Jó-jó, de nem igaz, hogy akkor ennyire rá lennének izgulva az irányító témára.
Bocs, de 1.) Diego közelébe nem ér Gutinak. 2.) tehát amikor Gutinak jó napja van, egyből gólpasszt ad, hiszen 17-et adott, ha ezt felszorzod hárommal...fir3bird írta:Nem feltétlenül, van amikor sorozatban jól játszik Guti.Mondjuk egy Diegot eltudnék képzelni ott középenbarca99 írta:
Amelyik 3 meccsenként hoz elvárható teljesítményt?mondjuk nemértem, Sneijder is irányító...vagy rosszul tudom?
Nem feltétlenül, van amikor sorozatban jól játszik Guti.Mondjuk egy Diegot eltudnék képzelni ott középenbarca99 írta:Amelyik 3 meccsenként hoz elvárható teljesítményt?Keelhaul írta:Irányítónk pedig tényleg van.
Amelyik 3 meccsenként hoz elvárható teljesítményt?Keelhaul írta:Irányítónk pedig tényleg van.
Te miről beszélsz??vaLe5 írta:Nem lehuzom a Realt de Pepe kb ugy játszott mintha a 2. osztályból jött volna , persze túloztam ez nem igy van , csak a Pepe klasszis telljesítménye kiverte a biztosítékot nálam , mert nehéz lenne gy játékost is taláni a Spanyol bajnokságban aki ijet nyújtott , akkor nehogy már pepe. Túl könnyen osztogatjátok a klasszis jelzőt , ez nem jár ám mindenkinek!!
Nem lehuzom a Realt de Pepe kb ugy játszott mintha a 2. osztályból jött volna , persze túloztam ez nem igy van , csak a Pepe klasszis telljesítménye kiverte a biztosítékot nálam , mert nehéz lenne gy játékost is taláni a Spanyol bajnokságban aki ijet nyújtott , akkor nehogy már pepe. Túl könnyen osztogatjátok a klasszis jelzőt , ez nem jár ám mindenkinek!!Benga írta:Azér elég tréfás ami itt megy.
Pepe minden 2. meccs piros?
Így hirtelen a Roma elleni jut eszembe. Attól, hogy a Barcának drukkolunk még nem kell lehúzni mindenkit a portugá válogatott és a madrid kezdőtagságát pedig nem osztogatják tehát...
Real Madrid 5 írta:Amikor játszott Pepe akkor 1-2 bakit eltekintve klasszis módjára teljesített, más kérdés hogy mennyit volt sérült, de az meg nem határoz meg egy játékost, az edzésükkel volt gond.faithnomore írta:azért van különbség a 2 játékos között....igazából én sem értem mire adták ki azt a 30 millát Pepéért, bár lehet azért tűnt tól soknak mert Henry-ért meg csak 24-et fizettünk és azért közöttük is van különbség
Jó kérdés,de mindenre én sem tudhatom a választLesy írta:Akkor Di Stefano mezét miért nem vonultatták vissza?Raulito írta:és a nevük szinte egybeforrt a klubéval
Los Banditos írta:A madridista.hu nyugodtan elnevezhetné magát cristianorondaldomindenaron.hu -ra is. Elképesztő, hogy mennyi mocskot, hazugságot összeírnak csak azért, hogy néhány gyereket betudjanak hülyíteni.
De én mindenesetre biztos vagyok benne, hogy Ronaldo marad Manchesterben.
Az almát az almával kell összehasonlítani, nem a körtével. (Henry csatár, Pepe védő)bár lehet azért tűnt tól soknak mert Henry-ért meg csak 24-et fizettünk és azért közöttük is van különbség
Amikor játszott Pepe akkor 1-2 bakit eltekintve klasszis módjára teljesített, más kérdés hogy mennyit volt sérült, de az meg nem határoz meg egy játékost, az edzésükkel volt gond.faithnomore írta:azért van különbség a 2 játékos között....igazából én sem értem mire adták ki azt a 30 millát Pepéért, bár lehet azért tűnt tól soknak mert Henry-ért meg csak 24-et fizettünk és azért közöttük is van különbség
azért van különbség a 2 játékos között....igazából én sem értem mire adták ki azt a 30 millát Pepéért, bár lehet azért tűnt tól soknak mert Henry-ért meg csak 24-et fizettünk és azért közöttük is van különbségReal Madrid 5 írta:Na, most már nektek is van 30millás védőtök, úgyhogy nem köll csámcsogni Pepén. Igaz ugyan hogy Alves valamivel többet bizonyított, de ez nem garancia semmire.
Na igen, itt a lényeg! mert Raúl több mint 10 éve szolgálja a klubot, de ha mondjuk 1-2 éve játszana, akkor nyílván nemfogják visszavonultatni...de amit Csababarca írt, sajnos abban is van igazságRaulito írta:Miért lenne hülyeség? Simán érthető,hogy megakarják hálálni amit tett a klubért az elmúlt jó pár évben,plusz Juanito is a 7-esben játszott,rá szintén emlékezhetnek ezzel. Gondolom nem minden jó játékos mezét kell visszavonultatni,csak akik éveket,évtizedeket töltöttek egy adott klubnál,és a nevük szinte egybeforrt a klubéval,szal nem ilyen Ronaldinhokra kell gondolni,az ő mezét pl tényleg hülyeség lenneLesy írta:Most olvastam, hogy visszavonultatnák a 7-es mezt Raul miatt. Ilyen hülyeséget. Akkor ennyi erővel vonultassák vissza az összes létező mezszámot. Ha minden jó játékos mezét visszavonultatták volna, aki a Madridba játszott, már nem lenne mit felvenni
Capellonak is betonbiztos volt a helyeReal_Madrid_Campeones írta:Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ráadásul Calderon már nem egyszer határozottan kijelentette, hogy Robinho mozdíthatatlan. Amúgy meg nem is egy poszton játszanak. Szerintem ha jönne CR, vagy Quaresma, akkor Robinho menne fel végre csatárnak, ugyanis neki az az igazi posztja.ha most jön C. akkor megy Robinho
Ez úgy hülyeség, ahogy van. Ráadásul Calderon már nem egyszer határozottan kijelentette, hogy Robinho mozdíthatatlan. Amúgy meg nem is egy poszton játszanak. Szerintem ha jönne CR, vagy Quaresma, akkor Robinho menne fel végre csatárnak, ugyanis neki az az igazi posztja.ha most jön C. akkor megy Robinho