Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
így van, és most még azt sem lehet mondeni, hogy "de a vezetőség tudja mit csinál" , hiszen tavaly nyáron is el akarták passzolni, és láttuk milyen szezonja voltForcabarca8 írta:ez am eto'onak nemtom, h rosszul esik-e, de elgondolkodtató: eto'o majdnem aranycipős és spanyol gólkirály lett, ráadásul ő ebben a szezonban 44 gólt lőtt,
mindig tudtam, h josé meleg! érdekelné hleb...djtrack írta:Eto+Hleb meg 10misi Ibráért kb. de sztem még ez is sok. állítólag murinygyót érdekelné hleb
A Mascheranós hírt én is olvastam, állítólag Abidalt adnánk cserébe a Poolnak.Eagico írta:Az eddigi fontosabb kiszemeltek:
LF: Ribéry, Zhirkov
CM: Mascherano, Felipe Melo, Jurado
LB: Filipe Lúis, Maxwell, Riise
RB: Bruno Saltor
CB: Henrique (kölcsönből vissza)
Ismerem az ügyet. De az Ibra-ügyet nem. Honnan tudod például, hogy a Juve állta volna Ibra magas fizetését a második osztályban? Vagy hogy Ibra szerződésében volt-e olyan záradék, miszerint a kiesés után szabadon eligazolhat?Ebdon Lake írta:[
Akkor ezek szerint te egyáltalán nem ismered az eto ügyet. Etot még a real úgy zavarta el a klubtól, míg Ibra úgy ment le, hogy cserben hagyta a klubját (bár sztem jól tette), de ég és föld a különbség a kettő között.
Akkor ezek szerint te egyáltalán nem ismered az eto ügyet. Etot még a real úgy zavarta el a klubtól, míg Ibra úgy ment le, hogy cserben hagyta a klubját (bár sztem jól tette), de ég és föld a különbség a kettő között.Mikaos írta:Túlzásokba ne essünk. Emlékszem Eto'o-nak is olyan nyilatkozatára, ahol nyíltan kijelentette, hogy a Mallorca az ő "csapata", és a Barca csak egy nagyon jelentős állomás az életében. Most akkor ennyi erővel Eto'o-ra is rá lehetne húzni, hogy nem ér neki semmit a klubhűség.xbalix írta:Az ilyennek nem létezik az a szó h klubhűség....A mi Samunk meghal a csapatért ezt többször bizonyította.
És hadd emlékeztesselek egy nagyon apró dologra: Eto'o a Reál Madrid játékosa volt, és bár kerülővel, de a Barcában kötött ki. Nos, te meg azt mondtad, hogy Ibra simán átmenne a Barcából a Reálból. Kérdem én, mi lenne a különbség???
Szóval legyünk igazságosak, és ne húzzunk rá Ibrára olyat, amit Eto'ora is rá lehet húzni. (Csak ugye Eto'o esete pont szívünkhöz közel álló eset. Jobb, mintha a fordítottja lenne, de attól az még ugyanolyan "árulás").
Ez a klubhűség egy nem létező dolog az igazolt játékosoknál, és nem is érdemes rá hivatkozni. A klubhűségre csupán a katalán játékosokat, és az egyéb nemzetiségű saját nevelésű játékosokat kéne érteni, szerintem. Ráadásul a valóság is ezt mutatja.
Ebben tényleg igazad van...Cooltiszo írta:Titinho: egyértelmű interjúra ne nagyon számítsNem fogják kiteríteni a lapjaikat, maximum ködösen, de eddigi szurkolói pályafutásom alatt sok nyilatkozatot olvastam, de mind csak ködösítés volt, vagy ha van is benne valami igazság, sok tényezős, hogy mi jön össze a terveikből, plusz hogy a piac milyen lehetőségeket kínál.
