Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
először ment át az a fallosz...Sylvinho_ írta: Bazeg, ahogy leírtam, egyből mennek Raúl góljával.És még Ők beszélnek a mákról....
Nemrég azt írtam,h az X nek örülnék a legjobban,mert mind2 csapattól akkor elhúzhatnánk,de mostmár azt mondom Győzzőn a ValenciaSylvinho_ írta:Én lennék a legboldogabb, ha nyernének, de figyeld meg, hogy ennyi marad a meccs.Boixos írta:nem kell "volnázni"![]()
így is nyerhet a valenkia, mert sokkal jobbak.
Bazeg, ahogy leírtam, egyből mennek Raúl góljával.És még Ők beszélnek a mákról....Sylvinho_ írta:Én lennék a legboldogabb, ha nyernének, de figyeld meg, hogy ennyi marad a meccs.Boixos írta:nem kell "volnázni"![]()
Én lennék a legboldogabb, ha nyernének, de figyeld meg, hogy ennyi marad a meccs.Boixos írta:nem kell "volnázni"![]()
Az az érdekes hogy ha ezek egésszégesek akkor sem játszik legalább a fele mert amugy csere.Nem játszik: Gavilán, Albelda, Marchena, Moretti, Edu, Vicente??, Del Horno, D. Navarro, Villa, Morientes, Tavano.
ja. csak darabokat néztem eddig a meccsből, de úgy tűnt, mintha a 44. percben mentek volna át másodszor a felezőn...Los Banditos írta:Eddig köze nincs a meccshez a madridnak, megérdemelnének egy verést...
Morientes már 1x elintézte a rejált, most megtehetné még1x, máris szimpatikussabb lenne, perxe a képét akkor se rtaknám, az asztalomra..Los Barrachos írta:Nemrég olvastam a hírt, hogy Morientes vállalja a játékot annak ellenére, hogy tegnap félbehagyta az edzést, de kapja a dokiktól az injekciókat, így ott lehet a Mestallában.
Nekem nem túlzottan örömteli,mivel szombaton ellenük játszunk!Los Barrachos írta:Ha kínlódva is, de hozott egy meccset a Villarreal, ez örömteli, csak összekapják már magukat