Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.09.13. 20:30:55

Jó a kezdő, örülök, hogy LE ma senkit sem pihentet és Ini kivételével a gálakezdő játszik. Gomesre nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud hozni Andrés helyén.
Ma minden adott egy győzelemhez, és bár ez még csak az első forduló, jó lenne behúzni a meccset a hétvégi botlás után. Én nem kételkedek a csapatban, szerintem sikerül nyerni.

Visca El BARCA!!!
Kép
Tobias88
Entrenador del Barça

2016.09.13. 20:25:16

Kíváncsi leszek Gomes-re, mert eddig ő sem hozta azt a szintet ami várható tőle, de Denis-nél még mindig sokkal jobb volt miközben kevesebbet játszott. Iniesta kimaradásával ennél erősebb kezdőt nem nagyon lehetett felküldeni, mert Arda a középpályán tavaly nem remekelt.
94:39 6 - 1
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.13. 20:17:37

Egy jó rajt mindig fontos a kupában és lehet javítani a hétvégi botlást. Nyerni kell és kész.
Kép
Kép
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.09.13. 20:02:51

Gálára számítok, de minimum sima győzelemre. Csak az a baj, hogy a hétvégi győzelem sokkal fontosabb lett volna mint a mai. :? Gomesre kíváncsi vagyok nekem eddig bejön a játéka ma már a társak is meglesznek hozzá hogy megmutassa mit tud. Annak meg már előre örülök hogy Lucho kirakta a kezdőből Mascheranot a legutóbbi minősíthetetlen teljesítménye után. Remélem jódarabig csak pados lesz. :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.13. 19:36:44

palesz77 írta:Umtiti lehet a gálakezdő tagja lett? :-k
majd ha masch betötlti a 38-at... :D

amugy öltözői képen ini mezén volt a csk szalag simán azt hitem, hogy kezdő :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.13. 19:30:53

randomguy írta:[OFFICIAL] FC Barcelona Line-up:
Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Gomes; Messi, Suarez, Neymar
Nem is rossz. Úgy látszik Ini már nagyon benne van a korban, ha újra fel kell építeni 3 hét kihagyás után.. :? Remélem nem kell bejönnie, az azt jelentené, hogy megy a csapatnak. Gomesnek drukkolok, Denis hétvégi játékát nem lesz nehéz felülmúlni, remélem bőven megugorja a lécet.. Többi meg az amit vártam, Umtiti lehet a gálakezdő tagja lett? :-k
randomguy
Capitá del Barça

2016.09.13. 19:26:59

[OFFICIAL] FC Barcelona Line-up:
Ter Stegen; Roberto, Pique, Umtiti, Alba; Rakitic, Busquets, Gomes; Messi, Suarez, Neymar
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.13. 12:42:54

palesz77 írta:MAtS; SR-Piqué-Umtiti-Alba; Rakitic-Busi-Ini; Messi-Suárez-Neymar
igen, valószínű, hogy ez lesz, nem hinném, hogy LE bohóckodna a 7végi után megint egy felforgatott kezdővel.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77

2016.09.13. 12:40:38

Barca squad for the game against Celtic: Ter Stegen, Cillessen, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Mascherano, Jordi Alba, Digne, Rakitic, Busquets, Iniesta, Andre Gomes, Rafinha, Arda Turan, Luis Suárez, Messi, Neymar, Paco Alcácer

Kikerült Matyi, Vidal és Denis is a keretből. A hétvége után érthető a többség, mondjuk a Masch-Matyi páros annyira nem, de ha nem az argentin kezd, akkor ez is oké nekem. MAtS remélem csak akkor kezd, ha tényleg 100%-os, de akkor kezdjen ő.. Én erre számítok:

MAtS; SR-Piqué-Umtiti-Alba; Rakitic-Busi-Ini; Messi-Suárez-Neymar
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.12. 18:50:17

„Minden egyes percben játszatnám Messit, ő is ezt szeretné” – mondta a Barcelona vezetőedzője.
„De más, amit a játékos a szívében érez és más, amit a lábában. Kedden meglátjuk, hogy van a lába, ettől függ, mennyire tud játszani este"

gyanítom h nem lesz kezdő és nézhetjük ahogy a középcsatár paco, vagy csak a neymar helyén jó arda a jobb oldalon szerencsétlenkedik.
Kép
Normandia
Director del Fútbol

