Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De lehet.Zsolti írta:ezzel nem bántasz senkit,csak nem lehet olyat csinálni,hogy megszeretsz egy játékost???Taibi írta:Én komolyan nem akartam senkit se bírálni vagy megbántani!
Csak kicsit furcsa volt, de ha tévedtem, akkor boccs!!!
]Én is szeretem jó nagyon jó de nem a Barcába való!Fogjátok már fel!Ronaldinho vagy Riquelme!Enrique21 írta:Igen C..én emléxem is rá,hogy te is birtad/birod.Charlie írta:Mindig azt hajtottam hogy mekkora játékos,de rengetegen kételkedtek benne,meg hogy nem Barcába való,hát tessék...
C.
ezzel nem bántasz senkit,csak nem lehet olyat csinálni,hogy megszeretsz egy játékost???Taibi írta:Én komolyan nem akartam senkit se bírálni vagy megbántani!
Csak kicsit furcsa volt, de ha tévedtem, akkor boccs!!!
mondjuk én már régóta szeretem.még anno én nyitottam ezt a topicot!de miért baj az,ha közben sokan megszerették?vagy olyat nem szabad?Taibi írta:Nem akarok senkit se megsérteni, de mintha mostanában mindenkinek Riquelme lenne a kedvence.
Fél éve még szinte senki sem foglalkozott vele.
(Amúgy a brazilok megmutatták Riq ellenszerét: oda kell mellé állni rendesen, és néha alá kell pakolni, ha szabályosan nem megy....nem is villogott a döntőn)
nem tudnak focizni?ez jó.antiimperialista írta:Nagyon tetszenek a nyilatkozatai, emberileg is kedvelem! Jó volt, amit a nagy csapatos kérdésre válaszolt!
A van gaalos dolgon meg egyáltalán nem lepődtem meg. Állítólag, amikor odakerült, kijelentette, hogy Riquelme és Saviola nem tudnak focizni. Vicces...
Ezzel teljesen egyetértek.Grege írta:Sztm lehet, h igazságtalanok vagyunk...
Nem hangzik túl jónak az eladása, de ha csak a jelenlegi adatokkal gondolom végig, akkor sem jártunk talán annyira rosszul....
Vettük 11 milláért anno, 4 évre igazolt asszem, ebből már csak 2 éve volt hátra, tehát már csak ezt a két évét adhattuk el, ezért sem kérhettünk érte 20 millát.....
DE!!! Laportáék vmiért akartak még belőle 25%-kot, és ezt meg is szerezték. Így viszont úgy is tekinthetjük, hogy Rique 25%-ra a Barca meghosszabbította a tulajdonjogát további 2 évvel, mivel így az 4 év múlva fog lejárni, és nem 2 múlva, ahogy eredetileg lett volna...
Tehát, kaptunk 7 millát, ami sztm szinte biztos, h 10 lesz, Rique negyed tulajdonjogát további 4 évre és még megszabadultunk az elég húzós fizetésétől is.......éééés még lehet, hogy Rodriguez is jön majd...
Nem biztos, h Laportáék annyira hülyék, ahogy előszörre látszik, ha jól számolom, kb 13 milla értéket nyertünk, emellett kb 6 millát nem kell elkölteni rá a köv. két évben, és még lehet, hogy védőt is szerzünk így!
Persze elsőre bennem is felment a pumpa)...
Ja, tényleg nagyon ott volt. Abba meg, hogy "de hát a góljai felét 11-esből lőtte", nem érdemes belekötni, mert azt be kell rúgni. Mutasson valaki még egy olyan játékost, aki ennyire biztosan lövi.Rapika írta:Riqu gyönyörűen játszott ma az ausztrálok ellen!!![]()
A két szememmel láttam!11est meg szvsz nem is tud hibázni!
Meg igy tuti NEM lesz MargitosGrege írta:Sztm lehet, h igazságtalanok vagyunk...
Nem hangzik túl jónak az eladása, de ha csak a jelenlegi adatokkal gondolom végig, akkor sem jártunk talán annyira rosszul....
Vettük 11 milláért anno, 4 évre igazolt asszem, ebből már csak 2 éve volt hátra, tehát már csak ezt a két évét adhattuk el, ezért sem kérhettünk érte 20 millát.....
DE!!! Laportáék vmiért akartak még belőle 25%-kot, és ezt meg is szerezték. Így viszont úgy is tekinthetjük, hogy Rique 25%-ra a Barca meghosszabbította a tulajdonjogát további 2 évvel, mivel így az 4 év múlva fog lejárni, és nem 2 múlva, ahogy eredetileg lett volna...
Tehát, kaptunk 7 millát, ami sztm szinte biztos, h 10 lesz, Rique negyed tulajdonjogát további 4 évre és még megszabadultunk az elég húzós fizetésétől is.......éééés még lehet, hogy Rodriguez is jön majd...
Nem biztos, h Laportáék annyira hülyék, ahogy előszörre látszik, ha jól számolom, kb 13 milla értéket nyertünk, emellett kb 6 millát nem kell elkölteni rá a köv. két évben, és még lehet, hogy védőt is szerzünk így!
Persze elsőre bennem is felment a pumpa)...
Bár mondjuk Saviola jöhetneBarcelonafan írta:Ez hülyeség!!!Mr. Master írta:Eto'o, Marquez megy.
Henry Baptista Riquelme, Saviola jön. na?
Eto'o marad Márquez marad.
Henry Babtista Riquelme, Saviola nem jön.
Ez hülyeség!!!Mr. Master írta:Eto'o, Marquez megy.
Henry Baptista Riquelme, Saviola jön. na?