Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is megragadom az alkalmat, hogy kellemes ünnepeket és Barca győzelmekben (is) gazdag új évet kívánjak.Charlie írta:Megragadom az alkalmat.........
Minden fórumozó társamnak és minden Barcelona rajongónak és családjuknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!!!
Persze ez nem vonatkozik figo10re, hasonlókat kívánok neki mint ő kívánt nekem privát üzenetben![]()
C.
Ez egyértelmű, hogy ő a világ legjobbja...Zsolti írta:A fene sem gondolta volna.eszter21 írta:Értem. Én Ronaldinhot tartom esélyesebbnek...redlions írta: Deco egyre valószínűbb....
A fene sem gondolta volna.eszter21 írta:Értem. Én Ronaldinhot tartom esélyesebbnek...redlions írta:Deco egyre valószínűbb....Taibi írta: Mert Decot és Ronaldinhot ugyanarra a posztra jelölték. Így csak egyikük lehet benne.
Értem. Én Ronaldinhot tartom esélyesebbnek...redlions írta:Deco egyre valószínűbb....Taibi írta:Mert Decot és Ronaldinhot ugyanarra a posztra jelölték. Így csak egyikük lehet benne.eszter21 írta:Miért nem kerülhetnek be mind a hárman: Puyol, Deco és Ronaldinho?
Deco egyre valószínűbb....Taibi írta:Mert Decot és Ronaldinhot ugyanarra a posztra jelölték. Így csak egyikük lehet benne.eszter21 írta:Miért nem kerülhetnek be mind a hárman: Puyol, Deco és Ronaldinho?Taibi írta:Az év csapatába az 5 Barca játékosból(Puyol,Giuly,Deco,Ronaldinho,Larsson) Puyol és Ronaldinho(vagy Deco) fog bekerülni. Giulynek és Larssonnak nem sok esélye van.
Sztem Eto'o is hiányzik az év csapatából...Taibi írta:Mert Decot és Ronaldinhot ugyanarra a posztra jelölték. Így csak egyikük lehet benne.eszter21 írta:Miért nem kerülhetnek be mind a hárman: Puyol, Deco és Ronaldinho?Taibi írta:Az év csapatába az 5 Barca játékosból(Puyol,Giuly,Deco,Ronaldinho,Larsson) Puyol és Ronaldinho(vagy Deco) fog bekerülni. Giulynek és Larssonnak nem sok esélye van.
Mert Decot és Ronaldinhot ugyanarra a posztra jelölték. Így csak egyikük lehet benne.eszter21 írta:Miért nem kerülhetnek be mind a hárman: Puyol, Deco és Ronaldinho?Taibi írta:Az év csapatába az 5 Barca játékosból(Puyol,Giuly,Deco,Ronaldinho,Larsson) Puyol és Ronaldinho(vagy Deco) fog bekerülni. Giulynek és Larssonnak nem sok esélye van.
Miért nem kerülhetnek be mind a hárman: Puyol, Deco és Ronaldinho?Taibi írta:Az év csapatába az 5 Barca játékosból(Puyol,Giuly,Deco,Ronaldinho,Larsson) Puyol és Ronaldinho(vagy Deco) fog bekerülni. Giulynek és Larssonnak nem sok esélye van.
De nem ám...eszter21 írta:Az a jó benne, h ezt nem lehet összekeverni a némettel vagy az angollal. Ha meggondolnád magad csak szólj. Végül is nem kéne olyan sokat utaznod...
Az a jó benne, h ezt nem lehet összekeverni a némettel vagy az angollal. Ha meggondolnád magad csak szólj. Végül is nem kéne olyan sokat utaznod...Enrique írta:Spanyolt még biztos h nem. Azért kösz!eszter21 írta:Soha nem lehet elég korán kezdeni. Én mindháromból ekerok nyelvvizsgát, angolból felsőfokút.Meggondolhatnád...Enrique írta: Háát... Meggondolandó ajánlat..
De én még nem gondolok erre, majd he meglesz németből és angolból is a nyelvvizsgám.
Spanyolt még biztos h nem. Azért kösz!eszter21 írta:Soha nem lehet elég korán kezdeni. Én mindháromból ekerok nyelvvizsgát, angolból felsőfokút.Meggondolhatnád...Enrique írta:Háát... Meggondolandó ajánlat..eszter21 írta: Tudom, hogy angolra le lehet fordítani a spanyol szövegeket...
De azért gondoltam megkérdezem, hátha tudsz...
Én valószínűleg félévtől, de lehet, h csak jövő évtől fogok járni órákra. Ha gondolod eljöhetsz
De én még nem gondolok erre, majd he meglesz németből és angolból is a nyelvvizsgám.
Soha nem lehet elég korán kezdeni. Én mindháromból ekerok nyelvvizsgát, angolból felsőfokút.Meggondolhatnád...Enrique írta:Háát... Meggondolandó ajánlat..eszter21 írta:Tudom, hogy angolra le lehet fordítani a spanyol szövegeket...Enrique írta: Jó is lenne...![]()
De tudod, az internet nagy hatalom, csak tudni kell használni!
Én valószínűleg félévtől, de lehet, h csak jövő évtől fogok járni órákra. Ha gondolod eljöhetsz
Háát... Meggondolandó ajánlat..eszter21 írta:Tudom, hogy angolra le lehet fordítani a spanyol szövegeket...Enrique írta:Jó is lenne...eszter21 írta:Te tudsz spanyolul?![]()
De tudod, az internet nagy hatalom, csak tudni kell használni!