Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Na, elég sokan öszegyültünk, és még rajta sincs LP meg Vale, pedig ök is biztos hogy jönnének. Igy már lehet elsö/másodosztályosdit játszani.CFirpo3 írta:1. CFirpo3
2. Katalán88
3. Michaa Bee
4. Barcafeco
5. Danka
6. Valentino
7. Tenkl
8. Kingjames23
9. Ilúvatar
10. Poldi
11. Benjinho
12. VV19
13. kudu
1. CFirpo3kudu írta:Ha lehet, engem is írjatok be a banner készítő versenyre
Nene... szerintem Bojan nagyon jól be van rakva... még talán kemés is rajta a textúra , viszont a szövegel nagyon gyorsan kezdj valamit és rakj neki keretet és akor pengés lesz.Valentino írta:Új sig:
Milyen??
Szerintem hiper jó!Valentino írta:Új sig:
Milyen??
Ahhoz képest tényleg nagyon jó, csak a betűméret egy kicsit kicsi szerintem... És nem nagyon tudom eldönteni, hogy ez most avatar vagy aláíráskép...palesz77 írta: most csináltam, kb 3. képem, szóval várom bőven a kritikákat.![]()
Nekem valamiért nem sikerül... Berakom a fájlokat, de végül nincs ott. Mitől lehet?..:Poldi:.. írta: C/windows/fonts
Már írtam lentebb pár dolgot.Amint teljes a lista jövök pontosítással.Meg a témákkal.Minden a létszámtól függ...kingjames23 írta:Na már kilencen vagyunk.
A versenyről egyéb infókat meg lehet tudni?
Mennyi siget kell készíteni?Témák?
C/windows/fontsValentino írta:ha innen töltök le betűtípust... és kicsomagolom akkor hova kell bemásolni azt???