Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól mondja Tamás,ez egy kártevő ami vírusírtónak álcázza magát. Természetesen semmiféle vírust nem talál,hamis riasztásokat küld,illetve felkínálja a fizetős verzióját.Utóbbi időben egyre sűrübben fordul elő..Bányász írta:Valaki segítsen,h mi ez?
[img=http://img137.imageshack.us/img137/5723/49380535qz7.th.png]
Ez ugrik elő kb 2 percenként.H tudom kicsinálni?
Avastot futtattam már többször,mindig talál is valamit de ez a hülyeség mindig marad és ugrál elő...
Igen azt tudom,de azért köszi.Varga Tamás írta:Vírusos a géped. Nekem is volt ilyen, a barátom egy órát dolgozott rajta, mire eltüntette. Nekem a Total Commander -c- meghajtójában volt egy vírus. Azt kiirtotta, majd ezt a programot is törölte. NOD32-t és Zone Alarm nevű programot használt. Elég sokat szenvedett vele, mire kitörölte.Bányász írta:Valaki segítsen,h mi ez?
Avastot futtattam már többször,mindig talál is valamit de ez a hülyeség mindig marad és ugrál elő...
Vírusos a géped. Nekem is volt ilyen, a barátom egy órát dolgozott rajta, mire eltüntette. Nekem a Total Commander -c- meghajtójában volt egy vírus. Azt kiirtotta, majd ezt a programot is törölte. NOD32-t és Zone Alarm nevű programot használt. Elég sokat szenvedett vele, mire kitörölte.Bányász írta:Valaki segítsen,h mi ez?
Inkább megvenni kéne nem?socio66 írta:inkább krekkelni kéne,nem?ZS10 írta:Nagyon nagyon fontos lenne!
Megtudja valaki írni a Pes 6 regisztrációs kódját!
inkább krekkelni kéne,nem?ZS10 írta:Nagyon nagyon fontos lenne!
Megtudja valaki írni a Pes 6 regisztrációs kódját!
www.webforditas.huVarga írta:Le szeretnék fordítani magyarról németre néhány mondatot, valaki nem ismer egy olyan oldalt ahol egy szöveget is lel ehet fordítani németről magyarra vagy magyarról németre?
Valaki tudna gyorsan egy linket dobni?
Sürgős lenne.
Elvileg ez jó neked, bár az angol-magyar fordítója, meg a francia-magyar, amiket én néha használok, az nagyon ratyi, de megpróbálkozhatsz vele, hátha. (max. 500 karakter egyszerre).Varga írta:Le szeretnék fordítani magyarról németre néhány mondatot, valaki nem ismer egy olyan oldalt ahol egy szöveget is lel ehet fordítani németről magyarra vagy magyarról németre?
Valaki tudna gyorsan egy linket dobni?
Sürgős lenne.
Annyi az egész hogy letöltöd a fifát és utána nem lépsz ki az utorrent-ből, és nem stoppolod le a torrent filet. akkor majd seedelni fogod felfele,és megy fel az arányod. De akkor megy jól a seedelés ha huzzák le a torrentet az az töltik sokan utána megy a visszaosztás,+ attól is függ nagy mértékben hogy milyen neted van. Gyors nettel megy könyedén.Lassú-val meg [auto_cenzúra] az egész....Gauchomester írta:Köszi még1x, úgy tűnik jó. És ha már feltöltő voltál, akkor még 1 valamiben segíts légyszi. Tehát pontosan mit tesz az, hogy seedelni egy fájlt. Utána olvastam, de nem annyira tisztult a fejemben. Annyit tudok minél több seed van, annál gyorsabb a letöltés, ja meg az oldalon olyat írnak, hogy letöltés után illik maradni seedelni..hát ezek utűn pláne tudnom kellene pontosanvilmso94 írta: Utorrent nevű program a legjobb, letöltöd és menni fog a fifa09. Én ilyen oldalakon régebben feltöltő voltam
ment egy privi.lopakodo írta:megadnátok a pontos linket a fifához?(a datáról)
Köszi még1x, úgy tűnik jó. És ha már feltöltő voltál, akkor még 1 valamiben segíts légyszi. Tehát pontosan mit tesz az, hogy seedelni egy fájlt. Utána olvastam, de nem annyira tisztult a fejemben. Annyit tudok minél több seed van, annál gyorsabb a letöltés, ja meg az oldalon olyat írnak, hogy letöltés után illik maradni seedelni..hát ezek utűn pláne tudnom kellene pontosanvilmso94 írta: Utorrent nevű program a legjobb, letöltöd és menni fog a fifa09. Én ilyen oldalakon régebben feltöltő voltam
Utorrent nevű program a legjobb, letöltöd és menni fog a fifa09. Én ilyen oldalakon régebben feltöltő voltamkudu írta:Ajánlom az Utorrent nevű programot, azt használom már régóta, csak ne a legújabbat szedd le, mert az oldalak nem mindig támogatják a legújabb torrent klienseket.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap regisztráltam egy oldalra, ahol mindenféle torrenteket lehet leszedni. Abszolút nem értek az ilyen dolgokhoz, de sok jó film, meg stb. fenn van az oldalon, úgyhogy gondoltam itt az ideje megtanulni. Az oldal ingyenes, és rajta van a FIFA 09 (is) magyarul. Letöltöttem a torrent fájlt, de amikor elkezdeném a "műveletet", kiírja, hogy sajnálom, de kliensed bannolva lett az oldalról...
ez most az én hibám, vagy vétlen vagyok??
Valami tanácsszerűséget adjatok. Előre is kösz!
1.7-es van nekem
Elméletben az a minimum, hogy kompatibilis legyen a két hulladék op. rendszer, szóval próbáld meg.Rajmó írta:Az jó, mert laptopon vista, pc-n xp vantorrestoni írta:Hálókábellal összedugod őket, aztán hálózati kapcsolatokba lépsz, majd Otthoni... hálózat beállítása, és kész. (értem ezt XP alatt, ha a laptopon Vista van, nem tudom hogy müxik, én 100%-ban ellene vagyok)na majd megpróbálok valamit.
Köszi szépen
Bitlordot használoktorrestoni írta: Hát, akkor tölts le más torrentklienst, pl.: Bitlord...
Ha a fifára van szükséged, akkor a magyar verziót a data.hu-ról is le tudod tölteni, gyorsabban, mint torrentről.
Ajánlom az Utorrent nevű programot, azt használom már régóta, csak ne a legújabbat szedd le, mert az oldalak nem mindig támogatják a legújabb torrent klienseket.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
A segítségetekre lenne szükségem. Tegnap regisztráltam egy oldalra, ahol mindenféle torrenteket lehet leszedni. Abszolút nem értek az ilyen dolgokhoz, de sok jó film, meg stb. fenn van az oldalon, úgyhogy gondoltam itt az ideje megtanulni. Az oldal ingyenes, és rajta van a FIFA 09 (is) magyarul. Letöltöttem a torrent fájlt, de amikor elkezdeném a "műveletet", kiírja, hogy sajnálom, de kliensed bannolva lett az oldalról...
ez most az én hibám, vagy vétlen vagyok??
Valami tanácsszerűséget adjatok. Előre is kösz!
Az jó, mert laptopon vista, pc-n xp vantorrestoni írta:Hálókábellal összedugod őket, aztán hálózati kapcsolatokba lépsz, majd Otthoni... hálózat beállítása, és kész. (értem ezt XP alatt, ha a laptopon Vista van, nem tudom hogy müxik, én 100%-ban ellene vagyok)