Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na igen ő szerintem is tudná pótolni Decot. És nem is biztos hogy sokba kerülne.zeus021 írta:Sztem az ideális megoldás irányítónak Joao Moutinho lenne ő egy igazán technikás játékos és ideális lenne Deco helyett
azt szerintem még elég jó áron el lehetne hozni a Sportingtól
Párszor már ezt megbeszéltük h egy meccs alapján ne itéljünk...khtomka írta:Joke! Holland Ukrán meccsen láttad? Katasztrófacsabimo írta:Talán még egy huntelaart meg lehetne probálni, meert az ajax idén sem indul a bl-ben, lehet hogy egy alacsonyabb összegért el lehetne hozni pl: 20milio+oleguer, ugy is érdeklödtek iránta...Még sem 40röl indul mint benzema, és hátha ö lesz a következö kluivert
Joke! Holland Ukrán meccsen láttad? Katasztrófacsabimo írta:Talán még egy huntelaart meg lehetne probálni, meert az ajax idén sem indul a bl-ben, lehet hogy egy alacsonyabb összegért el lehetne hozni pl: 20milio+oleguer, ugy is érdeklödtek iránta...Még sem 40röl indul mint benzema, és hátha ö lesz a következö kluivert
Azt még várjuk meg, hogy r10 elmegy-e mert Guardiola nem nagyon akarjanorbert55 írta:Sztem r10 helyett Silva lesz és Ibra ha jön majd ő lesz a vezér.Ő nagyon teknikás játékos csatár létére.khtomka írta:Ki lesz a játékmester R10 helyett. Fogynak a nevek a picról.
Diego lassú, VVaart közepes, Nasri úgy néz ki Arsenal, irányító nélkül el lesztek havazva.
vaLe5 írta:Nálam a 4 favorit igazolás ez lenne Silva , Nasri , Dani Alves , Benzema. Fabregast nem mondom mert szerintem lehetetlen.
Benzema akkor jöhet szoba ha etoo távozik, és akkor sem biztos mert nagyon mondják lyonban h ott fog maradni a következö szezonra...nasrira nincs sok esély, pedig kár érte mert olcso lett volna és fiatal tehetséges játékos, fabregast tényleg felejtsétek el, Alvest pedig minnél elöbb szerezzük meg:Dzmodellb írta:Hát én egyetértek veled!vaLe5 írta:Nálam a 4 favorit igazolás ez lenne Silva , Nasri , Dani Alves , Benzema. Fabregast nem mondom mert szerintem lehetetlen.
Sztem r10 helyett Silva lesz és Ibra ha jön majd ő lesz a vezér.Ő nagyon teknikás játékos csatár létére.khtomka írta:Ki lesz a játékmester R10 helyett. Fogynak a nevek a picról.
Diego lassú, VVaart közepes, Nasri úgy néz ki Arsenal, irányító nélkül el lesztek havazva.
Hát én egyetértek veled!vaLe5 írta:Nálam a 4 favorit igazolás ez lenne Silva , Nasri , Dani Alves , Benzema. Fabregast nem mondom mert szerintem lehetetlen.
Ha Alves jön szerintzem ö 1 világklasszis a posztzján!!! Amugy máshova meg nem nagyon tudsz elöl megvagyunk messi-eto-henry-és a fiatalok, a védelembe igazán nem kell mert ott van puyol és ha jön alves akkor elég...ahoba lehetne az az irányito poszt! deco helyett, de elég szükös a kinálat, ami azt is jelenti egyben, hogy nem lenne olcso mulattságMental_Theo írta:MInden nagy csapat nagy neveket akar igazolni.
Real MAdrid: Drogba, C. Ronaldo
Inter: Deco, Lampard
MIlan: Eto'o, Ronaldinho
a Barca miért nem akar világklasszisokat venni idén?rejtély számomra