Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A játékban sokkal jobbak voltak pl az első meccsen. Ezzel az erővel a Bayerntől sem kéne berosálni mert utolsó másodpercen múlott hogy egyáltalán hosszabbítást játszanak. És bebizonyították, hogy rúgott gól nélkül is továbblehet menni.S.Agüero írta:Azért attól a csapattól nem kell berosálni, aki 210 percen át nem tudott gólt rúgni a PSV-nek.Bob_Marley írta:Atletico az elsőn rúgott egy szabálytalannak ítélt gólt, voltak lehetőségeik, ahogy a másodikon is, Szóval egyáltalán nem voltak rosszak, de a PSV a visszavágóra szépen összekapta magát, s akár tovább is mehettek volna, megvolt az esélyük a rendes játékidőben is. Szóval nem volt a Tico egyáltalán gyenge.
nyolcat is lőttek neki, nem hogy nullátS.Agüero írta:Azért attól a csapattól nem kell berosálni, aki 210 percen át nem tudott gólt rúgni a PSV-nek.Bob_Marley írta:Atletico az elsőn rúgott egy szabálytalannak ítélt gólt, voltak lehetőségeik, ahogy a másodikon is, Szóval egyáltalán nem voltak rosszak, de a PSV a visszavágóra szépen összekapta magát, s akár tovább is mehettek volna, megvolt az esélyük a rendes játékidőben is. Szóval nem volt a Tico egyáltalán gyenge.
Azért attól a csapattól nem kell berosálni, aki 210 percen át nem tudott gólt rúgni a PSV-nek.Bob_Marley írta:Atletico az elsőn rúgott egy szabálytalannak ítélt gólt, voltak lehetőségeik, ahogy a másodikon is, Szóval egyáltalán nem voltak rosszak, de a PSV a visszavágóra szépen összekapta magát, s akár tovább is mehettek volna, megvolt az esélyük a rendes játékidőben is. Szóval nem volt a Tico egyáltalán gyenge.
Én még tőle, egy rossz szót nem olvastam a Barcáról, sőt épp ellenkezőleg, mindig elismeri a csapatot.Kash írta: Közben Simeone:
"A Barça? Van annál jobb, mint a világ legjobbja ellen játszani?"
Lehet mégis szobrot emelek neki.
Jólvan Bob, közben gondolkodtam és rájöttem, hogy túlzásba vittem, de még mindig úgy gondolom, hogy inkább ők mint a PSG és a Bayern...Persze ez csak saját vélemény.Bob_Marley írta:És további adalék, hogy borzoljam a kedélyeket.Tavaly is azt mondtuk hogy ilyen sorozat olyan sorozat és akkor is pont az Atletico volt az egyik oldalon a másikon meg a RM, akik ha jól rémlik pont hat meccsen nem tudtak nyerni ellenük és aztán továbbmentek.
Nem ugyanaz a csapat mint 2 éve, de az Atletico Európa top5 csapata, aki nekik örül az mazochista.
A 60-65 között is ugyanakkora a különbség.Kash írta:Akkor mondjuk lehetett volna így:Ez az egyik, a másik meg, hogy csak 10 opciót lehet megadni.
De akkor úgy veszem, hogy Kash 100%-ra szavazott.
80%
90%
100%
Mert őszintén, 80 és 85 között az az 5% nem nagy különbség.![]()
De nekem úgy is jó ahogy írtad.
Akkor mondjuk lehetett volna így:Ez az egyik, a másik meg, hogy csak 10 opciót lehet megadni.
De akkor úgy veszem, hogy Kash 100%-ra szavazott.
Ez az egyik, a másik meg, hogy csak 10 opciót lehet megadni.Bob_Marley írta:Picit azért nagyobb alázat kéne, főleg hogy nem egy Békéscsaba az ellenfél.Kash írta:a szavazásnál miért nincs 100%?
