Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szia véletlenül nem bmp-éként mentetted el? Szerintem az baj hogy nem jpegbe mentetted el hanem bmp-ébe. Mentsd le jpegre és menni fog szerintem.MessiFan írta:Topicba szeretném megmutatnimr. írta:Mire kell?MessiFan írta:Bemásoltam 1 képet Paintba, lekicsinyítettem. de nem tudom felrakni Képfeltölés.hu-ra![]()
![]()
Ezt írja: Hiba: Nem JPEG, PNG vagy GIF formátumú kép. it kezdjek?
Topicba szeretném megmutatnimr. írta:Mire kell?MessiFan írta:Bemásoltam 1 képet Paintba, lekicsinyítettem. de nem tudom felrakni Képfeltölés.hu-ra![]()
![]()
Mire kell?MessiFan írta:Bemásoltam 1 képet Paintba, lekicsinyítettem. de nem tudom felrakni Képfeltölés.hu-ra![]()
![]()
Cső iwiw meghívót küldöm. El is ment majd ellenőrizdd le.manuel írta:Ha valaki tudna küldni iwiw és 1.Mywip meghivótt annak megköszöném.![]()
A cimem:manuel55@citromail.hu
Ezek után mindegy!!! ha valakinek van fölös meghivója és elszeretné küldeni nekem akkor erre próbálja megküldeni:(manuel55@citromail.hu) Kösszönöm előre is.lopakodo írta:nekem van fölös iwiw meghivom....
szerk:most vettem észre h már nem kell...
Perrero írta:1. még nem érkezett megmanuel írta:Sráccok!!!van egykis gond az a helyzett hogy nincs a bejövő mappában semmi.Ezek után szerintettek mi lehet a probléma mert én az biztos hogy jó cimett adtam meg.
2. nem www.-vel kellett volna kezdened az e-mailt -lehet arra küldték el
3. a www. utáni részt rosszul irtad le
manuel írta: Miközben irttam a hszt láttom hogy visszairtál amitt csak most látok úgyhogy köszönöm szépen nagyon rendes.
danko94 írta:Na akk ezt ketten összehoztuk Wink Wink
Miközben irttam a hszt láttom hogy visszairtál amitt csak most látok úgyhogy köszönöm szépen nagyon rendes vagy.csababarca írta:manuel írta: A cimem pedig:
www.manuel55@citromail.hu
a www gondolom nem kell elé![]()
és hugomnak van iwiwre is,szal onnan is küldök egyet
Most már úgynézki hogy nemszükséges mert Danko94 küld egyett de azért kösszi hogy próbáltál segiteni.csababarca írta:myvipre van persze,küld a címet amire küldjemmanuel írta: De bocsi!!!miért neked van Csabi???
A myvip meghívó elküldvemanuel írta:Előre is kösszi danko!!!!danko94 írta:Myvip van (mert abból végtelennyi van) iwiw-meg tegnap járt le de ha kell küldök myvip-et csak küld el az e-mail címedetmanuel írta:Valakinek nincsen véletlenül egy felesleges iwiw vagy mywiw meghivója???Légyszi nemtudnátok küldeni 1-ett???Előre is köszönöm.
A cimem pedig:
manuel írta: A cimem pedig:
Előre is kösszi danko!!!!danko94 írta:Myvip van (mert abból végtelennyi van) iwiw-meg tegnap járt le de ha kell küldök myvip-et csak küld el az e-mail címedetmanuel írta:Valakinek nincsen véletlenül egy felesleges iwiw vagy mywiw meghivója???Légyszi nemtudnátok küldeni 1-ett???Előre is köszönöm.
myvipre van persze,küld a címet amire küldjemmanuel írta: De bocsi!!!miért neked van Csabi???
De bocsi!!!csababarca írta:nem myvip-re gondoltál?manuel írta:Valakinek nincsen véletlenül egy felesleges iwiw vagy mywiw meghivója???Légyszi nemtudnátok küldeni 1-ett???Előre is köszönöm.
Myvip van (mert abból végtelennyi van) iwiw-meg tegnap járt le de ha kell küldök myvip-et csak küld el az e-mail címedetmanuel írta:Valakinek nincsen véletlenül egy felesleges iwiw vagy mywiw meghivója???Légyszi nemtudnátok küldeni 1-ett???Előre is köszönöm.
nem myvip-re gondoltál?manuel írta:Valakinek nincsen véletlenül egy felesleges iwiw vagy mywiw meghivója???Légyszi nemtudnátok küldeni 1-ett???Előre is köszönöm.