varga tamás írta:Ja, és nem emlékszem, hogy MS-től elvették volna a VB-címet - mert ha bizonyítottnak látták volna a szándékosságot, akkor bizonyosan megfosztják a VB-elsőségtől.
Én meg vagyok győződve MS tisztességéről, tehát nem hinném, hogy ennek bármi köze lenne az elveimhez, vagy annak feladásához.
Aztán jött 1997. 
A világbajnoki cím sorsa közte és Villeneuve között az utolsó futamon, Jerezben dőlt el. A versenyt megelőzően egy ponttal vezetett kanadai vetélytársa előtt a pontversenyben. Az időmérő edzésen ő, Villeneuve és Villeneuve csapattársa, Heinz-Harald Frentzen ezredmásodpercre azonos idővel kvalifilált, de mivel közülük a kanadai futotta meg ezt az időt elsőként, ő indulhatott a pole pozícióból, ő a második rajtkockából, míg Frentzen pedig a harmadikból.
A futam nagy részében vezetett, ám az utolsó kerékcseréjénél egy rossz garnitúra gumit kapott és drasztikusan lelassult. Villeneuve ezt kihasználta és utolérte a Ferrari pilótáját, majd a 48. körben előzésre szánta el magát. Villeneuve bebújt mellé, a német azonban befelé húzta az autóját, így összeütköztek. Schumacher kiesett, Villeneuve pedig továbbment és megnyerte a világbajnokságot.
A FIA (Nemzetközi Autómobil Szövetség) utólag őt nevezte meg a baleset felelőseként és büntetésből elvette az 1997-es szezonban szerzett összes pontját (78 pont), illetve a világbajnokságban megszerzett második helyét (a hivatalos statisztikájába ugyanakkor továbbra is beleszámítanak az 1997-ben megszerzett pontok).
forrás: wikipedia