Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem nem. Hasonlított a meccs (tényleg nem kötekedni akarok!) a Barca idei egynéhány meccsére, ahol meddő mezőfölényben volt, de kidolgozott helyzetig nem jutott el.Tényleg ilyen botrányosak voltak?
11 év alatt 1 darab gólt sikerült lőniük.Los Banditos írta:Ha holnap nyerünk, akkor megint lehet keresni valónk a bajnokságban. Hihetetlen, hogy 17(!) éve nem tud nyerni a Riazorban a Madrid![]()
Jövőhéten a Valenciával játszanak.![]()
Nem kell hozzá nagy jóstehetség, hogy lássuk: ellenünk a belüket is kiteszik, hogy legalább a kupa meglegyen... a Real elleni meccs meg nem túlságosan fogja őket foglalkoztatni. Egy vereség plusz-mínusz nem oszt nem szoroz.Los Banditos írta:Jövőhéten a Valenciával játszanak.![]()
Tényleg érdemes volt rá annyi pénzt költeni....csababarca írta:most néztem Pepe mekkora gólt pörgetett már![]()
Nálam a támadójáték nem csak a gólok számát jelenti. A helyzetek kidolgozását, állandó nyomást az ellenfél kapujára, érezzem, hogy itt bármikor gólt rúghatunk, nem pedig az, hogy én lepődök meg rajta! Volt pár ilyen meccs, jellemzően még ősszel.Hát ez egy érdekes meglátás, mégis eddig a Real Madrid rúgta a legtöbb gólt 59-et ami azért nemrossz, kicsit több mint 2-es gólátlag meccsenként!
nem tudom de ez igy nagyon nem lesz jó mert lehet hogy idén ezt valahogy igyiy megnyerjük mert alpvetően barca is [auto_cenzúra] de ezzel kerrettel jövöre se megyünk sokra nem kéne nekem sok játékos csak ugy kettő..egy irányitó és egy csatár..aztán 3 évig semmi nem venni nyáron 6 [auto_cenzúra] 100miláért inkább költsük kettőre de ne zsákbamacska kölkökre!CS0ki írta:Persze! A védekezésünk, illetve hátul a játékunk alapvetően stabil volt. Elég jól is passzolgatunk, voltak jó labdakihozataljaink, kevés eladott labdánk volt. Az előrejátékunk meg ilyen már jóideje, eddig se tetszett, de most komolyan. Soldado, Raúl?neked ebből tetszett valami is nem szoktam kritikus lenni de ez nézhetetlen volt..Mit vártál? Sneijder okozott csalódást, keveset vállalt. Torres sose volt nagy játékos, ma is befűzték. Guti rossz játékán meg soha nem lehet őszintén meglepődni, ilyen csatárok mellett pláne. Diarra meg egész jó volt az idei formájához képest!
Azok voltak a hibáink, amik idén végig voltak, [auto_cenzúra] az előrejátékunk. De nem pont egy olyan meccsen fogok felháborodni ezen, ahol sima vereséget vártam!
Hát ez egy érdekes meglátás, mégis eddig a Real Madrid rúgta a legtöbb gólt 59-et ami azért nemrossz, kicsit több mint 2-es gólátlag meccsenként!CS0ki írta:Azok voltak a hibáink, amik idén végig voltak, [auto_cenzúra] az előrejátékunk.