Túlzásokba ne essünk. Emlékszem Eto'o-nak is olyan nyilatkozatára, ahol nyíltan kijelentette, hogy a Mallorca az ő "csapata", és a Barca csak egy nagyon jelentős állomás az életében. Most akkor ennyi erővel Eto'o-ra is rá lehetne húzni, hogy nem ér neki semmit a klubhűség.xbalix írta:Az ilyennek nem létezik az a szó h klubhűség....A mi Samunk meghal a csapatért ezt többször bizonyította.
Ha már engem kérdeztél akkor válaszolok neked!albicelesteX írta:Titi!Véleményed szerint mi kezdődött el??Mármint a Moratti-Laporta ügyben!
Igen általában én is így szoktam. Ribérynek örülnék, mert Henry már 32 lesz és a variációs lehetőségek is nőnének. Ibrának viszont, nem mert nem szeretem. Egy beképzelt gyerek, aki még asszem 1 fél éve azt nyilatkozta, h mind1 neki hogy a realban vagy a Barcában de itt is ott is szeretne játszani. Attól függ melyik hívja. Én ebből indulok ki, meg abból amit a Juventussal tett. Aki nem emlékszik, leírom, h amikor kizárták a Juvét, ő volt az első aki elhagyta a süllyedő hajót, és átigazolt a nagy rivális Interhez. Azt akarom ezzel érzékeltetni h sztem neki úgy néz ki semmi se szent, bátran menne a realhoz is, ha ott többet kap. Az ilyennek nem létezik az a szó h klubhűség, meg benne nincs olyan h már csak azért se igazolok olyan csapathoz ami a csapatom riválisa és amit a szurkerek utálnak. A mi Samunk meghal a csapatért ezt többször bizonyította. Hogy ugyanezt megtenné e a bosnyák-svéd arról finoman fogalmazva is erős kétségeim vannak...barca99 írta:Igen, a logika alapján jogos.xbalix írta:Ennyi erővel cseréld le az egész keretet!![]()
Csak azt mondom, ha Te azt mondod, hogy nem értek el semmit az itteniekhez képest, akkor én azt mondom, hogy akkor az érkezők meg feltehetőleg jobban hajtanának, hogy ők is elerjék ezeket.![]()
Próbálok nem konzervatívan hozzáállni a a dologhoz, megvizsgálni a dolgokat több oldalról. Ha Pep és Txiki úgy gondolja frissíteni kell, én nem pánikolok egyből, hogy mi lesz most, hanem végiggondolni, megérteni (és általában ide is leírni) hogy mi miért lehet.
Igen, a logika alapján jogos.xbalix írta:Ennyi erővel cseréld le az egész keretet!
Hát igen...barca99 írta:azért kötve hiszem, hogy Eto'o-t és "Alves-t" adnánk Ibráért.
Ennyi erővel cseréld le az egész keretet!barca99 írta:Tehát akkor még egy érv, hogy sikerre éhes játékosok érkezzenek, nem?xbalix írta:Mér az Henry-Eto'o-Messi trió nem elég félelmetes? Ők már legalább nyertek is valamit! (BL, bajnokság)
Tehát akkor még egy érv, hogy sikerre éhes játékosok érkezzenek, nem?xbalix írta:Mér az Henry-Eto'o-Messi trió nem elég félelmetes? Ők már legalább nyertek is valamit! (BL, bajnokság)
Ebben sem lennénk biztos.xbalix írta:Na mondok valamit. Nem hiszem h idejön Ibra! (Hál istennek) Elmondom még 1X miért! Az ő fizetése a legtöbb a világon, én úgy tudom 12 millió euró évente. Nálunk Messi keres a legtöbbet úgy 9 millióval. Nos ha idejönne Ibra, akkor 12 milliónál nem akar kevesebbet keresni. Most hogy nézne már ki h ő 12 millát rak el 1 évben, Messi meg 9et? Messié lesz az aranylabda (99%) és attól h idejönne Ibra attól ő maradna a legjobb játékosunk. Most akkor hogy is lenne, Messi fizetését CSAK azért megemelik mert az a szemét bosnyák nem éri be kevesebb pénzzel?