Leo Messi

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Ha lenne rá lehetőség, visszahoznád?

Igen, még tudna adni a csapatnak
67
46%
Nem, tovább kell lépni
79
54%

Szavazatok száma: 146
messideco
Presidente del Barça

2011.08.16. 10:49:35

Szerintem ha valakinek nincs vastag karja az még nem a társadalom helyzetét minősíti. Nekem sincs az, pedig eleget eszek, de kövér soha nem fogok szerintem lenni. De ez már nagyon off...
Kép
"And my heart will leave you never."
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.08.16. 10:43:21

FtcSikiHun írta:Kép

Messinek milyen karja van :shock:
Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenne :) Egy egészséges 17 éves tinédzsernek, aki dolgozott már életében, kellene lennie ilyen karjának. Persze nem sok ilyen van, de ez a társadalom szégyene :)
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.08.16. 10:39:36

Kép

Messinek milyen karja van :shock:
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
TT
Capitá del Barça

2011.08.15. 22:46:20

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.15. 21:44:38

Kash írta:Messin a Madrid ellen úgy láttam, mintha kilenne fáradva, az arca már a bemelegitésnél verejtékes volt, a szeme némi túlzással de "keresztbe" állt, de mégis adott egy gólpaszt, meg még be is talált a kapuba a real ellen, fantasztikus játékos.
Az. De az a gólpassz azért nem rajta múlott hogy gólpassz lett, sokkal inkább Villán.

Amúgy ha már át lett hozva Messi bicepsze :D
Emellett van az alacsony súlypontja, hihetetlen irányváltoztatása és egyensúlyérzéke, és akkor még ilyen izmos is, mellette gyors.. Rengeteg hasznunk van emiatt hogy nem esik el az első kis(akármilyen..) faultnál. valami brutális, nem ember.

És ezt hittem Alexisről viszont tegnap kicsit még kevés volt ezen a téren, pedig aztán ő is masszívabb ráadásul Serie A-ból jött, remélem hasonló lesz.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.15. 21:27:33

Kash írta:Messin a Madrid ellen úgy láttam, mintha kilenne fáradva, az arca már a bemelegitésnél verejtékes volt, a szeme némi túlzással de "keresztbe" állt, de mégis adott egy gólpaszt, meg még be is talált a kapuba a real ellen, fantasztikus játékos.
Hát igen, ez a durva Messiben. Annyira el volt tűnve, h mivel későn kapcsoltam be a TV-t nem is vettem észre, h a pályán volt. :lol: Aztán meg semmiből egy gól, és gólpassz, és már 2-1 ide! Nagyon kellettek ezek az egyéni villanások, illetve Villa csodagólja, mert egyébként csapatként tegnap jobb volt az RM.
Capon írta:Bizony az elmúlt 2-3 évben rendesen megizmosodott a kis Bolha, csodálkozom hogy ez csak most tűnik fel egyeseknek.
Ez igaz, de sztem ezen a nyáron nagyon látszik, h jelentősen izmosodott. Amúgy a játékán is alaposan meglátszik, a gólja előtt is vmelyik madridi védő elég csúnyán lepattant róla. :lol:
kilibarca
Capitá del Barça

2011.08.15. 21:26:41

daffy írta:messit valami megcsíphette ott bicepsztájékon,mert eléggé megdúzzadt :)
azér ezt felépíteni 1 nyár alatt nem lehet :wink:
Nem is 1 nyár alatt építette fel :wink: Messi már rég nem az a tyúkmellű ... Nem tudom lehet hogy neked eddig nem tűnt fel de nem most lett izmos. Az kép meg csalóka is mert támaszkodik. :)

Áthoztam ide Fabregas topikból.
Kash
Entrenador del Barça

2011.08.15. 20:56:43

Messin a Madrid ellen úgy láttam, mintha kilenne fáradva, az arca már a bemelegitésnél verejtékes volt, a szeme némi túlzással de "keresztbe" állt, de mégis adott egy gólpaszt, meg még be is talált a kapuba a real ellen, fantasztikus játékos.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.15. 20:28:40

Pep mindig figyel az egészségi állapotokra, de sokszor nem dönt bölcsen. Persze most sok lehetősége nem is volt, nem lett volna nagy merítési lehetőség annyi mindenkit pótolni, akik végül pályára léptek, de nem voltak jó állapotban.

