USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.27. 12:15:14

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Wade párszor sérült, meg ők sapka alatt vannak többet is tudnak adni mint minimum. :D
Bajnokesélyesnél is tudna 25 perceket játszani.

A pénz meg valószínűleg annyira nem érdekli JJ-t, ebben a szezonban már eltett 20 milliót.

Here's A Video Of 35 Times Stephen Curry Hit A Shot From 28+ Feet This Season:
KATT
Thundernél talán igen, de ők meg elhozták már Foyet és Waiterst. Tök mindegy hogy Johnson valószínűleg többet tudna hozzá tenni,tele vannak. A Cavs szerintem fullos, Spurs még talán, GSW szerintem kizárva. Szóval a másodvonalból a Miamiban van a legnagyobb lehetősége hogy játsszon. A pénz meg olyan, hogy oké hogy eltett 20-at de sose rossz ha valahol többet tudnak adni. :D Én próbáltam racionális indokot találni, de akkor szerinted miért Miami?
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.27. 11:50:10

Bob_Marley írta:Wade párszor sérült, meg ők sapka alatt vannak többet is tudnak adni mint minimum. :D
Bajnokesélyesnél is tudna 25 perceket játszani.

A pénz meg valószínűleg annyira nem érdekli JJ-t, ebben a szezonban már eltett 20 milliót.

Here's A Video Of 35 Times Stephen Curry Hit A Shot From 28+ Feet This Season:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.26. 21:31:14

PCsabi írta:Free agent Joe Johnson will sign with the Miami Heat.

Na, ezt nem értem. Miért?
Wade párszor sérült, meg ők sapka alatt vannak többet is tudnak adni mint minimum. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.26. 21:24:21

Free agent Joe Johnson will sign with the Miami Heat.

Na, ezt nem értem. Miért?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.26. 05:30:44

neobarca írta:Szerintem vissza megy Atlantába Bob. Bár Cavst írnak legnagyobb esélyesnek.
És mit szólsz a Melo-Boston frigyről? Állítólag s Boston nagyon akarta őt. De élt volna a no trade jogával. Még szerencse hogy maradt mert elég hülyén áll nekem a zöld szín... :D
Szerintem is jó, hogy maradt, nem bírta volna a térde a Stevens féle le-fel rohangálós játékot. :D

Johnson meg szerintem bajnokesélyeshez fog menni az is lehet berántja a Cavs, de egyébként minket is írtak, hát ne már. :D Kettes-hármas poszton tele vagyunk. Igaz mi draftoltuk anno, de már semmi értelme nem lenne szerintem visszahozni. Habár alapjáraton segítség lenne, mert van még benne kakaó, de komolyan mondom inkább Huntert próbálgassuk vagy James Youngot mint őt.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2016.02.25. 23:00:05

Szerintem vissza megy Atlantába Bob. Bár Cavst írnak legnagyobb esélyesnek.
És mit szólsz a Melo-Boston frigyről? Állítólag s Boston nagyon akarta őt. De élt volna a no trade jogával. Még szerencse hogy maradt mert elég hülyén áll nekem a zöld szín... :D
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.25. 22:24:45

Bob_Marley írta: Rosszul fogalmaztam, idén. :D Most visszadobták ezt a cserét, mert mégse megfelelő a litván háta, de en bloc ha azt vesszük akkor idén a Rox (szerintem) érthetetlen módon korán kitette McHalet. Aztán Bikcerstaff azóta is van, pedig úgy volt rámennek valakire. Most ez a csere nem csere. Plusz Howardot nem tudták elpasszolni, erősíteni nem erősödtek, Jones is kérdőjel stb.

Mi kikaptunk a Minnesota ellen.....És ami bosszantó hogy az AS óta az idei kiemelkedő védekezésünk mint kacsa a nokedlit úgy nyeli a pontokat......
És ismét csak rosszul fogalmaztam, Harden döntött rosszul. :D

Ken Berger (CBS Sports) információi szerint James Harden és a sleppje rúgatta ki Kevin McHale-t a Houston Rocketstől, miután gyengébben kezdte a texasi együttes az idényt a vártnál, és ugyancsak a dobóhátvéd volt az, aki Dwight Howardot is a csapaton kívül akarta látni még a deadline előtt

Persze ki tudja mi igaz ebből, de azért na.....Ezek a Jamesek nem piskóták.....

