Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja. Hogy képzeli, hogy nem lő mindjárt egy mesterhármast. Szerintem lehetett volna több jobb megmozdulása is csak szépen elkapálták..Talán az az 1 értelmes megmozdulása volt Confused
Talán az az 1 értelmes megmozdulása voltBányász írta:Ha valaki talál egy vidit a szlalomjáról az ne habozzon megosztani.
Mondjuk ez is igaz, tiszta helyzetben azért nem nagyon kapott lasztit, a Maestro azért igen...FCB_gábor írta:egy statisztikát megnéznék róla mennyiszer passzoltak neki
én úgy 30 körüli számot mondanék, Xavit 2 perc alatt többször keresték labdával a társak, mint Thiagot az egész első félidőben
Ezt nagyon osztom, kis híján leírtam ugyan ezt én is.Fernando írta:Mi a garanacia arra, hogy Fabregas jobb lesz nála egy ilyen meccsen? 45 perc után sír a szája mindenkinek. Ez kb olyan, hogy "még jó, hogy megvettük Sánchezt, mert Messi semmit nem csinál a meccsen..." ugyanakkora baromság, de ha ez kell...
Mondjuk nálam az is fix, hogy ha mindenki rendelkezésre áll, akkor Cesc se (Ini-Xavi-Busquets). Összességében a középpályánk gyenge, Thiago sem ficánkol (és akkor nagy jóindulat beszél belőlem irányába), de anno a 4 Clasicon sem villogott a kpnk úgy, ahogy szokott. Nálam Keita a fájdalom...Stalkyard írta:Szerintem senkinek sem sír a szája ( ha mégis, akkor bocs, nincs kedvem visszaolvasniFernando írta:Mi a garanacia arra, hogy Fabregas jobb lesz nála egy ilyen meccsen? 45 perc után sír a szája mindenkinek. Ez kb olyan, hogy "még jó, hogy megvettük Sánchezt, mert Messi semmit nem csinál a meccsen..." ugyanakkora baromság, de ha ez kell...). Egyszerűen azért látszik, hogy idén még nem lesz kezdő egy ehhez hasonló meccsen.
Szerintem senkinek sem sír a szája ( ha mégis, akkor bocs, nincs kedvem visszaolvasniFernando írta:Mi a garanacia arra, hogy Fabregas jobb lesz nála egy ilyen meccsen? 45 perc után sír a szája mindenkinek. Ez kb olyan, hogy "még jó, hogy megvettük Sánchezt, mert Messi semmit nem csinál a meccsen..." ugyanakkora baromság, de ha ez kell...
Ezért vették meg Fabregast. Most tényleg megértem, hogy miért vették meg Cescet.Sanama írta:Tehetségses a srác, de még fiatal ilyen feladatokhoz. Xavit NEM tudja pótolni MÉG.