2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Végülis igazad van Ordog, de sztem ha fizucsökkentéssel meg lehet oldani, hogy Saviola itt maradjon, akkor mindenképpen maradnia kéne. Mert: mi van ha Eto'o megint megsérül? remélem soha többet nem fog Előbb utóbb Eto'o is fáradni fog, és akkor, ha csak egy-egy meccsre, de pótolni kell. Nincs egy normális cserecsatárunk. Saviola ráadásul nem csak középcsatérként, de sztem támadóként is bevethető (pl.: Messi helyén). Meccshiány; eddig sem nagyon játszott, de most hogy több lehetőséget kap termeli a gólokat. Én azt mondom, hogy nagy szükségünk Saviolára, mert ő jó példa a minőségi cserére...Ordog írta:Eto'o mellett ennyi pénzért, de még a feléért is szted elüldögélne a padon??? Sztem mindenkinek jobb lesz ha tovább áll. Vagyis hát nekünk szurkolóknak nem igazán, mert egy ilyen jó cserecsatárral öröm lenne nézni mikor egyik gólzsák váltja a másikat, de gazdasági szempontból nem lenne egy bomba üzlet.
Az a 3 inkább 4Los Banditos írta:Saviola: 3 gól a bajnokságban és 5 a kupában.
Talán olyan szerepet amit tavaly Larsson töltött be vagy hasonló! Meccs 2. félidejében bejön és segiti a csapatot gólokkal!Ordog írta:Eto'o mellett ennyi pénzért, de még a feléért is szted elüldögélne a padon??? Sztem mindenkinek jobb lesz ha tovább áll. Vagyis hát nekünk szurkolóknak nem igazán, mert egy ilyen jó cserecsatárral öröm lenne nézni mikor egyik gólzsák váltja a másikat, de gazdasági szempontból nem lenne egy bomba üzlet.
Bár asszem nem erről szól a dolog, hanem arról hogy Frenki nem akarja. Mind2nek vannak pozitív és negatív oldalai is.
Mondom szép-szép hogy most ontja a gólokat és kezdő pozícióba követeli mindenki, de ha visszatér Eto'o és Messi akkor hol szánnátok neki szerepet?? Meccsenként 10-20 percek nem elegendők neki, főleg úgy hogy Eto'o, mint tudjuk, kiveri a balhét ha lecserélik
Pontossan igy van én már a riverben is naon szerettem (aimarral együtt) de ö segitett itt sok mindent és tessék mit kap cserébe a vezetöktöl...semmit vagyis annál is rosszabbat megaláztatást és igy is beáll és hajt a csapatért nem véletlen a kinti szurkolok reakcioja sem meg az itthoniak is naon szeretik, emlett rugdossa a szebbnél szebb góóólokat,nagyjábol ennyi...ja és maradj velünk El Conejo!!!Enrique írta:Akik nem nézték, hallgatták, követték Barca meccseit a "sötét öt év" során, azok sosem fogják megérteni, miért szeretik ennyien Saviolát.
Másrészt meg, hogy nem volt momentuma? Játék nélkül nehéz.
Harmadrészt pedig, JELENLEG ő az egyetlen játékosa a csapatnak, aki értékelhetőt nyújt támadásban...
Giovani meg pláne Bojan, messze vannak még a felnőtt csapattól, hogy érdemben lehessen róluk beszélni.
Atesz írta:[...]LionelMessi írta:Mit isteníti mindenki saviolát... Azért mert rugótt az Alavesnek 5gólt, akik a másodozytályban is gyengék.Vagy azért mert tegnap(Gimnástic) ellen megint talált 1et. Előtte se utána se volt momentuma se. Menjen el innen és jöjjön valami normális csatár vagy pedig dos Santos vagy Krikic. Szerintem...
Visca el barca!!!
Mellesleg más is játszott az Alaves ellen, mégsem lőtt gólt.
Szerintem te meg ne üss meg ilyen hangnemet. Tudod, szólásszabadság, szabad véleménynyilvánítás, mások véleményének tiszteletben tartása...
Enrique
Iniesta: ha jól tudom bajnokságban ez volt az 5. gólja de a BL-ben is van neki 2.bzozo írta:Saviola az idén mennyi gólnál is tart??
Ki is van aki még rugot gólt az idén??
Xavi ,Iniesta meg a kis franci? x1
valahogy az az erzesem hogy megérdemli a magasztalást!
teljes mértékben egyetértek....Enrique írta:Akik nem nézték, hallgatták, követték Barca meccseit a "sötét öt év" során, azok sosem fogják megérteni, miért szeretik ennyien Saviolát.
Másrészt meg, hogy nem volt momentuma? Játék nélkül nehéz.
Harmadrészt pedig, JELENLEG ő az egyetlen játékosa a csapatnak, aki értékelhetőt nyújt támadásban...
Giovani meg pláne Bojan, messze vannak még a felnőtt csapattól, hogy érdemben lehessen róluk beszélni.
[...]LionelMessi írta:Mit isteníti mindenki saviolát... Azért mert rugótt az Alavesnek 5gólt, akik a másodozytályban is gyengék.Vagy azért mert tegnap(Gimnástic) ellen megint talált 1et. Előtte se utána se volt momentuma se. Menjen el innen és jöjjön valami normális csatár vagy pedig dos Santos vagy Krikic. Szerintem...
Visca el barca!!!