Közben a Nets ki is tette waiverre Johnsont, két nap múlva igazolható lesz.

Indul a kerék na hol áll meg? Tippek? Szerintem a jó öreg Clippers őrá is rámegy. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.24. 19:11:40

Tavalyi rekordja is brutális volt, de kb. 6 mérkőzés, és ezt is megdönti :D Utána meg lesz még bőven meccse...

Most 3-PT field goals in a single season:
1. Steph Curry 2014-15 286
2. Steph Curry 2012-13 272
3. Ray Allen 2005-2006 269
4. Dennis Scott 1995-96 267
5. Steph Curry 2013-14 261
6. Steph Curry 2015-16 260
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.02.24. 16:01:57

Jól megy a Portland szó se róla, pedig én sem gondoltam volna. (mondjuk ez semmit nem jelent :D )

GSW behúzta Varejaot, tovább mélyültek, hátha hasznos lesz nekik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2016.02.24. 15:46:21

Beszéljünk kicsit a Blazers-ről.

Nyáron elment tőlük LMA, Matthews, Batum, Robin Lopez, most meg kik vannak a keretben Lillard és McCollum mellett?

1. Saját draftos játékosok, akik idáig el voltak nyomva/nem mutattak sokat (Crabbe, Meyers Leonard).
2. Munkásemberek (Aminu, Ed Davis, Mason Plumlee).
3. Fiatal játékosok, akik máshová nem kellettek (Vonleh, Harkless).
4. Egy átlagos Gerald Henderson.

És 30-27-tel állnak (nyugati hetedik hely), az utolsó 18 meccsükből nyertek 15-öt :D =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.23. 09:41:19

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:Rockets viszont nagyon érdekes döntéseket hoz mostanában, s nincs eredménye.
Thornton nem valami nagy tényező, D-Mo meg szinte egész évben sérült volt, nyáron új szerződést kéne neki adni, egy (jelenleg úgy néz ki) 14. pick meg szerintem teljesen vállalható ezért a két emberért.
Rosszul fogalmaztam, idén. :D Most visszadobták ezt a cserét, mert mégse megfelelő a litván háta, de en bloc ha azt vesszük akkor idén a Rox (szerintem) érthetetlen módon korán kitette McHalet. Aztán Bikcerstaff azóta is van, pedig úgy volt rámennek valakire. Most ez a csere nem csere. Plusz Howardot nem tudták elpasszolni, erősíteni nem erősödtek, Jones is kérdőjel stb.

Mi kikaptunk a Minnesota ellen.....És ami bosszantó hogy az AS óta az idei kiemelkedő védekezésünk mint kacsa a nokedlit úgy nyeli a pontokat......
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.22. 17:48:14

Lillard is kezd egyre betegebb lenni:
https://streamable.com/2jl7" target="_blank
PCsabi
aka Game90

2016.02.22. 00:20:21

Anthony Davis 59 pont, 20 lepattanó. Ok.
Bob_Marley írta:Most jut eszembe Lawson is a Rocketsban. :mrgreen:
De ő legalább még Houston-ban van... :P :mrgreen:
Bob_Marley írta:Rockets viszont nagyon érdekes döntéseket hoz mostanában, s nincs eredménye.
Thornton nem valami nagy tényező, D-Mo meg szinte egész évben sérült volt, nyáron új szerződést kéne neki adni, egy (jelenleg úgy néz ki) 14. pick meg szerintem teljesen vállalható ezért a két emberért.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.19. 17:55:12

PCsabi írta:Most jut eszembe, Josh Smith és Stephenson nagyon bevált a Clippers-ben... :mrgreen:
Most jut eszembe Lawson is a Rocketsban. :mrgreen:

Nyertesek, vesztesek? Magunkat besorolom vesztesek közé, mert nagyon félő hogy Nyáron komoly gondjaink lesznek. Kezdve Turner-SUlly-Zeller új szerződést kap, nem kap. Folytatva hogy ha jól rémlik 3 első körösünk és 5 második körösünk van, nyilván 8 embert nem fogunk hozni. :D Még ha a második körösöket lehet D-Leagube vagy Európába küldeni és a játékjogok maradnak meg. Helyünk lesz, de az lesz mindenkinek.....Horford nagyon kellett volna, tökéletes fit a csapatba. Csak állítólag a Hawks ragaszkodott a Brooklyn pickhez, mi meg azt nem akartuk adni.

