Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Thundernél talán igen, de ők meg elhozták már Foyet és Waiterst. Tök mindegy hogy Johnson valószínűleg többet tudna hozzá tenni,tele vannak. A Cavs szerintem fullos, Spurs még talán, GSW szerintem kizárva. Szóval a másodvonalból a Miamiban van a legnagyobb lehetősége hogy játsszon. A pénz meg olyan, hogy oké hogy eltett 20-at de sose rossz ha valahol többet tudnak adni.PCsabi írta:Bajnokesélyesnél is tudna 25 perceket játszani.Bob_Marley írta:Wade párszor sérült, meg ők sapka alatt vannak többet is tudnak adni mint minimum.
A pénz meg valószínűleg annyira nem érdekli JJ-t, ebben a szezonban már eltett 20 milliót.
Here's A Video Of 35 Times Stephen Curry Hit A Shot From 28+ Feet This Season:
KATT
Bajnokesélyesnél is tudna 25 perceket játszani.Bob_Marley írta:Wade párszor sérült, meg ők sapka alatt vannak többet is tudnak adni mint minimum.
Wade párszor sérült, meg ők sapka alatt vannak többet is tudnak adni mint minimum.PCsabi írta:Free agent Joe Johnson will sign with the Miami Heat.
Na, ezt nem értem. Miért?
Szerintem is jó, hogy maradt, nem bírta volna a térde a Stevens féle le-fel rohangálós játékot.neobarca írta:Szerintem vissza megy Atlantába Bob. Bár Cavst írnak legnagyobb esélyesnek.
És mit szólsz a Melo-Boston frigyről? Állítólag s Boston nagyon akarta őt. De élt volna a no trade jogával. Még szerencse hogy maradt mert elég hülyén áll nekem a zöld szín...
És ismét csak rosszul fogalmaztam, Harden döntött rosszul.Bob_Marley írta: Rosszul fogalmaztam, idén.Most visszadobták ezt a cserét, mert mégse megfelelő a litván háta, de en bloc ha azt vesszük akkor idén a Rox (szerintem) érthetetlen módon korán kitette McHalet. Aztán Bikcerstaff azóta is van, pedig úgy volt rámennek valakire. Most ez a csere nem csere. Plusz Howardot nem tudták elpasszolni, erősíteni nem erősödtek, Jones is kérdőjel stb.
Mi kikaptunk a Minnesota ellen.....És ami bosszantó hogy az AS óta az idei kiemelkedő védekezésünk mint kacsa a nokedlit úgy nyeli a pontokat......
Rosszul fogalmaztam, idén.PCsabi írta:Thornton nem valami nagy tényező, D-Mo meg szinte egész évben sérült volt, nyáron új szerződést kéne neki adni, egy (jelenleg úgy néz ki) 14. pick meg szerintem teljesen vállalható ezért a két emberért.Bob_Marley írta:Rockets viszont nagyon érdekes döntéseket hoz mostanában, s nincs eredménye.
De ő legalább még Houston-ban van...Bob_Marley írta:Most jut eszembe Lawson is a Rocketsban.![]()
Thornton nem valami nagy tényező, D-Mo meg szinte egész évben sérült volt, nyáron új szerződést kéne neki adni, egy (jelenleg úgy néz ki) 14. pick meg szerintem teljesen vállalható ezért a két emberért.Bob_Marley írta:Rockets viszont nagyon érdekes döntéseket hoz mostanában, s nincs eredménye.
Most jut eszembe Lawson is a Rocketsban.PCsabi írta:Most jut eszembe, Josh Smith és Stephenson nagyon bevált a Clippers-ben...
Szerintem egyikük sem hatalmas impact, de majd meglátjuk.Bob_Marley írta:Mélyítik a keretet. Spacing szempontból Ilya meg Jennings is jól jön nekik. Szerintem a Magic részéről ez teljesen rendben van.
Mélyítik a keretet. Spacing szempontból Ilya meg Jennings is jól jön nekik. Szerintem a Magic részéről ez teljesen rendben van.PCsabi írta:
Amúgy ha a Magic a PO-ért akar menni, akkor nem értem ezt a cserét a részükről.
Csak egyet akartam írni mindegyik ponthozAkkor ha az Atlanta meggyengül akkor valószínűleg Teague és Horford is megy és akkor ők nem számítanak blockbusternek?![]()
Skiles továbbra sem bírja Tobias Harris-tElső fecskék...
http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-tobias- ... ltek-20998
Na erre azért kíváncsi leszek, Magic részéről okés, de a Pistonst nem értem. Harris nem igazán jó kinti dobó, csak elveszi majd a lehetőséget a többiek elől szerintem.
Akkor ha az Atlanta meggyengül akkor valószínűleg Teague és Horford is megy és akkor ők nem számítanak blockbusternek?PCsabi írta:1. Lesz, Howard.Bob_Marley írta:1; Lesz-e blockbuster csere?
2; Ki az akit biztosan elcserélnek?
3; Lesz-e csapat aki nagyon meggyengül és lesz, aki nagyon megerősödik, ha igen kik?
4; Cserél-e a Celtics?Ha igen, kit hoznak?
2. Thad Young.
3. Meggyengül: Hawks. Nagy megerősödést senkitől sem várok.
4. Igen, Monroe.
1. Lesz, Howard.Bob_Marley írta:1; Lesz-e blockbuster csere?
2; Ki az akit biztosan elcserélnek?
3; Lesz-e csapat aki nagyon meggyengül és lesz, aki nagyon megerősödik, ha igen kik?
4; Cserél-e a Celtics?Ha igen, kit hoznak?
Kinek mi tetszett jobbanBob_Marley írta:Nem értek egyet, mert ilyet se láttam sűrűn:
https://www.youtube.com/watch?v=Bvn2OF0p92s
Gordon kabala fölöttije durva volt, de a végén az a reverse kevés volt. Ő magasakra ugrott végig, állandóan jött a kabala.LaVine viszont megivott egy kávét meg bekapott egy krémest a levegőben. Elképesztő volt, hogy meddig fent volt. Iksz lehet jobb lett volna, de ha Gordon nyeri akkor meg ugyanúgy lehetne írni, hogy LaVinet kirabolták.