Hát igen...amit várni lehetett Ronaldóé az Aranylabda. Gratulálok Messi 2. helyéhez és természetesen Xavi 5. helyéhez
Én egyedül csak Torres 3. helyével nem vagyok megbarátkozva. Harmadik helyre inkább Casillast vagy Xavit tettem volna, nem hogy még ő előttük. Többet tettek ők a spanyol válogatott EB győzelméért. Xavi lett az EB MVP-je, Casillas pedig a legkevesebb gólt kapó kapus, mind az EB-n, mind a tavalyi bajnokságban.

Na meg Arshavin 6.!!!

Atyavilág... vannak azért érdekes helyezések minden évben.
Én már csak egyet nem értek...azt, hogy sokan még Messi második helyéért is puffognak, mert hogy Leo nem nyert idén semmit, meg állandóan (

) sérült volt, meg semmit sem csinált, sőt még Ronaldo első helyéért is (lásd a mai spanyol sajtót: El Mundo, Sport, As, Marca). Azért túlzásokba ne essünk tényleg...Idén megérdemelte Ronaldo, nagy fölénnyel nyerte a díjat. DE ha Messit elkerülik idén a sérülések akkor még akár Ronaldo rekordját is megdöntheti és ha így folytatja akkor jövőre viszont nem lesz már kérdés, hogy ki lesz az első helyezett! Tavaly 3. lett, idén 2., jövőre már az 1. hely jön.
Na gratulálok mégegyszer Ronaldónak és csak így tovább Messi!!!
MESSI THE NO.1