Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
És tényleg, most olvasom az EB-s cikket, kölcsön volt, csak volt rá opciós joguk. Így már végképp nem értem akkor a szabályokat, meg hogy mi volt itt akkor, de hál istennek már nem is a mi gondunk ez..TripleH írta:Nem adtuk el a sevillának, Aug 28.-án tért vissza a kölcsönből és aug 29.-én adtuk el a Villarrealnak.
Ha ezt tudtad,akkor mire fel volt a kérdésed,idézlek"oszt akkor mégis,hogy került a Villarealhoz?TripleH írta:Nem adtuk el a sevillának, Aug 28.-án tért vissza a kölcsönből és aug 29.-én adtuk el a Villarrealnak.palesz77 írta:Nekem úgy rémlik, hogy a kölcsönben levő játékosok visszatérhetnek. Deu is jöhetett volna emlékeim szerint vissza, csak Luchonak nem kellett. Denis azért nem jöhetett, mert nem nálunk volt a játékjoga, eladtuk visszavásárlási opcióval a Sevillának, ők meg a Villarrealnak.
Nem a klubhoz kell regisztrálni, hanem a versenysorozatokba, és ezt tiltják meg ilyenkor.TripleH írta:A kölcsönben lévő játékosokat egy klubnak nem kell újra beregisztrálni szerintem, mivel hivatalosan ahhoz az adott klubhoz tartozik.
Nem adtuk el a sevillának, Aug 28.-án tért vissza a kölcsönből és aug 29.-én adtuk el a Villarrealnak.palesz77 írta:Nekem úgy rémlik, hogy a kölcsönben levő játékosok visszatérhetnek. Deu is jöhetett volna emlékeim szerint vissza, csak Luchonak nem kellett. Denis azért nem jöhetett, mert nem nálunk volt a játékjoga, eladtuk visszavásárlási opcióval a Sevillának, ők meg a Villarrealnak.
Oda eladtukTripleH írta:Oszt akkor mégis, hogy került a Villarrealhoz?ntibi67 írta: Én azt hiszem,hogy kölcsöjátékost sem lehet vissza hozni az eltiltás alatt
Ha jól tudom Denis Suarezt mi is vissza akartuk hozni kölcsönből a Sevillatól,de nem lehetett.
Igen, így a helyes.looka írta:Nem lehet játékost regisztrálni, azaz mindegy, hogy pénzért jött, ingyen jött, kölcsönből jött vissza. Egyszerűen nem lehet egy sorozatra sem beregisztrálni az adott játékost, tehát nem játszhat sehol tétmeccset. Edzeni edzhet, barátságos meccsen játszhat.
Oszt akkor mégis, hogy került a Villarrealhoz?ntibi67 írta: Én azt hiszem,hogy kölcsöjátékost sem lehet vissza hozni az eltiltás alatt
Ha jól tudom Denis Suarezt mi is vissza akartuk hozni kölcsönből a Sevillatól,de nem lehetett.
Én azt hiszem,hogy kölcsöjátékost sem lehet vissza hozni az eltiltás alattVeidt_madridista írta:Miért lenne torvenyezeru hogy az eltiltás miatt igazolna Perez? 1-1.5 ev múlva kioregedo játékosok helyére mind van alternatíva, kölcsönben pedig tobb tehetséges játékosunk is van akiket vissza lehet hivni.
roby122 írta:BREAKING: A Juventus 40 millió eurós ajánlatot tett a Real Madridnak Iscoért. A spanyol középpályás azonban visszautasította az olasz klub ajánlatát, mondván hogy maradni szeretne a Real Madrid játékosa.
Nem tudom mit vár még a spanyol, de Jamessal együtt a kezdőt nagy ívben elkerülhetik.
A Sociedad ellen is már Kovacic volt a kezdőben. Védekezni abszolút nem tudnak(James+Isco), Zidanenak meg abszolút nem kellenek ezek a játékosok. Ez tavaly is kiderült.
Jamest még megértem, hogy marketing okokból itt tartja Perez, meg azért potompénzért sem fogja eladni őt a Madrid, de hogy Iscotól mit várnak...
Sőt, már Asensio és Lucas is előttük van a sorban.

visca el barca írta:örömmel látom, hogy a sociedad fekszik ahogy évek óta szokott
Hagyd meg ezt a kifogást a habfehérlelkű drukkereknek kérlek.visca el barca írta:örömmel látom, hogy a sociedad fekszik ahogy évek óta szokott