Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

7up után nem is tudom ki hiszi még mindig azt, h mi vagyunk a legjobbak.Initom írta:A Barcelona már "megmutatta" ,hogy nem mindig a legjobb nyeri a BL-t. Messze még a tavasz,korai még ítélkeznimajd ha márciusba is 4-0 ra nyerik minden meccsüket akkor lehet parázni
Nagyon mély elemzésekbe nem bocsátkoznék most bele. De azt ne mondja senki, hogy Messi-Neymar-Iniesta-Xavi-Sergio féle játékosok vannak a kezdőjükben. Félelmetesen erős a kezdőjük, de ezeknél a játékoshoz nem érnek fel. És továbbra is az erősségük a csapategység, ahogy együtt mozog az egész csapat. Ha mondjuk az új edzőnk ezt meg tudná valósítani, akkor komoly riválisai lehetnénk a Bayernnek. De ehhez rengeteget kell fejlődni. Azért ég és föld a kontraszt az idei év végi és 08/09-es, 10/11-es Barca közt. Azokkal a csapatokkal (főleg az előbbivel) jó esélyünk lenne ellenük. Így, hogy az egyéni megvillanások (Messi) az egyre gyakoribbak, úgy valamelyest levédekezhetőbbek vagyunk.mess2009 írta:egyetértek ami az erősségeik felsorolását illeti, de ez egyben alaposan ellentmond annak, hogy..."ha posztonként összehasonlítom....." ! nos ha valóban elvégezzük ezt az összehasonlítást, a teljesség igénye nélkül: nincs alternatívánk Riberyre, Alabára, Müllerre, Dantere,Robbenre ... ha pedig az erényeik kellenek: az erőszakos-célratörő(Ribery), a felhőfejes(Müller), a csatárnak is kiváló óriási munkabírású stabil védő-szélső(Alaba) a szélvészgyors-ördöngősen cselező-gólerős(Robben) ...stb. külön is felhívnám a figyelmet Shaquirire(lehet,hogy nem jól írtam) ahogy láttam tegnap Pep már (jól!)látja, és még nem is beszéltünk Götzeről, netán majd Levandowskiról akik persze elsősorban azzal tűnnek ki, hogy nincsenek (nem lesznek) a Dortmundban.
egyetértek ami az erősségeik felsorolását illeti, de ez egyben alaposan ellentmond annak, hogy..."ha posztonként összehasonlítom....." ! nos ha valóban elvégezzük ezt az összehasonlítást, a teljesség igénye nélkül: nincs alternatívánk Riberyre, Alabára, Müllerre, Dantere,Robbenre ... ha pedig az erényeik kellenek: az erőszakos-célratörő(Ribery), a felhőfejes(Müller), a csatárnak is kiváló óriási munkabírású stabil védő-szélső(Alaba) a szélvészgyors-ördöngősen cselező-gólerős(Robben) ...stb. külön is felhívnám a figyelmet Shaquirire(lehet,hogy nem jól írtam) ahogy láttam tegnap Pep már (jól!)látja, és még nem is beszéltünk Götzeről, netán majd Levandowskiról akik persze elsősorban azzal tűnnek ki, hogy nincsenek (nem lesznek) a Dortmundban.Barcaman1993 írta:Röhej, mert ha posztonként összehasonlítom a Barcát és a Bayernt, akkor nekem inkább hajlik magunk felé a kezem a játékosállomány erősségét illetően (mármint a kezdőben), de ők csapatként igazán erősek. Rendkívül jó a csapatvédekezésük és fizikálisan félelmetesen erősek. Nem csoda asok fejesgól. Amit nekünk is illene átvenni tőlük, hogy nem egy helyben totyorgunk meg visszafele játszunk, hanem egyből a kaput támadjuk (persze lendületből). Ebben érzem igazán erősnek őket. Nem várják meg míg föláll előttük a védelem, hanem igyekeznek egyből megbontani.
visca el barca írta:most olvasom h szalai 8 m euroert a s04-be tart. a mainzhoz képest előrelépés, de sztem ez már nem ádám szintje. az meg hogy játszani mennyit fog nem tudom, 8 milláért gondolom nem a padra vették, de hogy huntelaart kiszoritana...
Még befuthat a forduló elé a Szuperkupa is, amit Dortmundban rendeznek majd a Bayern és a hazaiak között. De erről még nincs meg a hivatalos döntésGareth Tello írta:A Gladbach ellen kezd majd Pep Bayernje.
Nem kell itt sajnálkozni, szépen elmentél volna Eger... vagyis Vácra.... XDAlcantara írta:Nem tudom, hogy látta valaki a Német kupadöntő felvezetését?
Valami egészen fantasztikus az a "körítés" amivel a németek felvezették a meccset. Egy elképesztően csodálatos stadionban, igazán profi módon "csomagoltál be" a kupadöntőt. Sokszor sajnálom, hogy nálunk ilyet nem lehet szurkolónak átélni.
Köszi! Ezek szerint a Drezdának megmaradt az esély!Barcaman14 írta:Kettő kiesik, egy pedig osztályozót játszik a bent maradásért. Tehát a Regensburg-Snadhausen duó kiesett, a Drezda pedig osztályozót játszik.Alcantara írta:Tudja valaki, hogy a német másodosztály kiesői hasonló elven vannak, mint az első osztály? (Kettő kiesik, egy osztályozó).Esetleg 3 esik ki egyenesben?
Kettő kiesik, egy pedig osztályozót játszik a bent maradásért. Tehát a Regensburg-Snadhausen duó kiesett, a Drezda pedig osztályozót játszik.Alcantara írta:Tudja valaki, hogy a német másodosztály kiesői hasonló elven vannak, mint az első osztály? (Kettő kiesik, egy osztályozó).Esetleg 3 esik ki egyenesben?