2016.08.26. 06:59:05

barlacy írta:A "C" csoportban a M.City,a Celtic és a Borussia M. vár ránk.Egyesek szerint "halálcsoport"!
A Realnak milyen malaca van...-már megint...
Mi és a City simán jutunk tovább, nem annyira gázos ez. Persze lehetett volna könnyebb is, de azok nem mi lennénk.:-D A Margitnak meg ezt dobta a frigó, azért várjuk ki a végét.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
barlacy
Jugador del Barça

2016.08.25. 19:30:59

A "C" csoportban a M.City,a Celtic és a Borussia M. vár ránk.Egyesek szerint "halálcsoport"!
A Realnak milyen malaca van...-már megint...
Samper
Director del Fútbol

2016.08.20. 09:29:32

Nem tudom, volt-e ilyen, hogy a bajnoki rajtkor még voltak nyitott kérdések a keretben. Remélni lehet, hogy az öltőzőben ez nem csapódik le és mindenki ott folytatja, ahol a szuperkupában abbahagyta.
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.28. 17:44:56

MessiNeymarSuarez írta:https://www.youtube.com/watch?v=VsdMmDwCY10

Napra pontosan 10 ÉVE hogy megnyertük Párizsban a második BEK/BL serleget! =D>
A többi ami utána jött azóta, ahogy szokás mondani: " történelem"

Sokat szídott Valdes nem kevéssel járult hozzá a Bl győzelemhez a védéseivel. [-X

Belletti gólja meg kb csodaszámba ment...Egyetlen Barcás gólja, ki gondolta volna hogy pont ő lövi a győztes gólt?! :lol: =D>
Dehát na, nem ő válaszotta a gengszter életet, a gengszter élet választotta őt :twisted: :mrgreen:

(Vicces amúgy hogy Wikipédián azóta is 0 gólt írnak Barca színeiben)
Ma pedig a negyediknek van az 5. évfordulója. Milyen szép lett volna egy címvédéssel megünnepelni. :cry:

De ne legyünk telhetetlenek, hisz az elmúlt években tényleg rengeteg sikert megélhettünk a csapattal.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.17. 13:39:36

https://www.youtube.com/watch?v=VsdMmDwCY10" target="_blank

Napra pontosan 10 ÉVE hogy megnyertük Párizsban a második BEK/BL serleget! =D>
A többi ami utána jött azóta, ahogy szokás mondani: " történelem"

Sokat szídott Valdes nem kevéssel járult hozzá a Bl győzelemhez a védéseivel. [-X

Belletti gólja meg kb csodaszámba ment...Egyetlen Barcás gólja, ki gondolta volna hogy pont ő lövi a győztes gólt?! :lol: =D>
Dehát na, nem ő válaszotta a gengszter életet, a gengszter élet választotta őt :twisted: :mrgreen:

(Vicces amúgy hogy Wikipédián azóta is 0 gólt írnak Barca színeiben)
Alfa
Entrenador del Barça

2016.04.14. 17:02:55

Bármennyire is fáj és bosszant ez a kiesés a csapatot nem tudom hibáztatni. A meccsről nem írnék mert előttem már sokan megtették , nem akarom ugyanazt leírni :). Inkább a formahanyatlás okát boncolgatnám.

