Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
3-4 meccs alapján aztán tényleg le lehet ezt szűrni... De most komolyan KI AZ A SZISZINNYÓ?? Nem jegyzik sehol. Ne vicccc...Barcelonafan írta:Szerintem bellettinél jobb Cicinho, aki nézi Konföderációs Kupát az tudja kiről van szó, ő belevaló gyerek tán még többet megy föl mint Belletti, és vissza is ér mindig!
Szerintem bellettinél jobb Cicinho, aki nézi Konföderációs Kupát az tudja kiről van szó, ő belevaló gyerek tán még többet megy föl mint Belletti, és vissza is ér mindig!Maxi írta:Épp az hogy nagyon jó a gyerek!Még sztem Bellettinél is!LG írta:Lehet nem o lotte, de nem is csak arra gondoltam, nem tom, de naon szerencsétlen az a gyerek, sztem még Oleguernél se jobb.
Épp az hogy nagyon jó a gyerek!Még sztem Bellettinél is!LG írta:Lehet nem o lotte, de nem is csak arra gondoltam, nem tom, de naon szerencsétlen az a gyerek, sztem még Oleguernél se jobb.
Egyébként nem ő lőtte az öngól hanem Jorge Andrade, és ő Miguel!barcafan írta:Gyepes is szerzett öngólt... na jó ez nem jó példa (bocs a fradistáktól) Belletti is szerzett egy öngólt a chelsea ellen. szóval egy öngól miatt nem kell elitélni, én pl szeretem migueltLG írta:MigelCharlie írta:http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/ ... 2orias.jpg
13as gyereket eltudnám nálunk képzelni.
C.Nem az rugta az ongolt a hollandoknak
Na ennyit rola
MigelCharlie írta:http://kepek.origo.hu/galleriesdisplay/ ... 2orias.jpg
13as gyereket eltudnám nálunk képzelni.
C.
És milyen igaza vanCharlie írta:Barcelonafan te télleg ilyen hülyének nézel?![]()
C.
De ha megnéznéd a képet tudnádBarcelonafan írta:Tavaly!Charlie írta:Mikor igazoltuk??Nem is volt róla hír mostanában.Maxi írta:Télleg?????
C.
Tavaly!Charlie írta:Mikor igazoltuk??Nem is volt róla hír mostanában.Maxi írta:Barcelonafan írta: Már megvanTélleg?????
C.
Szerintem ez azért 1 kicsit sok érteMr. Master írta:És akkoradjuk még érte bellettit meg Oleguert. És akkor lesz oda Damia, Gabri, meg Miguel, ha tényleg annyira jó.Charlie írta:Miguelnek hívják.Jobbhátvéd,rengeteg nagy csapat akarja,főleg a Juve.Mr. Master írta:Bocs, de az ki?
C.
Már megvanMaxi írta:Én meg a 20-ast!Barcelonafan írta:Én a 17-est is!![]()
![]()