2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
majd ha masch betötlti a 38-at...palesz77 írta:Umtiti lehet a gálakezdő tagja lett?
Nem is rossz. Úgy látszik Ini már nagyon benne van a korban, ha újra fel kell építeni 3 hét kihagyás után..randomguy írta:[OFFICIAL] FC Barcelona Line-up:
Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Gomes; Messi, Suarez, Neymar
igen, valószínű, hogy ez lesz, nem hinném, hogy LE bohóckodna a 7végi után megint egy felforgatott kezdővel.palesz77 írta:MAtS; SR-Piqué-Umtiti-Alba; Rakitic-Busi-Ini; Messi-Suárez-Neymar
Mi és a City simán jutunk tovább, nem annyira gázos ez. Persze lehetett volna könnyebb is, de azok nem mi lennénk.barlacy írta:A "C" csoportban a M.City,a Celtic és a Borussia M. vár ránk.Egyesek szerint "halálcsoport"!
A Realnak milyen malaca van...-már megint...
Ma pedig a negyediknek van az 5. évfordulója. Milyen szép lett volna egy címvédéssel megünnepelni.MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=VsdMmDwCY10
Napra pontosan 10 ÉVE hogy megnyertük Párizsban a második BEK/BL serleget!![]()
A többi ami utána jött azóta, ahogy szokás mondani: " történelem"
Sokat szídott Valdes nem kevéssel járult hozzá a Bl győzelemhez a védéseivel.![]()
Belletti gólja meg kb csodaszámba ment...Egyetlen Barcás gólja, ki gondolta volna hogy pont ő lövi a győztes gólt?!![]()
Dehát na, nem ő válaszotta a gengszter életet, a gengszter élet választotta őt![]()
![]()
(Vicces amúgy hogy Wikipédián azóta is 0 gólt írnak Barca színeiben)
Azért CR ilyen szempontból extrém eset, ennyire elszánt fickó szerintem nemcsak nálunk, de komplett mezőnyben nincs még. Persze mindenki akarja a sikert, és mindenki keményen dolgozik érte, de ő még náluk is jobban akarja, és náluk is többet dolgozik. De ő is ember, őt is láthattuk már fizikálisan és mentálisan fáradtnak. Olyankor meg nincs az a motiváció, ami segíteni tudna.BarcaPamp írta:100%-ig egyetértek. Tudom, hogy mindenki utálja, de nézzétek meg, hogy Cristiano Ronaldo milyen elszántsággal játszott a tegnapi meccsen. A Barcánál mostanában ez teljesen hiányzik, és ez nagyon nagy gáz. Piqué-nél látom csak néha, hogy felszántaná a pályát, Neymar régebben nagyon lelkes volt, aztán mostanában már csak hozza a kötelezőt (sem...). De persze hogyan motiváljunk egy csapatot, akik már mindent elértek/megnyertek? Nagyon nehéz...barcami írta:Még annyit, hogy aki figyelte az arcokat, szemeiket a bemutatásnál, már láthatta: aznap nem fog továbbjutni a csapat.
Komplex a dolog. Rosszkor jött a válogatott szünet, a kezdő 11 agyonjátszatása, a magánéletek botrányai, Ney szerződése (érdekes módon kb. azóta alibizik a pályán).barcami írta:Egyértelműen gond van a csapattal.
Onnan is nyilvánvaló, hogy a brillírozásból! hirtelen! csapott át az egész játék abba, amire egyértelműen csak annyi mondható: ma nagy bajok lesznek a pályán.
Valami rossz fordulat, rossz események láncolata történt a csapatnál, a csapat körül.
Nyilván mindenkinek vannak tippjei. Nekem is, ha többet megtudok kinn létem alatt és még újdonság, megosztom Veletek.
100%-ig egyetértek. Tudom, hogy mindenki utálja, de nézzétek meg, hogy Cristiano Ronaldo milyen elszántsággal játszott a tegnapi meccsen. A Barcánál mostanában ez teljesen hiányzik, és ez nagyon nagy gáz. Piqué-nél látom csak néha, hogy felszántaná a pályát, Neymar régebben nagyon lelkes volt, aztán mostanában már csak hozza a kötelezőt (sem...). De persze hogyan motiváljunk egy csapatot, akik már mindent elértek/megnyertek? Nagyon nehéz...barcami írta:Még annyit, hogy aki figyelte az arcokat, szemeiket a bemutatásnál, már láthatta: aznap nem fog továbbjutni a csapat.
Lehet hülyén fogalmaztam, a gólokra értettem igazából. Eddig hozta a szokásos játékát ellenünk, de szerintem még sose talált be - Atmásként -, most meg annak ellenére, hogy voltak nála jobbak mezőnyben, csak kiejtett minket.. És ha az EB-n is így lődözi majd a gólokat, mint ebben a szezonban, az komolyan javíthatja a franciák esélyeit a végső győzelemre is.LG írta:Lőtt 2 gólt, ez elvitathatatlan, de azért, hogy ő húzta volna az Atleticot, azt erős túlzásnak tartom. Szerintem több játékosuknak legalább akkora, talán nagyobb része is volt a sikerben. Pl. Koke, Filipe, Gabi, Godin, Saul - mindegyik nagyon jók voltak tegnap este.
Hát, ez is egy vélemény, de nem igazán értem, hogy miért. Tegnap pl. inkább a mi fiainknak akadt gondja többször a sportszerűséggel.albicelesteX írta:Nagyon rosszul játszottunk tegnap ez tény sőt a Villarreal óta nem megy a szekér..nagyon nem.De azért ez az Atlético a világ leggusztustalanabb csapata...és a foci elleni bűncselekmény lenne, ha ez a csapat Bl-t nyerne...Undorító és unszimpatikus játékosok gyűjtőhelye.