Majd pont az Atleti ejti ki ezt a Barcát a BL-ből...Ne viccelődjünk már.![]()
Én is csak max a Bayernt tartom erősebbnek náluk, őket sem jelentősen. Kellemetlen csapat az biztos, a stílusuk sem igazán fekszik nekünk. Ugyanakkor mindezek ellenére az utóbbi időkben rendre felül tudtuk múlni őket, ezért most is bizakodó vagyok. Nehéz párharcra számitok, de tovább fogunk jutni.TripleH írta:Parancsolsz? Szerinted a City és PSG erősebb mint az Atma?Kash írta: Az Atleti mellett még ottvolt a Bayern, City, PSG...Mi az Atletit kaptuk, mondhatni, hogy a lehetséges 4 közül a "gyöngébbet".
Rajtuk nincs teher, játszhatják a saját kényelmes, nem sietős játékukat. Oké, persze egy Benficának ők is jobban örültek volna nyilván. De innen nekik már teher nélkül lehet csapatni.TripleH írta:Akkor most képzeld el ők mit élnek át.kanty írta:Matracosoknak nagyon nem örülök. Két szenvedős meccs lesz, ahol végig nagyon fegyelmezetten fognak védekezni. Mindegy. Valahogy ki kell szenvedni a továbbjutást.
Parancsolsz? Szerinted a City és PSG erősebb mint az Atma?Kash írta: Az Atleti mellett még ottvolt a Bayern, City, PSG...Mi az Atletit kaptuk, mondhatni, hogy a lehetséges 4 közül a "gyöngébbet".
Nem nagyon tudok rajtad eligazodni BobBob_Marley írta:Picit azért nagyobb alázat kéne, főleg hogy nem egy Békéscsaba az ellenfél.Kash írta:a szavazásnál miért nincs 100%?
Majd pont az Atleti ejti ki ezt a Barcát a BL-ből...Ne viccelődjünk már.Fellehet hozni a 6/6 mérleget, de a túloldalra meg belehet tenni, hogy legutóbb mikor találkoztunk velük kiejtettek minket és ugyanúgy akkor is otthon kezdtünk. Otthon kezdeni azért hátrány, szóval az hogy 100% azt még Nostradamus se tudná kijelenteni.
sajnos egyre inkább hajlok én is erre amit írsz.Sajnos. És valóban fontos hangsúlyozni: nem a madridiak sorsoltatnak, hanem akinek a közvetítések pénzt hoznak (UEFA, TV társaságok stb.)Andris írta:Szerintem épp ez bizonyítja, hogy ezek irányított sorsolások. Újabbra már semmi szükség nem volna, mivel már most sem voltak megkötések, hogy ki kivel kerülhet össze.Leon írta:Lesz sorsolás,nincsenek ágak.
Félreértés ne essék, nem gondolom hogy a madridnak irányítják a sorsolást, azt gondolom, hogy a legnagyobb nézettségű, és így legtöbb pénzt termelő meccsekre megy ki a játék. Illetve hogy azokból minél több legyen. Így egy madridnak pl ilyen ócskaszar játék mellett csak gyenge ellenfél juthatott, míg nekünk mindenképp egy a legjobbak közül, mert még úgyis továbbmegyünk.
Ugyanilyen elvek mentén nem gondolom, h bármi esélye lehetett volna egy Wolfsburg-Benficának pl. Az uefa a realt, a Bayernt és a Barcát biztosan a négy közt akarja látni.
ez teljesen egyértelmű. pont az ilyen dolgok miatt lett elkerülve az "ágazás". tavaly is pont úgy "sorsoltak" a negyeddöntőkre, hogy a 4 nagy elkerülje egymást (juve, real, barca, bayern). az is biztos véletlen volt.Andris írta:Így egy madridnak pl ilyen ócskaszar játék mellett csak gyenge ellenfél juthatott, míg nekünk mindenképp egy a legjobbak közül, mert még úgyis továbbmegyünk.
Ugyanilyen elvek mentén nem gondolom, h bármi esélye lehetett volna egy Wolfsburg-Benficának pl. Az uefa a realt, a Bayernt és a Barcát biztosan a négy közt akarja látni.