Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Vito írta:Atesz írta: Radnóty az ország egyik legjobb gimije...
És jár egy oda egy (pár) olyan csaj, h húúúú![]()
Én csak egyet ismerek, de az tényleg odab.sz
Lost azt hiszed h érdeklik a csajok?Atesz írta:Radnóty az ország egyik legjobb gimije...Los Banditos írta:Köszi!
Én a Radnótit néztem ki. Állitólag jó.Szakközépbe nem nagyon akarok menni.
És jár egy oda egy (pár) olyan csaj, h húúúú![]()
Én csak egyet ismerek, de az tényleg odab.sz
Radnóty az ország egyik legjobb gimije...Los Banditos írta:Köszi!
Én a Radnótit néztem ki. Állitólag jó.Szakközépbe nem nagyon akarok menni.
Tiszaparti Gimnázium...Atesz írta:Melyikk suliba fogsz járni???kovinho írta:Voltam beíratkozni gimnáziumba..
Hát egyenlőre mindeki kumma rendes, és a legfontosabb: [auto_cenzúra] jó csajok vannak...Hmmm lesznek dolgok...
Én félek, hogy egy rossz osztályba kerülök és akkor ilyen újocok szivatása meg egyebek. Igyekszem jövőre jól választani.kovinho írta:Voltam beíratkozni gimnáziumba..
Hát egyenlőre mindeki kumma rendes, és a legfontosabb: [auto_cenzúra] jó csajok vannak...Hmmm lesznek dolgok...
Melyikk suliba fogsz járni???kovinho írta:Voltam beíratkozni gimnáziumba..
Ez nem viccZozzy 5 írta:A jóízű vicceid...![]()
A jóízű vicceid...Game90 írta:Az amerikai Forbes magazin a napokban tette nyilvánossá azt a listáját, amelyen a világ 100 legbefolyásosabb emberét veszi számba:
7. Elton JohnZozzy példaképe.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cik ... &fejezet=1
Hát egy kicsivel többen, mint a Mónika-showtSlither írta:Tudod, hogy amerikában naponta hányan nézik Oprah műsorát?! És hányan akarnak benne szerepelni!![]()
Jay-Z meg jelenleg a legnagyobb hip-hop mogul. Szóval nincs bene semmi, hogy ott van.
Tudod, hogy amerikában naponta hányan nézik Oprah műsorát?! És hányan akarnak benne szerepelni!Game90 írta:Az amerikai Forbes magazin a napokban tette nyilvánossá azt a listáját, amelyen a világ 100 legbefolyásosabb emberét veszi számba:
1. Oprah Winfreyde miért ő
![]()
2. Tiger Woods
3. Madonna
4. Rolling Stones
5. Brad Pitt
6. Johnny Depp
7. Elton JohnZozzy példaképe.
8. Tom Cruise
9. Jay-Zrajta meglepődtem.
10. Steven Spielberg
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cik ... &fejezet=1
Andy Cole csaja sem rossz.Los Banditos írta:Nálam van den Vaart és Ashley Cole csaja viszi a prímet, persze csak az én bébim után.![]()
![]()
Mégpedig a mozijáról.Game90 írta:Slither írta:A leendő Mrs. Crouch:![]()
![]()
Húúú
![]()
U.i. azért a háttérben befigyel egy 50 Cent plakát
Slither írta:A leendő Mrs. Crouch:![]()
Mi ebben a meglepőSlither írta:A leendő Mrs. Crouch:![]()
Legjobbakatel fuero írta:Na srácok, péntek-szombat-vasárnap nem leszek! Megyünk spanokkal(20an) balcsira. Nagyon nagy lesz a hullás. Csak aztán részegen ne h verekedjünkúgy is többen leszünk.
Megyünk Palaceba is, de jó lesz aztán a vízbe józanodni.