Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
És ez mit számít?Messias2 írta:Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...
Ja, igazad is lehetne, de ez nem az a puszi-seggrepacsi-féle öröm, amit láttunk eddig(és amit Suarezzel meg is tett), legalábbis nekem nem ez jött le.Messias2 írta:Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...
szerintem alapvetően jól vezette a meccset. Sztem ha a jövőben ez lenne az átlag bírói színvonal mindenki látatlanban aláírnáBob_Marley írta:Azt azért megjegyezném, amit meccs közben is írtam, hogy egy igazán jó kis meccsen, ahol járt a labda, megvoltak a párharcok, volt iram a török játékvezető random tördelte össze-vissza a játékot. Nagyon bosszantó volt, hogy tiszta hülyeségekre fújdogált. Soha nem szoktam bírózni, mert ember és tévedhet, les nem les, az élet visszaadja. De maga a felfogás az nagyon rossz volt. Férfias tök jó küzdelmek voltak, erre lefúj Alba tiszta test-test elleni szerelést aztán ugyanilyet továbbenged 15 mp-cel később. Na mindegy, ez amolyan a meccs margójára megjegyzés volt, de nagyon bosszantó volt, hogy egy színvonalas meccset így tördelt a spori.
Ezt úgy hívják, hogy paranoia.Messias2 írta: Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.
igen. Ney és Suarez hozta a "parás" formáját. De még ha így is megnézzük pl az első gólban ott van Ney zsenialitása (nemcsak a bepassz Messinek, hanem ahogy 3 ember között megtartja, jó megoldással Suareznek passzol, sprintben indul üresbe)... És persze Suarez aki elindul területre, és utána ad egy kulcspasszt Neymarnakpalesz77 írta:Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről?Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.![]()
Jó volt a meccs amúgy, de az MSN-ből az sn szörnyen használta ki a helyzeteit, ha nem gyökérkednek elrakhattunk volna többet is.. De jó volt ez, Piquének is volt egy horribilis időszaka, de amúgy jó meccse volt a védelemnek. MAtS meg ismét bizonyította, hogy lehet rá is számítani, 0-0-nál meg 0-1-nél 1 rendkívül fontos védése volt.
A gól mondjuk szép volt, az nagybetűs MSN gól, de a visszavágón többet kérnék a másik kettőtől.
Az 1.-nél futott oda Messi Neymarhoz megköszönni a labdát, és együtt ünnepeltek. Illetve a 2.-nál is együtt ünnepeltek, úgy hogy nem tudom, miről beszélsz.Tivornya írta:viszont a gól(ok) utáni öröm beszédes...
TripleH írta:ter Stergenre szavaztam, mert ma ő nem hibázott egyet sem.
Neymar rápakolhatta volna, ellenben zseniálisan passzolt Messinek!Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Mert? A gólpasszt is Neymar adta neki, lemaradtam valamiről?Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
noname írta: Lehet, hogy nem fog labdákat eladni, illetve jobban helyezkedik, de a sebességét nem kapja vissza.