Az idei csapat jobb játékot mutat(ott) mint a tavalyi. Az MSN hatékonyabban teljesített, új üdvöskénk lett, jobb volt a játékunk is, illetve a meccseket magabiztosabban húztuk be. Logikusan az következne ebből , hogy idén is triplázunk, de mint tudjuk ez már nem jöhet össze. Akkor mi a gond ? A kérdésre pedig a válasz az átok. Az átok mely kimondja , hogy a BL-ben nem lehet duplázni. Ez nem azért van mert Rózsi néni a boszorkány így akarja szívatni a csapatokat hanem mert egy Bl győzelem annyi plusz terhet hordozz magával amelyben a címvédők előbb-utóbb belebuknak. Elsősorban itt nem csak az európai szuperkupa döntőről és a Klub VB-ről beszélek pedig ezek is rendesen szívják az energiát , hanem arról a nyomásról ami egy BL győzelemmel jár. Folyamatosan ott van a nyomás , hogy egy BL győztesnek minden meccsen nyerni kell 2-3 góllal illetve a csapatok is mindig az aktuális címvédő ellen akarnak bizonyítani, így a meccsekre sokkal jobban felpörögnek ami ugyancsak megnehezíti a győztes dolgát. Nálunk is pontosan ezt történt. A szokásosnál nagyobb nyerési kényszer miatt olyan első félévet produkáltunk amiben teljesen kifáradt a csapat. Plusz ehhez még hozzájött az elképesztő sérülés hullám amikor LE ha akart volna se tudott rotálni. Emlékezzünk csak vissza , hogy tavaly több hónap telt el úgy , hogy minden bajnokin más kezdő volt a pályán. Idén pedig a gálakezdő elképesztően sokat játszott együtt ami heti 2 meccsnél nagyon kimerítő tud lenni. Tavaly az MSN-t is jobban rotálta mivel rá volt kényszerítve. Ez a kényszer pedig Pedro volt. Nem tehette meg Lucho , hogy egy Pedro kaliberű sztárt zsinórban 2 meccsen keresztül padoztatja. Ugyebár Pedro elment és a helyettese Munir már bőven nem akkora név ,hogy ne lehessen hetekig-hónapokig a padon hagyni. Aztán jöttek sorba meccsek ahol egész évben emberfeletti teljesítményt nyújtottunk, de aztán a Villarreal elleni 2. félidőben a csapat túllépte a kilométeróráját és mint egy kocsi elkezdett meghibásodni. A csapat elkezdett fásult lenni erre pont jött egy brutális 2 hét ami még egy kipihent csapatnak is nehéz lett volna.

A mostani helyzetünket a Rel tavalyi szezonjával tudnám összehasonlítani amikor is a szezon elején űrfocit játszva legázolták az egész mezőnyt és akkor pont mint nálunk elkezdték mondani a szakértők , hogy most talán sikerülhet a duplázás. Aztán ugyanúgy mint nálunk beütött a krach és onnan kezdve csak szenvedtek és a végén nem is nyertek semmit.

Két fronton még áll a csapat és a bajnokságban és a kupában is nagyon jó helyről várhatjuk a folytatást. Venni kell egy mély lélegzetet meg kell nyugodni aztán végig kell nyomni ezt a szezont minél kevesebb hibával.

Harcolni kell tovább !!

VISCA EL BARCA
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 12:52:17

BarcaPamp írta:
barcami írta:Még annyit, hogy aki figyelte az arcokat, szemeiket a bemutatásnál, már láthatta: aznap nem fog továbbjutni a csapat.
100%-ig egyetértek. Tudom, hogy mindenki utálja, de nézzétek meg, hogy Cristiano Ronaldo milyen elszántsággal játszott a tegnapi meccsen. A Barcánál mostanában ez teljesen hiányzik, és ez nagyon nagy gáz. Piqué-nél látom csak néha, hogy felszántaná a pályát, Neymar régebben nagyon lelkes volt, aztán mostanában már csak hozza a kötelezőt (sem...). De persze hogyan motiváljunk egy csapatot, akik már mindent elértek/megnyertek? Nagyon nehéz...
Azért CR ilyen szempontból extrém eset, ennyire elszánt fickó szerintem nemcsak nálunk, de komplett mezőnyben nincs még. Persze mindenki akarja a sikert, és mindenki keményen dolgozik érte, de ő még náluk is jobban akarja, és náluk is többet dolgozik. De ő is ember, őt is láthattuk már fizikálisan és mentálisan fáradtnak. Olyankor meg nincs az a motiváció, ami segíteni tudna.

Nem gondolom, hogy nálunk a motiváció lenne a gond. Azért az valószínűtlen, hogy a szezon 2/3ban sikerre éhes a csapat, és pont a vége nem érdekelné őket.