Tegnapi Motiejunas-Thornton cseréhez:
Houston received a protected 2016 first-round pick from Detroit and the draft rights of forward Chukwudiebere Maduabum from the 76ers in the deal.
Ja és elvileg Marcus Thornton volt a célpont, Meeks pótlására, de így jött ki, hogy Motiejunas is bekerült. :D Tiszta jól járt a Pistons, Rockets viszont nagyon érdekes döntéseket hoz mostanában, s nincs eredménye.

Na de nyertesek, vesztesek? :D

Ja és lefekvés előtt mindenki tízszer mondja ki Chukwudiebere Maduabum, tuti jót fog álmodni. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.19. 16:15:32

Most jut eszembe, Josh Smith és Stephenson nagyon bevált a Clippers-ben... :mrgreen:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.18. 21:40:54

Morris csak elkelt, Clippers végre szerzett hármas játékost, érdekes volt az utolsó nap.

Mi megint nem cseréltünk, Nyáron eljön magától Horfrod. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.18. 20:00:36

Beindultak a dolgok.

Houston has traded Donatas Motiejunas and Marcus Thornton to the Detroit Pistons. In deal, Detroit will send Joel Anthony and a protected 2016 first-round pick to the Rockets.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
HOU fans are gonna be mad, but top-8 protected pick (via @TimBontemps) is solid return for injured RFA Rox didn't want to pay. Better return than what Utah got for Kanter, and what OKC got for Jackson -- RFAs traded last year.

The Atlanta Hawks are trading guard Shelvin Mack to the Utah Jazz for a second round draft pick.

The Cavaliers are acquiring Channing Frye from Orlando in a three-team deal involving Portland.

The Portland Trail Blazers will likely waive Anderson Varejao.

To take on Varejao's deal, the pick that Cleveland sends to Portland will be a 2018 first-round pick.

Oklahoma City will DJ Augustin, Steve Novak and two second-round picks to Denver for Randy Foye.

Miami has traded guard Brian Roberts and a second-round pick to Portland.

Wizards megpörgette a kereket:

Phoenix has traded Markieff Morris to the Wizards.

The Suns get a protected first round pick from Washington for Markieff Morris. Kris Humphries and DeJuan Blair also going to PHX.

Zach Lowe ‏@ZachLowe_NBA
It's bizarre to me that Markieff (mailed in a season) and D-Mo (barely played due to back injury) got 1sts, and T. Harris didn't.

Tavalyhoz képest ez most gyenge volt.

Kirk Hinrich has been traded to Hawks for a second round pick sources say.

Clippers Trade Lance Stephenson to Memphis for Jeff Green. Grizzlies also acquire a first-round pick in the deal.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.18. 18:14:58

Payton mögött van egy azt se tudom meddig és mióta sérült Watson meg egy Napier. Már csak létszám miatt is impact Jennings.

Atlanta vonalat sajnálom, pedig értelme lett volna részükről robbantani, de akkor majd Nyáron asset feladás nélkül hozzuk Horfordot. :D
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.18. 17:27:53

Bob_Marley írta:Mélyítik a keretet. Spacing szempontból Ilya meg Jennings is jól jön nekik. Szerintem a Magic részéről ez teljesen rendben van.
Szerintem egyikük sem hatalmas impact, de majd meglátjuk.

Sources: Atlanta's expressing its intentions to rivals that Hawks plan to keep team intact at deadline, holding onto Horford and key guards.

Sources: Rockets, Jazz had casual talks on Ty Lawson, but those ended. Both teams moved on. Another thing: Rockets won't buy out Lawson.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.17. 19:33:19

PCsabi írta:
Amúgy ha a Magic a PO-ért akar menni, akkor nem értem ezt a cserét a részükről.
Mélyítik a keretet. Spacing szempontból Ilya meg Jennings is jól jön nekik. Szerintem a Magic részéről ez teljesen rendben van.

