Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem tom de ha jövöre marad akor anyi nekem 6 éve a Barca a kedvenc csapatom.. szova miota nézem a focit..... de ha jövöre is rijkaard lesz ako annyi.. neki már tavaly a szezon végén le kellet voolna mondani amiko kiengedett egy megnyert bajnokságot a kezébölSharky írta:Meddig kell még ezt az embert elviselni itt![]()
![]()
![]()
![]()
Ez azért nem így megy. Rijkaard is lemondhatott volna már egy jó ideje, mert nem mostanába vált nyilvánvalóvá, hogy már semmit nem tud ezzel a csapattal kezdeni és hogy a vége bizony fehér zsepi lesz.barca99 írta: Nyáron el lesz küldve néhány játékossal szemben, de ezt már most garantálom, hogy az idei "megváltókat" is ugyan úgy fogjátok szidni 3-4-5 év múlva, mint most a jelenlegi "bűnbakokat". Ez az élet rendje.
Korábban én is többször mondtam, hogy LAudrup vagy Valverde lenne számomra az ideális, de most már inkább Guardiola-t próbálnám ki. Egyszerű hogy miért..., sajnos valóban rossz viszonyban van a dán Cruijff-al, s mivel a holland még a mai napig nagy beleszóéással bír a klub életébe, s mint a bölcsek bölcsére megkérdezik a véleméyét, ezért konfliktus alakulhatna ki kettőjük között...norbert55 írta:Én is remélem h elmegy már az ő barcája nem bír megújulni.Már az a ráülök az egy gólra taktikája van.Sajna.
Laudrup 4ever
Állítólag valami kisebb fájdalmat érzett a szünetet követően Eto'o, ezért kellett lecserélni, csakúgy mint Militot. Rijkaard pedig azzal is magyarázta, hogy pihentetni akarta a szerdai Schalke elleni meccs miatt.Los Banditos írta:Az évszázad baklövése volt tőle, hogy Eto'o helyére behozta Giovanit. Nem értem miért húzogatja állandóan a lemondását ez a hülye.![]()