Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyáltalán nem vagyok Samu ellen, de az első olyan gól volt, amit 10-ből legalább 7 csatár belőtt volna, ennek ellenére nem vitatom, ott kellett lenni, be kellett rúgni, a második meg kamu 11-esből, bár erre is igaz az előbbi félmondatom...Rivaldo11 írta:Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.Zsolti írta:csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..
Ez eddig tényleg semmi extra.
Ja, csak eddig 2 tétmeccs, 2 gól.Zsolti írta:csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..
csak azért írtam,mert nem értem mi jogon húzzák le a másik topicban ibrát,hogy semmire sem megyünk majd vele,amikor etoo sem mutat eddig semmi extrát..merx írta:júúúúj ne kezd el fikázni mert akkor jön megint az ibra topicban a szidásZsolti írta:Hát gyerekek...Etoo ott folytatja,ahol nálunk idény végén abbahagyta..nagyon vak...
büntetőt berúgni,meg nem nagy valami..
amúgy akárki akármit mond eto'o-nak is kell még idő, nem is kevés hiába töltött együtt több időt a csapatával a pályán mint zlatan, bele fog ő jönni de szerintem milito lesz a házi gólkirály, ha csak josé nem rendeli máshogy
júúúúj ne kezd el fikázni mert akkor jön megint az ibra topicban a szidásZsolti írta:Hát gyerekek...Etoo ott folytatja,ahol nálunk idény végén abbahagyta..nagyon vak...
büntetőt berúgni,meg nem nagy valami..
Ezt sűrgősen vissza kell vonnom... Nála csak Balotelli volt bénább!fcbarca0827 írta: Quaresma játszik!Kivételesen, egész jól...
Kár, hogy nem tettekristop írta:Bari simán megnyerhette volna a meccset
20 milla volt az ára. Amúgy az Inter bomba csatárduója mögül épp egy olyan "utolsó passzos" középpályás hiányzik.ke.andy írta:Milito játéka nagyon tetszik. Az idei év az övé lehet, ha elkerülik a sérülések. Mennyiért vette az Inter?
Ibrát nem kell sajnálni, majd ha ő is kihagy egy olyan 105%os helyzetet mint Eto'opalesz77 írta:, de Ibrát sajnálom... ezek után mi fog itt menni ha ma nem lő gólt![]()
Quaresma játszik? a keretben van? előre is kösz
szerintem most is kritikán aluli.fcbarca0827 írta: Quaresma játszik!Kivételesen, egész jól...
Quaresma játszik!palesz77 írta: Quaresma játszik? a keretben van? előre is kösz