Sport Science - 2016 Slam Dunk Contest
Amit betettél cikket is olyan, hogy persze nagyot ugrott, de nagyon túlzónak érzek ebből olyan következtetést levonni, hogy magasugrásban mit ért volna el. Kezdve azzal, hogy láthatóan elrugaszkodott a kabaláról. Plusz nem mindegy, hogy át kjell ugrani egy (mittudomén) 1 méter széles rudat vagy pedig a kabala fejét és közben a lábam, labda stb szerteszéjjel van. Nem kisebbítve ezzel Gordon produkcióját, mert nagyon rendben volt az a tömés, s az est legjobbja az volt, de attól még nem hiszem hogy bronzot kapott volna érte magasugrásban.

http://espn.go.com/nba/story/_/page/tra ... acker-2016
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.17. 14:22:31

Aaron Gordon:
KATT
Akkor ha az Atlanta meggyengül akkor valószínűleg Teague és Horford is megy és akkor ők nem számítanak blockbusternek? :D
Csak egyet akartam írni mindegyik ponthoz :D
Első fecskék...
http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-tobias- ... ltek-20998
Na erre azért kíváncsi leszek, Magic részéről okés, de a Pistonst nem értem. Harris nem igazán jó kinti dobó, csak elveszi majd a lehetőséget a többiek elől szerintem.
Skiles továbbra sem bírja Tobias Harris-t :mrgreen:

Amúgy ha a Magic a PO-ért akar menni, akkor nem értem ezt a cserét a részükről.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.16. 15:31:43

PCsabi írta:
Bob_Marley írta:1; Lesz-e blockbuster csere?
2; Ki az akit biztosan elcserélnek?
3; Lesz-e csapat aki nagyon meggyengül és lesz, aki nagyon megerősödik, ha igen kik?
4; Cserél-e a Celtics? :D Ha igen, kit hoznak?
1. Lesz, Howard.
2. Thad Young.
3. Meggyengül: Hawks. Nagy megerősödést senkitől sem várok.
4. Igen, Monroe.
Akkor ha az Atlanta meggyengül akkor valószínűleg Teague és Horford is megy és akkor ők nem számítanak blockbusternek? :D
Monroe felvetés tetszett. :D

1; Igen, Horford
2; Morris
3; Atlanta gyengül és ha esetleg összejön ez a Howard-Whiteside stb féle hárma csere látok arra sanszot, hogy a Rockets nagyon megindul felfelé. Úgyhogy Atlanta és Houston.
4; Nem

http://sports.yahoo.com/news/nba-trade- ... 51898.html

Első fecskék...
http://kezdo5.hu/nba/hirmorzsak-tobias- ... ltek-20998
Na erre azért kíváncsi leszek, Magic részéről okés, de a Pistonst nem értem. Harris nem igazán jó kinti dobó, csak elveszi majd a lehetőséget a többiek elől szerintem.

Volt még egy csere a mai napon, a Miami Heat, a Charlotte Hornets és a Memphis Grizzlies egyeztek meg egymással: Courney Lee a Hornetsnél folytatja pályafutását, Brian Roberts Miamibe került, PJ Hairston, Chris Andersen, illetve négy második körös pick pedig a Memphishez (kettő a Charlotte-tól, a 2018-as Hornets és a 2019-es Brooklyn pick, kettő pedig a Miamitől, amikről csak annyit tudni egyelőre, hogy az egyik elég erősen védett lesz). A Miami spórolt 2.1 millió dollárt az üzleten, a luxusadót is nézve pedig 5.5 milliót. A Grizzlies a lejáró Lee-ért szerzett négy picket.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.16. 14:13:12

Bob_Marley írta:1; Lesz-e blockbuster csere?
3; Lesz-e csapat aki nagyon meggyengül és lesz, aki nagyon megerősödik, ha igen kik?
1. Lesz, Howard.
2. Thad Young.
3. Meggyengül: Hawks. Nagy megerősödést senkitől sem várok.
4. Igen, Monroe.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.02.16. 06:12:42

Na akkor lassan trade deadline meg amúgy is vissza a hétköznapokba.

1; Lesz-e blockbuster csere?

+1 Hány fehér játékos vált csapatot?

Ketteshez több opció is van.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2016.02.15. 15:38:16

Bob_Marley írta:Nem értek egyet, mert ilyet se láttam sűrűn:
https://www.youtube.com/watch?v=Bvn2OF0p92s
Gordon kabala fölöttije durva volt, de a végén az a reverse kevés volt. Ő magasakra ugrott végig, állandóan jött a kabala. :D LaVine viszont megivott egy kávét meg bekapott egy krémest a levegőben. Elképesztő volt, hogy meddig fent volt. Iksz lehet jobb lett volna, de ha Gordon nyeri akkor meg ugyanúgy lehetne írni, hogy LaVinet kirabolták.
Kinek mi tetszett jobban :)
Válasz küldése