A statisztika is megmutatta, hogy páros években nem szokott igazán jól sikerülni a tavasz. Ennek több oka lehet: a páratlanokban szoktunk tarolni, ami + meccseket, nagyobb fizikális és mentális terhet jelent a következő szezonra. Minden fronton cimvédők vagyunk, mindenki minket akar megverni. Ráadásuk ezekben az években van VB/EB/Olimpia/Copa Amerika, ami a keretünk nagy részét érinti, sőt többségük olyan csapatokban játszik, akik torna győzelmre is esélyesek.
kfranky
Jugador del Barça

2016.04.14. 11:55:00

barcami írta:Egyértelműen gond van a csapattal.
Onnan is nyilvánvaló, hogy a brillírozásból! hirtelen! csapott át az egész játék abba, amire egyértelműen csak annyi mondható: ma nagy bajok lesznek a pályán.
Valami rossz fordulat, rossz események láncolata történt a csapatnál, a csapat körül.
Nyilván mindenkinek vannak tippjei. Nekem is, ha többet megtudok kinn létem alatt és még újdonság, megosztom Veletek.
Komplex a dolog. Rosszkor jött a válogatott szünet, a kezdő 11 agyonjátszatása, a magánéletek botrányai, Ney szerződése (érdekes módon kb. azóta alibizik a pályán).
LE-t még nem is lehet hibáztatni a taktikáért, mert behozta a kontrát és a hosszú íveléseket. Ő ott hibázott, hogy kevésbé rotált, mint tavaly... :(
BarcaPamp
Barça B

2016.04.14. 11:33:09

barcami írta:Még annyit, hogy aki figyelte az arcokat, szemeiket a bemutatásnál, már láthatta: aznap nem fog továbbjutni a csapat.
100%-ig egyetértek. Tudom, hogy mindenki utálja, de nézzétek meg, hogy Cristiano Ronaldo milyen elszántsággal játszott a tegnapi meccsen. A Barcánál mostanában ez teljesen hiányzik, és ez nagyon nagy gáz. Piqué-nél látom csak néha, hogy felszántaná a pályát, Neymar régebben nagyon lelkes volt, aztán mostanában már csak hozza a kötelezőt (sem...). De persze hogyan motiváljunk egy csapatot, akik már mindent elértek/megnyertek? Nagyon nehéz...
zsoltfree
Capitá del Barça

2016.04.14. 09:52:52

Látom a temetés már megvolt, és már mindenkit lemondattunk újra:)

Kikaptunk, nem voltunk toppon tegnap ez tény. Azért az ATMA érdemeit ne vitassuk el, mert nem lehet, hogy azért nem voltunk jók, mert nem hagyták? A végén a tizenegyesért kár, mert egy hosszabbítást szerettem volna már a félidőtől, az megérdemelt lett volna mind a két félnek. (na persze tiziket nem akartam, nyilván tudjátok miért:))

