Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem az Inter nem fog elkényelmesedni. Pont azért mert jött jópár új játékos akiknek a Squdetto is nagyon fontos, hiszen még egyikük sem volt olasz bajnok.noname írta:Hát én azt mondom h a Juve lesz a bajnok. Az Inter is erősödött, de nem látványosat. Jött Etoo és Milito, de nincs már Ibra. Motta majd elválik h milyen lesz. A Juve ellenben ott erősödött, ahol fontos volt: egy remek karmestert vettek(az elérhető legjobbat), Melo is hatalmas fogás, Grosso személyében pedig végre van egy használható szélső is a csapatban.Most, hogy a Juve a hiányposztokon erősített, a 2 csapat nagyjából azonos játékerőt képvisel, de 2 okból mégis a Juvét tartom esélyesebbnek:
1. Az Inter elkényelmesedett sztem. Az utóbbi években mindig nagyon simán lettek bajnokok, nem volt kihívójuk, amikor a Roma közelítette meg őket, akkor is egy hatalmas előnyt adtak le
Ez nem így van.sjd írta:Ez egyáltalán nem mérvadó, csak azokat a csapatokat számolják, akik nyernek is vmit...
Egyetértek veled. Az Inter messze a legjobb. Bár eljött Zlatan, de szerintem most erősebbek. Eto'o, Millito, Snejder, Motta nagyon nagy erősitést jelentenek.LG írta:Az Internek lesz meg zsinórban az ötödik! A Juve csak második lesz. A Roma meg a Milan meg idén lemarad BLról, a másik két béel résztvevő szvsz a Genoa és Fio lesznek.
Ja igen, na ezért irtam, hogy hülyeséget fogok irni.krokodil22 írta:Van egy argentin focista, akit Diego Militónak hívnak.Jól járt vele az Inter. Rá gondoltam. Eto'o-val rugdossák majd a gólokat az Interben. Ibra eljött új csatárok vannak.
Van egy argentin focista, akit Diego Militónak hívnak.Jól járt vele az Inter. Rá gondoltam. Eto'o-val rugdossák majd a gólokat az Interben. Miután Ibra eljött új csatárok kerültek az Interbe.Danka00792 írta:Nem vagyok én nagyon otthon az olasz bajnokságban, de Diego nem a Juve-ba igazolt?krokodil22 írta:Szúrkolok a rómának és a Milánnak, meg az Internek a bajnokságban. Az Internél Diego és Eto'o nagy erősítés
(Lehet, hogy most hülyeséget irtamDe a brazil Diego, a Werderböl a Juvéba igazolt, mondjuk az lehet hogy másik Diegorol beszélsz, nemtom
)
Nem vagyok én nagyon otthon az olasz bajnokságban, de Diego nem a Juve-ba igazolt?krokodil22 írta:Szúrkolok a rómának és a Milánnak, meg az Internek a bajnokságban. Az Internél Diego és Eto'o nagy erősítés
Szerintem ne becsüld le Veronékat. Jó csapat az estudiantes. Ahogy Tamás írta, A barca ellenfele lesz decemberben.lui1698 írta:3. Club Estudiantes de La Plata![]()
Sztem ez a legnagyobb vicc így hirtelen ránézésre.
És, hogy ne legyen teljesen off:
Kíváncsi leszek Ranieri mit tud virítani Rómában.
Torinóban nem váltotta meg a világot.
szerk.: mondjuk az se gyenge, hogy a Gamba Osaka is megelőzi Madridékat.
Azért nem is nagyon lehetett többet várni a tavalyi Juvétól. A Roma meg sztem bukásra van itélve, nem tudom mire föl vannak az ottani vezetőknek nagy elvárásaik, ha nem igazoltak egyetlen épkézláb játékost sem.lui1698 írta:3. Club Estudiantes de La Plata![]()
És, hogy ne legyen teljesen off:
Kíváncsi leszek Ranieri mit tud virítani Rómában.
Torinóban nem váltotta meg a világot.
A Libertadores Kupa aktuális bajnokáról mondasz ilyen véleményt, akivel jó eséllye4l döntőzünk decemberben a Klub-VB-n.lui1698 írta:3. Club Estudiantes de La Plata![]()
Varatrix írta:http://asroma.hu/index2.html
IFFHS akkora baromságokat tud írni.
Roma mint legjobb olasz klub.
Max az EL-ben...
Milyen szervezet ez egyátalán, mármint az IFFHS?
Amúgy is tavaly amikor az United nyerte a BL-t a Barca volt az 1. helyen, most meg a Manchasteri csapat.
Ez egyáltalán nem mérvadó, csak azokat a csapatokat számolják, akik nyernek is vmit, az UEFAkupa győzelmek idején pl a Sevilla volt a világ legjobbjaVaratrix írta:http://asroma.hu/index2.html
IFFHS akkora baromságokat tud írni.
Roma mint legjobb olasz klub.
Max az EL-ben...
Milyen szervezet ez egyátalán, mármint az IFFHS?
Amúgy is tavaly amikor az United nyerte a BL-t a Barca volt az 1. helyen, most meg a Manchasteri csapat.
TZS írta:Ferrara, a klub korábbi játékosa.LG írta:Hú, én le vagyok maradva. Ranieri már nincs a Juvenál![]()
Akkor most ki ott az edző?
Ferrara, a klub korábbi játékosa.LG írta:Hú, én le vagyok maradva. Ranieri már nincs a Juvenál![]()
Akkor most ki ott az edző?
Hát nem tudom.Szerintem a Chelsea elég jó focit játszott vele.Én szerettem akkoriban nézni a Chelsea játékát amikor Ő volt az edző.Nekem nem tűnt úgy,h nagyon defenzív focit játszanak.Fecooo írta:a Roma évek óta támadó focit játszik, a Ranieri féle-foci se látványos, se igazán eredményes, ezért nem tartok olyan jó szakembernek..."színtelen, szagtalan "Bányász írta:Ranieri miért rossz szakember?![]()
![]()
a Roma évek óta támadó focit játszik, a Ranieri féle-foci se látványos, se igazán eredményes, ezért nem tartok olyan jó szakembernek..."színtelen, szagtalan "Bányász írta:Ranieri miért rossz szakember?