Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azért vannak itt igazi és jóarc drukkerek is, nem margitozik, nem jön elő semmilyen szarsággal, márcsak az El Clásicóra vagyok kivi! gondolom nem vagyok egyedül!gekkodan írta:Gratulálok a Madridnak a megérdemelt bajnoki címért. Az érdemli meg, aki meg is nyeri. De egyet kérnék minden madridostól: tartsátok meg a tiszteletet itt a fórumon és ne csapjon át ajnározásba a dolog. Ha én így tisztelgek, tegyétek ti is.
Gratula még 1x!
Jaa végülish igazad vanGomezinho írta:Azért Firebird mert kell egy kis pezsgés! Cukkoljuk egymást kicsit! Nincs ebben semmi rossz ! Ez az élet apró öröme!
sergi1989 írta:majd felébredsz Tamás pajtás!
![]()
![]()
azt kifelejtetted hogy szerencsétlen a bajnokság isGomezinho írta:Szerencsétlen madrid szerencsés meccsen szerencsétlen csapat ellen egy szerencsés napon egy szerencsétlen bajnokságban megynyerte a Bajnokságot! gratula
sebaj az El Classico óriási meccs lesz!
Amennyiben hasonlót nyujtotok mint ma, még alakulhat érdekesen is a dolog számodra...sergi1989 írta:majd felébredsz Tamás pajtás!
![]()
![]()
ez most lol, több pontunk van mint tavalyelőtt(derégisvolt..) ti bajnokok lettetekmiihii írta:Igen?Te meg kicsit rózsaszín ködben vagy most,nem?Azt ne mondd,h olyan parádésan szerepeltetek.Az a szerencsétek,h akik tudtak volna ütni titeket,még nálatok is rosszabbak voltak idén...
hahaha az kevés lesz a mi 6 gólunkhozVarga Tamás írta:Gratulálok a Madridnak!
Na, nem mintha rászolgáltak volna, de mégis ők szerezték a legtöbb a pontot. A játékuk meg felejtős, egyenlő volt a szarvasmarha végbéltermékével.
Szerdán pedig megütünk benneteket, egy 3-0-lal.![]()
![]()
![]()
FORCA BARCA!