Tehát kikaptunk, és mostanában az eredmények nem igazán jönnek, DE
- Ne felejtsük el, hogy már egy ideje NEM igazolhattunk. Ennek ellenére, tavaly nyertünk ezt-azt. Hogy télen miért nem igazoltunk? Nyilván nem volt normális elérhető célpont és ha jól emlékszem pénz sem volt rá.
- Címvédés még SOHA sem volt a BL-ben. Ez azért nem véletlen. Az sem annyira rossz eredmény, hogy kb 10-12 éve egyértelműen a legesélyesebb 4-ben benne vagyunk. A BL-hez tényleg 120% kell, és egy kis szerencse is (sorsolás). Ebben a szakaszban már nagyon kell taktikázni, és ez az ilyen (anti)focicsapatoknak kedvez. Törik a játékot, szereznek egy gólt (ami lehet 10-ből 8-szor nem menne be), majd össze vissza taktika. Nekünk is szabad taktikázni tudom, de így vérfrissítés nélkül nem annyira lehet.
- Rövid pad. Nem igazán látom, hogy ki tudna beszállni a játékunkba. Enrique számlájára itt írtok mindenfélét, de ő megpróbált rotálni hétvégén is, de nem túl nagy sikerrel. Rafinhából még lehet valaki, de inkább jövőre. SR is jó, de ha egy MSN-nek is lehet rossz napja, akkor ő sem garancia semmire. Új érkezők közül Arda/Vidal nem az igazi. Nem tudom lesznek-e. Munir nem rossz, de azért nem tőle kell megváltást keresni egy ATMa ellen. Védelemről később.
- Védelem. Ez mindig a hátrányunk (legalább is a támadóinkhoz képest). Tegnap beszélgettem egy haverommal a védelemről, és ott szerintem jól megfogalmaztam. Tehát jelenleg jó a védelmünk, ha Pique/Masch játszik középen, a széleken Alba/Alves, DE csak akkor, ha a jobb alvest láthatjuk. Ha ezek adottak, akkor a védelmünk elfogadható. Bár a középsővédőpárosunk tavaly jobb volt, de ez a felállás szerintem alapvetően jó. DE, ha más a felállás, akkor az biztosan a leggyengébb láncszem a csapatban. Széleken: Adriano régebben nagyon jó csereember volt, de idén már nem tud jó meccseket hozni. Douglasra nem pazarolnék biteket. SR lehet hogy itt tud játszani, de nem ez a posztja, és az sokat elmond, hogy csereként gyakran őt teszi be szélre a mester. Vidal-ról még nincs kialakult véleményem, de egy nehéz ellenfél ellen nem őt tenném be. Tehát széleken csehül állunk. Középen viszont szintén. Matyi tavaly jól kezdett, majd hozta ezt a színvonalat. El Classicós gólja azért nem elfelejtendő, de idén csak egy lyuk lett a védelmünkben. Verma nem játszik. Passz, hogy hosszabb távon milyen teljesítményre lenne képes. Bartra pedig egyáltalán nem játszik. A mester látja őket edzésen, és azért úgy van érzéke a focihoz, tehát én bízom benne. Pique-Alba a védelmünkben jó. Viszont a többiek közt idén már kötelező lenne a nagytakarítás. Douglas egyértelmű. Vidalban még lehet fantázia, örülnék neki. Alves sajnos nem mai csirke, így ő már nem a jövő embere, cserében eléggé hullámzó a formája, nem kis fizuval. Adriano sem maradhat már sajnos, mert nem tudja azt amiért megvettük anno. Középen Masch nem fiatal már, de őt megtartanám mert több poszton is jó, és a rutinja is hasznos lehet még. Vermaelen-Bartra-Matyi közül egyikért sem hullajtanék könnyeket, de egy szerintem marad. Bár nem bírom, de talán Matyit tartanám meg. Rutinos, több poszton is jó, és neki azért voltak jó meccsei.
- Azt nem tudom mennyire jó és mennyire fenntartható hosszútávon ez a 2 kapus dolog, de jövőre már csak egy kellene szerintem. Stegennek azért elég nehéz klasszis teljesítményt nyújtania ilyen meccshiánnyal, bár nagyon jól megoldja szerintem. Mind a 2 kapust imádom, de talán a kora miatt én Bravot engedném el. Ő kapusként nem öreg, de Ter barátunk sok évig megoldhatná ezt a posztot.

Az elmúlt vesztes meccsek közül a tegnapi volt csak amit úgy buktunk, hogy na ezt megérdemeltük. A többi azért simán kétesélyes volt (enyhén szólva), tehát nem látok itt nagy tragédiát. Most tudunk koncentrálni csak a bajnokságra. Azok legyünk, az is nagyon nagy szó. A BL jó lesz jövőre is egy két új arccal. Egyáltalán nem szégyen egy ilyen összeszedett csapat ellen búcsúzni. Elfogytunk tegnap, ennek fentebb leírtam sok okát, de én inkább örülök, hogy az igazolási tilalom óta nem voltak nagyobb sérüléshullámaink. Idén egy bajnokság (esetleg még kupa) azért nem annyira rossz eredmény.

Egy Messi/Iniesta nem fog mindig a pályánkon rohangálni, de azért még ők sem garanciák arra, hogy mindig mindent megnyerünk. Most volt pár kaki meccsünk, de előtte azért az a 40 nem volt olyan rossz...

Na a lényeg, hogy nem kell hibáztatni senkit, van ilyen. Elég sok csapat akarja megnyerni ezt a BL-t, és azért nem olyan egyszerű kívülről focimenedzserkedni....

