Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Az a dühítő, hogy amikor Braithwaite a helyén van még megy is neki, de Grietmannt erőlteti elől ha kell ha nem, aztán jön a csoda portugál csere.Nem tudom miért nem akarja, hogy a dán fixen középen, mögötte Messi, mellettük két szélső a francia meg elfelejtve...Xavier Hernandez írta: ↑2020.12.19. 17:17:23..,ez a Coutinho- Griezmann-Messi-Braithwaite formáció már többször bizonyította működésképtelenségét, ez a fafej Koeman vajon miért erőlteti, nem értem.
Lehet, hogy Ibra sikertelensége miatt mondtak le a változtatásrólÉn is így látom. De majd fog egyszer lapozni a klub, és megunja, hogy "összjátékban ügyes, technikás", de ténylegesen semmire se jó seggdugasz középcsatárokat kerget (lásd: Lautaro, Jesus és társaik) olyan játékosok helyett, akik hozzá tudnának adni a csapathoz egy ilyen új játékelemet.
Hát az a szándékos, amikor nem szerelni akar a védő, hanem megakasztani a támadást.Ezt értem, de elég szubjektív mi szándékos.
Mondjuk egy becsúszás lábat talál, az szándékos? Mert szándékosan csúszott be a védő, nem véletlen elcsúszott.
Én is így látom. De majd fog egyszer lapozni a klub, és megunja, hogy "összjátékban ügyes, technikás", de ténylegesen semmire se jó seggdugasz középcsatárokat kerget (lásd: Lautaro, Jesus és társaik) olyan játékosok helyett, akik hozzá tudnának adni a csapathoz egy ilyen új játékelemet.
Ezt értem, de elég szubjektív mi szándékos.
Pont most mondta a kommentátor, hogy tavaly a bajnokságban az összeset berúgta , idén is eddig , aki 11est lő az előbb utóbb hibázik , ez természetes.
Nem. Szándékos szabálytalanságért piros jár.csababarca írta: ↑2020.12.19. 17:08:24Akciógól jobban mutat.![]()
Piros lap vicc, nem úgy van/volt hogy nincs dupla büntetés már?