Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha igaz a dolog akkor neki van a legkevesebb köze az egészhez, pénzügyi dolgokban nem ő dönt.albicelesteX írta:Köszönjük Pep!!!
Ha viszont CSAK bajnokságot nézzük, akkor:Mikaos írta: És utánanéztem, hogy eddig 36 meccsen játszott Touré a 58-ból, és ez 62%. Tehát ez már eleve több, mint 60%...
Viszont az a nem biztos, hogy mondjuk a szuperkupák, vagy klub világbajnokság-meccsek beleszámítanak-e ebbe?!
Nem tudom, hogy csak emiatt nem játszott-e Touré, vagy szimplán nem volt vele elégedett Pep. De ha anyagilag a 60% egy durva emelkedést jelentene, akkor azt is el tudom képzelni, hogy a barcelonai kupaktanács döntése is kellett ahhoz, hogy ne játsszon sokat Touré.
Pedig sajnos elképzelhető.Nem Touré lenne az első,aki a fizetése miatt távozik. Sajnálnám nagyon,mert nála jobb ezen a poszton nem igen van jelenleg sem a világon, a csapatban meg főleg. Busquets lehet majd valamikor olyan jó,de jelenleg nem az és meglátásom szerint nem is a vkp lenne az ő igazi posztja,nem stabil úgy vele a kp,mert túl gyenge ehhez a poszthoz,fetreng már attól,ha csak hozzá érnek... (sportklubbos kommentátor nem hiába poénkodik ezen...). Keitáról pedig annyit,hogy egy vicc,hogy ennyi játéklehetőséget kap. A csapat egyik kulcsposztja a vkp és egy ilyen "majom"(itt nem a bőrszínére gondolok,hanem a teljesítményére-mielőtt egy okos félreérti...) játszik helyette nincs a csapat hasznára,sőt... Rosszabb,mint régebben Oleguer volt,mert egy rosszabb védői teljesítményt még valahogy lehet helyettesíteni,ellensúlyozni,főleg,ah szélen játszik. Ez bizony nem Keita hibája,hanem azé ,aki a csapatba teszi.Fecooo írta:azért nehogymár a pénz legyen az oka a mellőzésnek... ha ez igaz, az szánalmas lenne...
OFF:Ronaldinho&Barca írta:Pár napja próbáltam utalni Samura, hogy el lett üldözve, de le lettem hurrogva mint valami debil...
- látom átjött.... mind 1 is!Charlie írta:Most jól megmondtad(/applaud), témához hozzá tudsz fűzni bármit is? Mert ez nem tartozik a topikhoz. Ezt a hozzászólásomat is törölheti nyugodtan egy moderátor.
C.
Elfogadom a véleményedet és tiszteletben is tartom, viszont én is elvárnám, hogy mellőzzük a lekezelő stílust, azt megint csak nem mondtam, hogy Busi sosem lesz nagy játékos. Jelenleg Yaya jobb, ez szerintem nem kérdés.Charlie írta:Gondoltam beleolvasok, itt kezdtem, ezután a mondat után be is fejeztem. Touré annyira meggyőző volna ebben az évben mint tavaly? Szerintem nem. Lehet mondani, hogy nem kap annyi lehetőséget blabla. Megsúgom, nem Busquets( igen így írják helyesen) hibája, ha egyáltalán hiba, hogy nem ő játszik. Kezdek rosszul lenni, hogy azt kell olvasom, hogy pár ember habzószájjal próbálja bizonygatni az igazát és ilyen olcsó wc-s nénis hasonlatokkal jönni meg egyebek...Rossz olvasni komolyan mondom, per pillanat Busquetset találják meg az emberek, mert ő volna a leggyengébb lánszem állítólag, pedig közel nem. Megszokhattuk ezt már, mindig van akire mutogatni kell aztán majd rájönnek az emberek, hogy nem poénból kapják meg a lehetőséget. Lásd Valdes anno mindenki ellenezte, elhordták mindennek, aztán mégis csak azoknak lett igaza akik türelemmel voltak felé. Busquets is ugyanebbe a cipőbe jár, megkapta a lehetőséget ebben az évben,élt is vele, Touré kárára. Én is bírom Yaya-t és nagyon örülök, ha játszik, de Busquets is remekül teljesít. Tegnap írtam valamelyik topikba, hogy a kora miatt és az ehhez társuló éretlenség miatt támadható. 21évesen hol volt Xavi vagy Iniesta ilyen szinten? A másik, nagyon kellett volna itt meg ott a játéka Touérnak, hát persze, könnyű kijelenteni, hogy vele biztos jobbak lettünk volna. Milánóban az egész csapat csődött mondott, kivétel volt Piqué játéka. Azokat a gólokat Yayaval se tudtuk volna elkerülni amiket kaptunk, emlékezhetünk milyen szituációkból lőtték.Touré pályán mutatott teljesítménye nem ad arra okot, hogy mellőzzük, ha ő ott van a középpályán akkor sokkal stabilabbak vagyunk...
Na nem hergelem magam tovább a sok önjelölt Pep utódon.
C.
Gondoltam beleolvasok, itt kezdtem, ezután a mondat után be is fejeztem. Touré annyira meggyőző volna ebben az évben mint tavaly? Szerintem nem. Lehet mondani, hogy nem kap annyi lehetőséget blabla. Megsúgom, nem Busquets( igen így írják helyesen) hibája, ha egyáltalán hiba, hogy nem ő játszik. Kezdek rosszul lenni, hogy azt kell olvasom, hogy pár ember habzószájjal próbálja bizonygatni az igazát és ilyen olcsó wc-s nénis hasonlatokkal jönni meg egyebek...Rossz olvasni komolyan mondom, per pillanat Busquetset találják meg az emberek, mert ő volna a leggyengébb lánszem állítólag, pedig közel nem. Megszokhattuk ezt már, mindig van akire mutogatni kell aztán majd rájönnek az emberek, hogy nem poénból kapják meg a lehetőséget. Lásd Valdes anno mindenki ellenezte, elhordták mindennek, aztán mégis csak azoknak lett igaza akik türelemmel voltak felé. Busquets is ugyanebbe a cipőbe jár, megkapta a lehetőséget ebben az évben,élt is vele, Touré kárára. Én is bírom Yaya-t és nagyon örülök, ha játszik, de Busquets is remekül teljesít. Tegnap írtam valamelyik topikba, hogy a kora miatt és az ehhez társuló éretlenség miatt támadható. 21évesen hol volt Xavi vagy Iniesta ilyen szinten? A másik, nagyon kellett volna itt meg ott a játéka Touérnak, hát persze, könnyű kijelenteni, hogy vele biztos jobbak lettünk volna. Milánóban az egész csapat csődött mondott, kivétel volt Piqué játéka. Azokat a gólokat Yayaval se tudtuk volna elkerülni amiket kaptunk, emlékezhetünk milyen szituációkból lőtték.Touré pályán mutatott teljesítménye nem ad arra okot, hogy mellőzzük, ha ő ott van a középpályán akkor sokkal stabilabbak vagyunk...