Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyértelmű hogy az idén több lehetőséget kell kapnia.Ilúvatar írta:barcafan0911 írta:Nem lesz ez így jó.Remélem nem komoly.
![]()
Más: Kiváncsi vagyok Henry fog e játszani. Szükség nincsen rá a jelenlegi állás szerint, szóval akár maradhatna a padon is piheni. A kommentekből meg azt veszem ki hogy Pedro követi Ibra példáját és nem csinál semmit. Még jó hogy van egy Bojanunk. Rá azért lehet számítani.
bojan az egyetlen aki baromira küzd.
most holtkomolyan mondom, hogy én is pont ugyanerre gondoltam...Xavinho írta:Ha ez így megy majd tovább,akkor Bojan könnyen a padra szoríthatja a "nagy" Ibrát...
Azért azt ne felejtsük el hogy nem 1 ilyen "posztcsere" van a mai fociban!danko94 írta:Na most jött ki Ibra hibája!!!! Szépen bepasszolt és MEGÁLLT. Ha bemegy középre lehet h gólt szerezhetett volna. Emlékszem Eto'o ahogy passzolt ment vissza a helyére Ibra pedig megcsinálta és megállt meccset nézni...![]()
Jaja és akárki bármit mond, így gólt szerezni nem lehet. Elveszti a labdát és leáll. Valamint nem mozog a lyukakba se. Nem lesz ez így jó.madmushroom írta:Ibra a második felesben eddig lepke fing. Nem is küzd, az akarás jelét sem látom igazán rajta. Nagyon nem a csapat része eddig!
barcafan0911 írta:Nem lesz ez így jó.Remélem nem komoly.
![]()
Más: Kiváncsi vagyok Henry fog e játszani. Szükség nincsen rá a jelenlegi állás szerint, szóval akár maradhatna a padon is piheni. A kommentekből meg azt veszem ki hogy Pedro követi Ibra példáját és nem csinál semmit. Még jó hogy van egy Bojanunk. Rá azért lehet számítani.
Nem azon röhögcséltem, hogy megsérült. Csak a késésen. Nem értem miért kell ebbe belekötni. Szerinted van itt olyan ember aki barca drukker és direkt örül, hogyha lesérül valaki? Nem hiszem...miihii írta:Láttam.
De ha én egy 20 percre rá látnám meg,h lesérül,akkor sem röhögcséltem volna így![]()
Nah,mindegy...
Félreérted. Már előtte megbeszéltük a srácokkal, hogy nálam a kép késik legalább 1 percet. Mikor ti írtátok, hogy jön be Abidal, itt a képen még szaladgált.miihii írta:Ennyire vicces lenne ez,h megsérült?matyi25 írta:Aha már elkezdett fájni a térde... :dIlúvatar írta:Abidal jön be, Mad Max helyére.
Ennyire vicces lenne ez,h megsérült?matyi25 írta:Aha már elkezdett fájni a térde... :dIlúvatar írta:Abidal jön be, Mad Max helyére.