Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Messi még nem rúgott gólt a csapatának, úgyhogy nemIlúvatar írta: És mivan Messivel?Tőle nem fél?
Szerintem lassan ott tart, hogy már a Barca Atlétic-et sem engedné be, mivel ők is megvernék a madridotVaratrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
A lényeg, hogy ilyen Arbeloa félék betehetik.....Varatrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
Zsozé csak attól fél, h ha még egyszer beteszi a lábát a Bernabeuba, akkor megint gól lesz a végeVaratrix írta:"Pedrónál láttam már tehetségtelenebb játékost is, de úgy érzem, amit ő képvisel a futballban, az nem Barcelona-szint. Ebből következik, hogy a Santiago Bernabéuba be sem tehetné a lábát." José Murinho
-Képes sport
Wtf?
Vélemények?
Csak Guardola nem bízik benne.LM10 írta:Igen, jobban megérdemelné őt. De Barcelonában nagyon bíznak Bojanban. Ahogy én is.
Szerintem is.Ilúvatar írta:Meccs embere volt ma, Don Pedro![]()
Hihetetlen ez a Tenerife -i srác