2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bob_Marley írta:Nem az edző a lényeg, mert ha nem kap szabad kezet és megfelelő támogatást akkor nem lehet csodát csinálni. Benitez szerintem egyáltalán nem rossz edző, de úgy érzem megvan kötve a keze. És mint legutóbb írtam játékos, edző, elnök szimbiózisa kell a sikerhez és bárki jön edzőnek beleesik egy magba és abból kell kihozni a legtöbbet miközben nem tudja a saját elképzelése szerint alakítani a dolgokat. Nálunk is van egy alapséma amihez keresünk embereket, a RM-nál meg van x játékos akik játszanak már mindenféle felállásban. Tartom, hogy csak Mourinho volt képes ezeken felül emelkedni és nem érdekelte ki mit gondol ő hozott egy rendszert és jöttek is az eredmények. Én Ancelottit abszolút nem tartom akkora zseninek, ha valaki igaz az hogy idomul egy csapathoz akkor ő és újat nem fog hozzátenni, hanem "atyáskodik" egyet. Nem volt egy kifejezett taktikája hanem felküldte őket 2lesz ami lesz". Nyilván ez lesarkított, de a játékról Benitez pl többet tud Mourinho meg pláne.
Bob_Marley írta: . A Neymar elleni szabálytalansága egy frusztrált lépés volt, nem volt szép de sajnos a min brazilunk is hozta a flegmaságát és várható volt, hogy valaki lerúgja, még ha nem is volt szerintem olyan súlyos. Pirosat megért, de pl Bödén itt is sokan nevettek miközben na az volt a tiszta piros, nyakánál fogva letenni valakit az nem focipálya hanem dzsúdó. Odarúgni meccs közben, nem szép, de benne van.
Szerintem arra gondolt, hogy menesztés után nem kezdték el fikázni, hogy úgy nehéz is lett volna nyerni, hogy megmondja ki játsszon.visca el barca írta:ugye te se gondoltad komolyan h létezik olyan edző a világon aki kiáll és az elnököt fikázza. taktaharkányban lehet működik de egy elit klubnál nem
recrea írta:Nagyon divatos lett Perezre fogni a sikertelenséget, h ő igazol, s állítja össze a csapatot, de nyilatkozott valaha valamelyik edzője olyat, h meg van/volt kötve a keze vagy van valakinek ilyen belső információja?
igen, a vak is látjarecrea írta:Vagy csak számomra nem ilyen egyértelmű ez és a vak is látja?![]()
Nem hittem volna, hogy a Több mint egy klub szlogen még az orvosi berkekig is kiterjed, de hát úgy látszik mégis..splinter írta:...
Áh semmi, csak ez a sajtótájékoztató olyan volt mint a Walking Dead manapság, unalmas és full kiszámítható..Messias2 írta:Nem is tudtam, h Odin, a "boszorkány főpap", a Budapest tévés karrierje után ideírogat.
Még sok ilyen meccset neki és nekünk.splinter írta:Sziasztok...nem nagyon tudtam, hogy hova írjam ezt...de talán mégis csak a legjobb helyre, hisz ennek a párharcnak köszönhető
Szóval édesapám januárban tölti a 67-et. Sajnos valamelyik gyógyszerétől, melyet szedni kell, szívritmus zavar jelentkezett nála, nem olyan rég.
Annyit tudni kell, hogy hogy amióta az eszem tudom, ő mindig Barca fun volt. Egy amolyan régi- vágású, mezítlábas focista, tudjátok. Szóval minden meccset megnéz amit ad a tv. De a Barca meccsek a lieblingjei akkor is. Hétfőn(a.k.a. ma) lett volna neki amolyan sokk terápiás beavatkozása, mely helyre rázza(az esetek többségében) az ilyen ritmus zavarokat. Azonban ma reggel mikor rátették az ÉKG-ra, szinte tökéletes volt minden eredmény. És hogy miért, mert szombaton megkönnyebbülten vette a ketyegő, hogy nem volt miért aggódia ...0-4 ! Köszönöm fiúk!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pérez: "Megértem, hogy a szurkolók mérgesek, de egységesnek kell maradnunk és folytatnunk kell a munkát".palesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..
Most hogy mondod, ki is nézem belőlükAlfa írta:Az, hogy nincs alternatívája szerintem nem teljesen igaz. Pl ott van Guardiola akinek mindjárt lejár a szerződése Münchenbenpalesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa...
Nem vagyok benne biztos , hogy kirúgják ,de Perezt ismerve nem lepődnék meg ha mégis repülne. Ha pedig Benítez tényleg elvesztette az öltözőt akkor pedig nem is lenne olyan hülye ötlet.palesz77 írta: Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..
Elotte annak volt eloszele, ez modt kb annyi lesz, hogy "tudjuk, hogy nehez idoszakban vagyunk, latjuk a problemakat, es igyekszunk kijavitani oket, de addig kell a szurkolok turelme es buzditasa. A stabbal nincs semmi baj, a jatekosok az edzo mogott allnak, es teljesen biztosak vagyunk benne, hogy Benitezzel sikeres lesz a klub." Nagyjabol ennyire szamitok, nem lenne sok ertelme kirugni az edzot, ha nincs elerheto alternativa..Alfa írta:Ma este összeül a Real vezérkara ( magyarán Perez elmondja , hogy mégis mit akar) és fél 8-kor pedig lesz egy sajtótájékoztató . Nem azt mondom , hogy tuti kirúgják Benítezt , de Ancelottinál is ugyanígy kezdődött...
Bob_Marley írta: Palesz77 megmondta, ennyit a meccsről.![]()
Nincs mit srácok.Messias2 írta:Ennyi... Palesz megmondta.