(azért én innentől a Bayernnek drukkolok, mert a többiek enyhén szólva sem érdemelnek BL-címet...)
palesz77

2016.04.14. 09:51:58

LG írta:Lőtt 2 gólt, ez elvitathatatlan, de azért, hogy ő húzta volna az Atleticot, azt erős túlzásnak tartom. Szerintem több játékosuknak legalább akkora, talán nagyobb része is volt a sikerben. Pl. Koke, Filipe, Gabi, Godin, Saul - mindegyik nagyon jók voltak tegnap este.
Lehet hülyén fogalmaztam, a gólokra értettem igazából. Eddig hozta a szokásos játékát ellenünk, de szerintem még sose talált be - Atmásként -, most meg annak ellenére, hogy voltak nála jobbak mezőnyben, csak kiejtett minket.. És ha az EB-n is így lődözi majd a gólokat, mint ebben a szezonban, az komolyan javíthatja a franciák esélyeit a végső győzelemre is.

Én innentől a Münchennek drukkolok majd, családi vonatkoztatás miatt is, meg Pep megnyerhetné így utolsó évében - plusz az ő focijuk még tetszik is. Az Atletico meg valóban dicséretes mekkorát küzdött, egy percig nem kérdőjelezem meg, hogy ezt a továbbjutást ők érdemelték. De én megértem azokat, akik nekik nem tudnak őszintén szorítani, én se szeretem ezt a focit amit ők játszanak - bekkelni mindhalálig. Még ha ezt magas szinten is űzik, és ez is baromi nehéz dolog.
albicelesteX
A Vadász

2016.04.14. 09:39:02

Ebben a 4-esben nekem a Bayern a legszimpatikusabb és innentől fogva remélem ők nyerik meg.A másik két csapatról teljesen leírtad az én véleményemet...de én ezt az Atléticót is ideveszem.Gabi,Juanfran,Godin...a szőr feláll a hátamon ezektől a játékosoktól... :)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.14. 09:32:27

albicelesteX írta:Nagyon rosszul játszottunk tegnap ez tény sőt a Villarreal óta nem megy a szekér..nagyon nem.De azért ez az Atlético a világ leggusztustalanabb csapata...és a foci elleni bűncselekmény lenne, ha ez a csapat Bl-t nyerne...Undorító és unszimpatikus játékosok gyűjtőhelye.
Hát, ez is egy vélemény, de nem igazán értem, hogy miért. Tegnap pl. inkább a mi fiainknak akadt gondja többször a sportszerűséggel.

Antipatikus játékosok? Ne mond már nekem, hogy pl. a Real keretében ne lennének jóval irritálóbb emberek.

Ki az aki a 4-ből szimpatikusabb náluk? A Bayernt még esetleg el tudom fogadni, de a másik kettő... a Realt gondolom nem kell magyarázni, a City meg egy milliárdokból összevásárolt csapat, akit még a gyenge angol bajnokságban is többször megaláztak a szezonban. Vicc, hogy papíron Európa legjobb 4 csapata között vannak. Még az hiányzik, hogy eljátsszák amit a Chelsea 2012-ben. :lol:
Cseri
Entrenador del Barça

2016.04.14. 09:28:44

Egy jobb állapotban lévő,motiváltabb csapattal szemben estünk ki. Van ilyen,amit a Barca az utóbbi időben a BL-ben mutatott nincs semmi szégyelni való. Több korábbi Bl,BEK győztes csapat már régóta nincs tűzközelben(Milan,'Pool,Man.utd,Cselszí,stb.)-persze ez minket nem vigasztal-,ha tanul a csapat az Ő példájukból, még sok örömünk lesz bennük. Az tény,hogy lasssan fiatalítani kell a kereten.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
albicelesteX
A Vadász

2016.04.14. 09:21:00

Nagyon rosszul játszottunk tegnap ez tény sőt a Villarreal óta nem megy a szekér..nagyon nem.De azért ez az Atlético a világ leggusztustalanabb csapata...és a foci elleni bűncselekmény lenne, ha ez a csapat Bl-t nyerne...Undorító és unszimpatikus játékosok gyűjtőhelye.

Szerk: Nagyon kijött mostanra ez a rohadt átigazolási bann, amit ugye a két madridi klubnak felfüggesztettek.Én büszke vagyok erre a csapatra, mert ilyen szembe széllel is tisztesen helytálltak.Elfáradtak ennyi...
Kép
Válasz küldése