2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az még komolyabb, h az elmúlt 5 meccsből 3 vereség, 1 döntetlen és 1 szerencsés győzelem(mert ha Torrest nem állítják ki, akkor biztos kikaptunk volna)...hdavid írta:Azért az komoly, hogy 2 meccs óta nem lőtt gólt egy BARCELONA...
Jogos, nem jól fogalmaztam, hiszen valójában konkrétan a BL-re gondoltam.LG írta:Azért a kisebb európai kupasorozatot, az EL-t nem is olyan rég kétszer is megnyerték.Az ATMA nagyon komoly munkát végzett az elmúlt években, megérdemelnének egy nemzetközi trófeát, pláne, hogy még sohasem jött össze nekik...
Azért a kisebb európai kupasorozatot, az EL-t nem is olyan rég kétszer is megnyerték.Az ATMA nagyon komoly munkát végzett az elmúlt években, megérdemelnének egy nemzetközi trófeát, pláne, hogy még sohasem jött össze nekik...
u.i.: dehogy megint egy buszos csapat ejt ki minket, ez hihetetlenbottlikakos írta:
Lőtt 2 gólt, ez elvitathatatlan, de azért, hogy ő húzta volna az Atleticot, azt erős túlzásnak tartom. Szerintem több játékosuknak legalább akkora, talán nagyobb része is volt a sikerben. Pl. Koke, Filipe, Gabi, Godin, Saul - mindegyik nagyon jók voltak tegnap este.Griezmannak szintén, "ideje" volt már, hogy ellenünk is villantson, hát nem mondom, tudott időzíteni. Tényleg szintet lépett idén, EB-n remélem ugrik még egyet, és a franciákat is így húzza majd.
Másrészt, ha rálövik távolról, akkor az a labda, nemcsak kifele, hanem befele is pattanhat. Kéz is lehet, vagy ha kipattan még úgyis kerülhet Suarez elé például. Szóval nagyon veszélyes tud lenni.mahitoo írta:Bob, én évek óta azt mondom, hogy kellenek az átlövések. Miért? Mert ha nem is jönnek be, többet csináljuk, akkor talán a 10 védőből legalább 1-2 kijönne 1 lövőcselre, és lenne hely. De nem. 6-0-nál is van még 4 passz, aztán persze, hogy meg sem próbálnak 20-ról blokkolni egy nem létező lövést. Anno a SzuperArsenal (Henry, Bergkamp, Ljungberg, Pires, stb.) is itt kezdte el elbohóckodni a meccseit.Bob_Marley írta:Ez a lövés nekem kicsit elcsépelt, mert még jókat "kacagtunk" rajta hogy Messinek berakták statisztikába a Sociedad elleni blokkolt lövéseit, na hát pont ennyit ér hogy lövöldözzünk ha éppenséggel nincs hely......
Rakitic is rászokta verni, Iniesta is ha van lehetőség. Messi is pl jó múltkorában vert így gólt.....Lehet lőni, csak ha előtted vannak meg mikor átveszed már ott van akkor hova? És klasszik módon pont ezekből lesz a kontra, hogy valaki vaktában ráveri és lepattan. Kiszámíthatatlan hova megy, fel van tolva mindenki hatalmas kockázat hogy vissza se tudsz zárni. Filipe Luis is így szökött meg.mahitoo írta:Bob, én évek óta azt mondom, hogy kellenek az átlövések. Miért? Mert ha nem is jönnek be, többet csináljuk, akkor talán a 10 védőből legalább 1-2 kijönne 1 lövőcselre, és lenne hely. De nem. 6-0-nál is van még 4 passz, aztán persze, hogy meg sem próbálnak 20-ról blokkolni egy nem létező lövést. Anno a SzuperArsenal (Henry, Bergkamp, Ljungberg, Pires, stb.) is itt kezdte el elbohóckodni a meccseit.Bob_Marley írta:Ez a lövés nekem kicsit elcsépelt, mert még jókat "kacagtunk" rajta hogy Messinek berakták statisztikába a Sociedad elleni blokkolt lövéseit, na hát pont ennyit ér hogy lövöldözzünk ha éppenséggel nincs hely......
