miihii írta:
Sőt, JustinBíbör mellett egyenesen férfiasnak hat
Tényleg nagyon helyes, kedves arca van, ezért is jön be ennyire nekem is. És ugyan testileg tényleg nem tűnik ki nagyon semmilyen téren, de az alkata nem rossz egyáltalán. Ezek együtt pedig kellőképpen vonzóvá teszik számomra.
De ide sorolhatnám pl
Kozma Claudiát is (tavalyi Miss International Hungary). Gyönyörű arca van, feltűnően szép szemekkel és szintén nem domborít nagyot testileg. Viszont amilye van, az jól működik együtt és igencsak meg tudnám szeretgetni őt is

Tartsunk össze druszám
Az arcában van valami különleges, ami kiemeli a többi közül. Pl nekem Gisele Bündchen-ben abszolút semmi különleges nincs, egyáltalán nem tartom jó nőnek. Mégis a világ legfelkapottabb szupermodellje. Barbi arca viszont mindent visz. Azon belül is nekem az ajka nagyon bejön, mert valahogy olyan 14 éves koromban bekattant nálam, hogy az ilyen ajkú csajokat szeretem, és azóta nem bírok megszabadulni ettől az érzéstől
A testével egyébként Ő sincs megelégedve, nem szereti, de én abban se látok olyan nagy problémát. Mellei pont jók, az alakja se rossz, hol itt a probléma?
Engem egyébként legjobban az fog meg, hogy tud kislányos, cuki lenni, de mikor olyan fotózás van, akkor meg olyan kisugárzása van, hogy a Geiger-Müller az életéért könyörög
Egyszóval én hatalmas Palvin Barbi fan vagyok, kár hogy van barátja
De persze mindenkinek más az ízlése a lányok terén. Nekem ilyen