hogy nem értettem. Be van tervezve, hogy megnézem gépen, felirattal vmikor, csak még egy jó 200 film van, amit le szeretnék addig gyűrni

A Drive-hoz hasonlóan, hogy sok értelmet nem kell keresni benne, bőven elég ha összerakod a történéseket. De ha felmész az imdb fórumára, akkor ott lehet érdekes elméleteket hallani a filmmel kapcsolatban

egyébként Winding Refn Pusher c. debütáló filmjét látta vki a fórumozók közül? Érdekelne a véleménye

(szer: közben rájöttem h ua. a rendezo :D)

mi az h nem volt felirat a valhalla risinghoz és nem értetted? :D szerinted számított a film megértéseben bármit is az a nagyjából 6 mondat ami elhangzott a másfél óra alatt?

meg milyen történéseket lehet abban összerakni? volt olyan is? :shock: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.02.09. 21:49:42-kor.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.02.09. 20:58:19

visca el barca írta:valhalla rising

kurdt!

ha láttad segíts rajtam, mert elvesztem. :lol:
kurdt-nak a Drive se tetszett, szóval ne bíztasd :wink:

egyébként én láttam a Valhalla Risingot, csak pont telefonon néztem felirat nélkül, szóval még halmozottan hátrányos helyzetű is vagyok abból a szempontból, hogy nem értettem. Be van tervezve, hogy megnézem gépen, felirattal vmikor, csak még egy jó 200 film van, amit le szeretnék addig gyűrni

A Drive-hoz hasonlóan, hogy sok értelmet nem kell keresni benne, bőven elég ha összerakod a történéseket. De ha felmész az imdb fórumára, akkor ott lehet érdekes elméleteket hallani a filmmel kapcsolatban

egyébként Winding Refn Pusher c. debütáló filmjét látta vki a fórumozók közül? Érdekelne a véleménye
shutterisland
Director del Fútbol

2012.02.09. 20:46:48

top 10 jelenleg :

tom hanks 21
anthony hopkins 18
leonardo di caprio 17
jack nicholson 16
johnny depp 12
robert de niro 10
bruce willis 9
christian bale 9
al pacino 8
denzel washington 7
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.09. 20:39:31

kurdt írta:

kurdt!

sorry, magadra maradtál, nem láttam... :(
remélem azért érezted a kihívást! 7végére teheted a fegyvernepper mellé :D
Kép
kurdt
Megmentő :)

2012.02.09. 20:29:03

kurdt!

sorry, magadra maradtál, nem láttam... :(
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.02.09. 20:22:41

valhalla rising

nah, ez a nehezen emészthető, nem a tarr béla :lol: hát gyerekek én idejét nem tudom mikor láttam ilyen filmet. azt sem tudom mi ez, mirol szolt, kinek, miért és hogyan. másfél óra lebegés a semmiben.

kb olyan ez a film, mint mikor bemész a világ legdrágább éttermébe, a pincér felajánlja neked a napi specialitást, te elfogadod, maqjd eléd rak egy tökéletes szelet kenyeret és ennyi :?

kurdt!

Kép
Deus
Boixos Nois

2012.02.09. 19:54:09

batinho írta:Ha Christian Bale, nekem mindig ez a jelenet ugrik be. Hatalmas :)

http://www.youtube.com/watch?v=0UIvf1ascmk
Uh, ezen a jeleneten nem is tudom hányszor hangzott el a f*ck szó :lol: láttam a filmet, nagyon szerintem.
KépKép
Fernando
Llegenda del Barça

2012.02.09. 19:37:51

5 kedvenc férfi színész?

1. Johnny Depp (leszámítva a Karibot)

2. Al Pacino
3. Emile Hirsch
4. Edward Norton
5. Brad Pitt
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
cps46
Entrenador del Barça

2012.02.09. 19:29:50

Edward Norton
Bruce Willis
Ryan Gosling
Jason Statham
Vin Diesel
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Válasz küldése