Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Guardiola érában az ilyen penge élen való táncolásokat általában döntetlennel végezte a csapat, nincs itt semmi probléma, ameddig nem ez a jellemzőBrian 20 írta:Az idei Barca pengeélen táncol, éppenhogy hozza a mérkőzéseket. Ha továbbra is így megy Vilanova nem húzza ki év végéig. Talán a sok sérülttel lehet magyarázni a bizonyítványt, vagy nem tudom
Szerencsére, tiki taka lejárt lemez. Mindenki kiismerte már, tudják mi a mód ellene. Megfelelő kerettel (+szerencsével néha), bárki kivédekezi már. Ideje lenne valami új dolgot kitalálni.Subinho írta:észrevettétek, hogy a pep féle rövidpasszos titi-taka helyett sokszor operálunk hosszú keresztlabdákkal??? valahogy nem olyan pontos a passzjáték, mint pep idejében volt...
Tegnap ugrott be ez nekem is nézve a meccset. Pont beillett a játék ilyen január-február környéki produkciónak és felmerült bennem is, h vajon Titonál is meglesz e ez a betervezett hullámvölgy.lui1698 írta:
- A február környéki hullámvölgy jelen lesz-e nála is, vagy egyáltalán mikor lesz hullámvölgy.
valamilyen szinten én is erre gondoltam, és a legszembetűnőbb az utóbbi két meccs.Nálam ami a legfeltűnőbb, hogy nagyon tudunk fordítani.
Vagy 38 győzelemmel!Barcaforever írta:Igaz 4 forduló ment még csak le, túlzás lenne messze nyúló következtetéseket levonni, de a végén majd nehogy adjon mindenkinek egy fricskát Tito és veretlenül legyünk bajnokok!![]()
Csak feltevés, csak ez kb akkoraa fricska lenne mindenkinek, mint Pep első éve.Bár teszem hozzá ez a 8 pont azért még nem a világ, kb teher levétel a madridi játékosokról, bár ha jönne hazaiba az októberi el classico és marad ez a különbség, akkor már lehetne duruzsolni vmiről.De akkor is még csak október lesz!!!!
Pepnél nem hiszem, hogy olyan nehéz jobban cserélniAlcantara írta:Nem nagyon látok hozzászólást Tito miatt, pedig pár sorral lejjebb, igencsak ostorozva lett. Illik elismerni, hogy tegnap is remekül meccselt, a cserék szisztémája és a rotáció sokkal jobb, mint Pepnél!
Azonkívül a csapat támadótaktikája is igencsak megváltozott tavaly óta! Jobban használjuk ki a széleket, kevesebb a középen erőltetés, tologatás.
Szerintem, akik ócsárolták itt Titot, minimum egy egyetértést idebökhetnek!