Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Nekem azt írja, hogyIlúvatar írta:Na skacok, végre....
Megvan az angol felirat is az El informe Robinson -hoz, a Lionel Messi dokumentumfilmhez.
itt le tudjátok szedni a filmet plusz a feliratot is:
http://www.megaupload.com/?d=ZC2MJRC2

Remélem ez volt élete legrosszabb meccse! (((Nem szeretném, ha a pályája Ronaldinho-t követné... )))kilibarca írta:Nem tudom mi volt vele tegnap de nagyon bosszantó volt látni hogy sétálgat .Volt 3 jó labdája amivel akár nyerhettünk is volna.De ez akkor is nagyon kevés volt. Kedvtelen lassú és pontatlan volt.
Tudjuk, és nem is szoktam én szólni nem szokott zavarni. Viszont tegnap a második félidőben volt egy olyan időszak mikor úgy járkált a pályán, mint ha nyerésre állnánk. Kicsit idegesítő volt.albicelesteX írta:Persze,hogy nem,de azért rá nem ez a jellemző.Ezt azért tudjuk.

Azért én nem bánnám ha előtte levő időben is csinálgatna valami.albicelesteX írta:Ő akkor is képes gólhelyzetet teremteni,ha előtte 89 percig nem csinál semmit.Ő a legjobb!!!!

Igen, a megszokott felfelé mutatás után a srác azt kérte, hogy a lábait fogja meg. Az a szép hogy az asztal mellett mikor megbeszélik, Messi rögtön azt mondja ,hogy jó holnap akkor így ünneplem a gólom. Másoknál ez arrogancia lehetne, de ő teljesen természetesen veszi, hogy gólt fog lőni és lehetősége lesz bemutatni a gólörömöt.shutterisland írta:azt jelenti, hogy a robotlábas kissrácnak ajánlotta a gólját ?
ÁÁ
Nem, csak megmasszírozta a combjait.shutterisland írta:azt jelenti, hogy a robotlábas kissrácnak ajánlotta a gólját ?
azt jelenti, hogy a robotlábas kissrácnak ajánlotta a gólját ?
LájkLionel85 írta:Eszméletlen a srác. Simán meglesz César rekordja is, az pedig nem lesz egy mindennapi teljesítmény! Ilyen fiatalon húzóemberré és legendává vált. Örülök, hogy ebben a korszakban játszik, ahol láthatom hétről-hétre focizni.

Lehet!P.U.Y.O.L. írta: Valószínűleg ezt mondták anno Césarról is.![]()

tudom, hogy k.rva messze van még, de kíváncsi vagyok, 34+ évesen megy e levezetni csillagászati (akkor már biztos még durvább) összegekért valami gigagazdag klubhoz.soadroli írta:Csak ne igazoljon már el, Ilúvatar!!

Valószínűleg ezt mondták anno Césarról is.Barcaman14 írta:Azért milyen érzés lehet neki ha jobban belegondol hogy mit vitt véghez eddig, és hogy még miket fog ha a korát nézzük. Ez megfizethetetlen!
Ha sikerül megdönti César rekordját, alighanem nem egy két góllal szárnyalja majd túl, valószínűleg Messi örökké a Barca legeredményesebb játékosa lesz. Mert ennél eredményesebb ember nem lehet szerintem.