Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én inkább úgy mondanám, h kapu elé helyezkedett, mert sztem egyszer sem jött össze neki a labdaterelés, többnyire elpattant tőle 10 méterre.visca el barca írta:sztem az egyetlen ember volt aki néha kapu irányába terelte a labdát...ozsimiki írta:Húhh tegnap nagyon pocsék napot fogott ki Gudy,remélem csak ideiglenes formahanyatlás volt a részéről!
Persze nem csak az ő nyakába kell varni a vereséget,de látható volt,h iszonyat gyengén nyomta!
sztem az egyetlen ember volt aki néha kapu irányába terelte a labdát...ozsimiki írta:Húhh tegnap nagyon pocsék napot fogott ki Gudy,remélem csak ideiglenes formahanyatlás volt a részéről!
Persze nem csak az ő nyakába kell varni a vereséget,de látható volt,h iszonyat gyengén nyomta!
azért ne felejtsd el, h most már felépült Messi, szal nem hiszem h annyit fog játszani, mint Henke.Game90 írta:Ha Guddy nagyon jól játszana a felkészülési meccseken, akkor sem lenne kezdő. Eto'o-t képtelenség kiszorítani a kezdőből. De annyi lehetőséget tuti, hogy kap mint Larsson.
Sztem sokszor lessz Eto'o Guddy csatár páros a pályán szóvval eto'o-nak nme kell félnie és guddynak sem!!!ozsimiki írta:Hy all!
Szerintem egyenlőre nem kérdéses Samu kezdő beli tagsága!
Viszont az is biztos,hogy több rotálás lesz mint tavaly,ha ilyen formát mutat Guddy!
Örülök,hogy már a felkészülési meccseken is nagyon jól megérti magát Ronnival![]()
![]()
Az a jó. Majd versenyezni fog Etooval h ki rúg több gólt. Ameddig Larsson volt a csere, Etoo helye biztos volt. Így már nem annyira. Lesz versenyhelyzet.Zsolti írta:Na ha a szőke így folytatja akkor Rijkaardnak lehet hogy gondot fog okozni,hogy ki legyen a kezdő center.
Legyen igazad! Én nem őt igazoltam volna! De a Mester biztos tudja miért őt igazoltuk!Ronaldinho #10 írta:Sztem fog lőniGame90 írta:Majd a szezonban leszek rá kiváncsi mennyi gólt fog lőniEmiatt ne aggódj. Gudjohnsen tényleg jó csatár.