TripleH írta:Ezektől a dumáktól falramászok, ha minden évben bl nyerő csapatot akarsz látni, fifa bekapcs és csapasd, de az életben ilyen nincs, és nem attól korszakos egy csapat mert 10 éven keresztül tripláz, szálljunk már vissza egy kicsit a talajra.bakonyibetyar írta:lehetett volna ez is egy korszakos csapat, de ugyanúgy nem lesz mint az előző sem lett az...
Bob, én évek óta azt mondom, hogy kellenek az átlövések. Miért? Mert ha nem is jönnek be, többet csináljuk, akkor talán a 10 védőből legalább 1-2 kijönne 1 lövőcselre, és lenne hely. De nem. 6-0-nál is van még 4 passz, aztán persze, hogy meg sem próbálnak 20-ról blokkolni egy nem létező lövést. Anno a SzuperArsenal (Henry, Bergkamp, Ljungberg, Pires, stb.) is itt kezdte el elbohóckodni a meccseit.Bob_Marley írta:Ez a lövés nekem kicsit elcsépelt, mert még jókat "kacagtunk" rajta hogy Messinek berakták statisztikába a Sociedad elleni blokkolt lövéseit, na hát pont ennyit ér hogy lövöldözzünk ha éppenséggel nincs hely......
Tavaly azért nem volt olyan veszélyes az Atletico. De a 13/14-es szezonban mindenképp top3 voltak, sőt, nálam akkor ők voltak az év csapata, igaz a BL döntő végre elfáradtak, de a bajnoki cím az övék lett, és ezzel nálam többet tettek le az asztalra, mint a Real.Évek óta az Atletico top4 csapat Európában, csak ezt sokan nem tudják elismerni...
Sőt, azt is megmerem fogadni, hogy Európa top3 csapata a spanyol trió, akikhez max a Bayern tud vmelyeset odaszagolni.
Atletico nagyon durván le van becsülve, pedig lazán ott a már évek óta a legjobbak között, ami igazán félelmetes dolog tudva, hogy hány kulcsemberük ment már el és mindig találtak valakit.
Atletico még mindig a két nagy árnyékában van, de teljesítményre ott vannak nagyon, Európa top 4 csapatából 3 spanyol, ezt sztem ki lehet nyugodtan jelenteni.
Ez az Atletico sztem a Bayernt is kiverné most.
Talán mert ez a stílus fekszik nekünk legkevésbé.u.i.: dehogy megint egy buszos csapat ejt ki minket, ez hihetetlen
2009 - megnyertük
2010 - inter busz
2011 - megnyertük
2012 - chelsea busz
2013 - kivételesen a bayern
2014 - matrac busz
2015 - megnyertük
2016 - megint matrac busz
A válogatott szünet valóban kikészítette a csapatot. A legtöbben a keretből 2 meccset toltak végig abban a rövid periódusban, tetézve a rengeteg utazással. A bajnoki program is nagyon szerencsétlenül alakult, mert a legkeményebb meccsek nagyrésze pont ekkorra esett. És mindennek tetejébe megkaptuk a legküzdősebb csapatot a BL-ben. Utólag könnyű okoskodni, de én már a sorsoláskor felszisszentem, mert éreztem, hogy ez a fizikálisan kemény párharc most necces lehet. A mostani formánkban persze bárki ellen kizuhanhattunk volna, de azért egy Wolfsburg-Benfica kettős szvsz még belefért volna. Hiába, a nagy sorozatokhoz nagy szerencse is kell.mahitoo írta:1: Szép volt fiúk!2: Az Atleti teljesen megérdemelte. 3: Ami bosszant: A Real és a City ott van a 4 között.
A válogatott szünet után visszaestünk egy spanyol középcsapat szintjére. MSN a világ legjobb támadótriója? Fizetésben biztos. Lassan a B csapatba nem tudunk venni senkit a hármójuk fizetése miatt, akkor talán itt lenne az ideje nagy meccseken is bizonyítani. Nem, nem azt mondom, hogy adjuk el bármelyiket, de...