Mihu írta:Azokról, akik ennyire támogatják Bartot, kicsit Pablo Escobar hívei jutnak eszembe.
Kicsit mintha olyan lenne a felfogás, hogy "megölt mindenkit aki az útjában állt, azt is aki nem, gyerekek, nők, ártatlanok, mindenkit, és ezzel szerzett jó sok lóvét, ez nem szép dolog...de hát azért csak pénzt oszt állandóan, köztünk szegények között..."
Nekik is mindegy volt hogy miből szerzi azt a sok pénzt, amiből segít a szegény embereken, lényeg az volt hogy segít...
Kicsit mintha itt is ez lenne...mindegy, hogy hogy szerzi a sok pénzt meg a kupákat, a lényeg, hogy szerzi.
Ennyi erővel a rengeteget szidott Pereztől egy szemmel se jobb, viszont őt nyugodtan lehet szidni, sőt kell is, mert nem a mi hasznunkat hajtja...
Érdekes értékrendek...
Nem az értékrend az érdekes, hanem a naivitásod. Sajnos vagy sem a hatalom megszerzése nagyon ritkán tiszta. Egyébként egy olyan embert tett c vágányra, akit azóta le is csuktak. Nem értem mit okoz ez neked erköcsi dilemmát? Pénzt meg nem emberölésből szerzett, hanem üzletből. Ezt azért nem kellene siratni.
Az idenditásoz meg annyit, hogy abból nem fizeted ki Leo fietését, Ney leigazolását stb. Szép meg minden, meg valamikor biztosan jó is volt, de ez már nem az elsődleges szempont. Én mint magyar szúrkoló nem a katalán idenditás miatt, vagy a szponzornélküli mezük miatt lettem a rabjuk, hanem a játékuk miatt. Nyilván a játékuk okán elolvastam a történelmét, történetét a katalánoknak és a klubnak, ami csak mélyítette a szimpátiám, de elsődleges szempont a játékuk volt.