Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na erről a gól örömről akartam már 1 képetKatalán88 írta:![]()
Most!MichaaBee írta:Mikor kapjuk az új témát a versenyre?![]()
Nagyon jó, csak a követelményeknek nem felel meg teljesen. És én lecserélném Alvest/Titit/Eto'ot a Puyol Ini kettősre, mert saját nevelésűek, és 1 év múlva is biztosan a csapat tagkjai lesznek.
+ A "6 éves az Eurobarca" felirat választásod szerint benne lehet (eredetileg kellett)...Az Eurobarca szerkesztőség Banner készítő versenyt hirdetne számotokra, ''6 éves az Eurobarca - oldal fejléc'' témakörben.
Kikötések:
-Eurobarca logo (itt az alsó) kötelező használata, domináns legyen, akár csak most
-méret: 984 x 108 pixel
Természetesen a gránátvörös-kék szín domináljon, és egy szép címer sem árt oda, kihangsúlyozottan.
...
Nekem sokkal jobban tetszikCFirpo3 írta:Itt van a több, mint egy honlap változat: http://www.kepfeltoltes.hu/090312/tobb_ ... es.hu_.png
jobb mint a 6 éves változat?
Nekem nagyon tetszik ez a változatCFirpo3 írta:Itt van a több, mint egy honlap változat: http://www.kepfeltoltes.hu/090312/tobb_ ... es.hu_.png
jobb mint a 6 éves változat?
Itt nem konkrét személyeket szólítottam meg,szóval Capon, Te is nyugodtan elmondhatod a véleményedet,ahogy mindenkiCapon írta:Tudom, hogy nem én lettem megszólitva, de a 6 évesek lettünk szerintem is fölösleges. Kb. 5 évente ki lehetne rakni.
A több, mint egy honlap szöveg nekem nagyon tetszik!
Bocsi, hogy bele kotnyeleskedtem
Tudom, hogy nem én lettem megszólitva, de a 6 évesek lettünk szerintem is fölösleges. Kb. 5 évente ki lehetne rakni.Etooka írta:Vissza olvasgatva, látom,hogy sokatoknak nem tetszik ez a "6 évesek lettünk" felirat, és jobban belegondolva jogos is,viszont nem tudom,ki vetette fel, de nekem nagyon tetszik a "Több, mint egy honlap" szöveg![]()
Ezzel kifejezné az óriási látogatottságot, ami mostanában már szinte mindennapos, illetve azt, hogy a fórumon is zajlik az élet![]()
![]()
Szóval,nekem az nagyon tetszik,nem tudom, Ti mit szóltok hozzá
Én is probálkozom, csak nagyon kevés időm vanlionelmessi19 írta:Igen igen.. egyébként egy kis rásegítés.. :
A szerkesztőség nagyon szeretné, ha a balboa-poldi-lp hármas is próbálkozna 1el..![]()
Jelezzétek hogy várható-e..![]()
szerk: poldi, látom, ha úgy alakul, szeretettel várjuk!
Rivaldot tényleg elkapkodtam. És időrendi sorrendben vannak, nem képesség szerint. Milyen szöveget javasoltok?szajko írta:Rivaldo még mindig jobb mint Ronaldinho.LM10 írta:
Az utóbbi legendás 10-eink! Vélemény?
Ja és a szöveg nem a legjobb.
Rivaldo még mindig jobb mint Ronaldinho.LM10 írta:
Az utóbbi legendás 10-eink! Vélemény?