Gyorsan összekapja magát szerintem és szerdán már okés lesz!
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.15. 19:20:04

Charlie írta:Messi betegen játszott tegnap állítólag. Két verziót olvastam, hogy a meccs előtt lehányta a gyepet és szünetben is hányt a másik verzió szerint csak a szünetben.
C.
Tehát biztosan hányt, beteg volt, már az is nagy szó hogy vállalta a játékot! De Pepnek muszáj volt játszatnia?! Villát betolta volna középre, és Pedro kezdhetett volna. Mindegy, reméljük minél hamarabb rendbe jön Messi!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Charlie
Öreg Harcos

2011.08.15. 19:12:20

Messi betegen játszott tegnap állítólag. Két verziót olvastam, hogy a meccs előtt lehányta a gyepet és szünetben is hányt a másik verzió szerint csak a szünetben.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.15. 10:09:58

d írta:Pont gondoltam is nem sokkal Villa gólja előtt, hogy Messi annyira nincs játékban, lehet megérné kicsit visszább lépni, mert így nem jut el hozzá semmi, úgy tűnik "hallgatott rám". :)
Én is erre gondoltam, hogy most szinte sosem jött vissza labdákért, nem is tudtuk megtartani, illetve nem is jutott el hozzá. Mikor visszalépett a kp-ra, abból tudtunk építkezni.
d
Entrenador del Barça

2011.08.15. 09:56:10

Pont gondoltam is nem sokkal Villa gólja előtt, hogy Messi annyira nincs játékban, lehet megérné kicsit visszább lépni, mert így nem jut el hozzá semmi, úgy tűnik "hallgatott rám". :)
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.15. 00:34:59

Azért Messi sem sokáig váratott minket az első góljával, nagyon rendes tőle.
Na és ő adta Villanak is a gólpasszt.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.13. 19:44:28

El fanático írta:Leo egy kölyök, akit mindenki imád - de hogy tekintélye lenne az öltözőben vagy a pályán, amikor oda kell menni a bíróhoz vagy békíteni kell a feleket?!
Nem, ez nem Messi asztala. Szép gesztus, de ne akarják már minden eszközzél érzékeltetni vele, hogy ő a legfontosabb része a válogatottnak...
Minden kapitány erre helyezte a hangsúlyt, láttuk hogy milyen eredménnyel.
V. del Bosque nem nyilatkozza állandóan, hogy a Barça magra építi a csapatot vagy Xavira építi vagy Iniestára és a karszalagot sem vette el Casillastól. Csapat és csapatként működik.
Nem pedig Leo Messi meg a 10 másik srác, akik még a pályán vannak... - az nem csapat. Ideje lenne megérteni és eszerint cselekedni!
Leo személyiségét jól írtad le, ezért is jó hogy Mascherano a kapitány.

De ez úgy túl van hypeolva hogy az nem igaz. Mi az hogy oda kell menni a bíróhoz? Reklamálni? Volt már valaha is olyan hogy egy bíró emiatt megváltoztatta az ítéletét? Soha.

A válogatottban fel kell nőnie, függetlenül attól hogy milyen pozicíóban játszatják. Eleve vezér volt eddig is a pályán, ezután is az lesz. A terhet meg el kell felejtenie egy vérprofi játékosnak.

Szerintem.
Kép
El fanático
Entrenador del Barça

2011.08.13. 19:36:21

Leo egy kölyök, akit mindenki imád - de hogy tekintélye lenne az öltözőben vagy a pályán, amikor oda kell menni a bíróhoz vagy békíteni kell a feleket?!
Nem, ez nem Messi asztala. