2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
beivelés után kifejelt labdát küldőtt meg Huddlestone s bár csak egyszer ismételték de nagyon jol eltalálta ... szerintem minimum kapufa lett volna ... de Muniesárol kipattant ... remélem igy érthetőgyu75 írta:ha nézed a meccset akkor tudodfcbarca0827 írta:Migyu75 írta:azé amit Huddlestone eresztett meg megnéztem volna hova megy Muniesa helyett![]()
![]()
Na hát persze!Rosszul fogalmaztam de igazad van!Ugy kellett volna mondanom h a JÖVŐ XAVI-ja!danikaa10 írta:
Azért az túlzás, hogy tiszta XaviDe tényleg nagyon ügyes, pár év múlva elképzelhető, hogy Hernandez visszavonulása után ő lesz az új '6-os'unk
Csak furán hangzott, hogy hova megy Muniesa helyettcsdewl írta:
eltalálta Muniésát Huddleston lövése a kapu előtt arra mondta! ti nézitek a meccset?
Nézem a meccset, de, ha nem magyarul írnak...gyu75 írta: ha nézed a meccset akkor tudod
Azért az túlzás, hogy tiszta XaviSkeraj írta:Már le akartam irni de ezután a beívelés után nekem Jonathan Dos Santos tiszta Xavi!A mozgássa a labdái meg ez a beadás mint a Bl döntöbe!
ha nézed a meccset akkor tudodfcbarca0827 írta:Migyu75 írta:azé amit Huddlestone eresztett meg megnéztem volna hova megy Muniesa helyett![]()
![]()
eltalálta Muniésát Huddleston lövése a kapu előtt arra mondta! ti nézitek a meccset?fcbarca0827 írta:Hát azt én se értettem...danikaa10 írta:Ennek most mi értelme volt?gyu75 írta:azé amit Huddlestone eresztett meg megnéztem volna hova megy Muniesa helyettMert én nem nagyon értem
Kösz hogy szólszfcbarca0827 írta:
OFF: Mégegyszer leírom neked danikaa10, hogy Giovani Dos Santos, már nem a Tottenham játékosa, mert eligazolt a Galatasarayba... Lehet észre vetted előbbis, de másnak köszönted meg... Aki nem ezt írta, hanem, hogy az Arany-kupán van (ami lehet, hogy igaz, de nem Angliába fog visszatérni)
Hát azt én se értettem...danikaa10 írta:Ennek most mi értelme volt?gyu75 írta:azé amit Huddlestone eresztett meg megnéztem volna hova megy Muniesa helyettMert én nem nagyon értem
Nagyon szívesen!messi4ever írta:NAgyon köszönöm a segítőkészségedet.
messi4ever írta:most értem haza valai leirná a kezdő 11 és a cseréket meg egy tömör kis leirást az eddig történtekről. örök hála.
Neked csak ennyit tudok mondani hogy miután megírtad ezt a hozzászólás és elolvastam. Azota írom ezt neked mert olyan [auto_cenzúra] a netem per pil és míg kiíszüröm a 7 oldalból a hozzászólásokat leállított mecsnézés közben! Addig vége a meccsnek. Neked 1 percedbe kerülne leírni. NAgyon köszönöm a segítőkészségedet.[/quote]Neked is csak azt tudom mondani, hogy olvass vissza!![]()
Jó dolog az olvasás! Úgy az 4. 5. 6. oldal körül sok mindent megtudsz! Meg az 1. 2. oldalon valszeg megtalálod a kezdőket is...
![]()
jaja még felrúgni se bírták!lluisllach89 írta:Mekkora egyérintős játék!!!
Rochida elég jól tolja!!!
Ennek most mi értelme volt?gyu75 írta:azé amit Huddlestone eresztett meg megnéztem volna hova megy Muniesa helyett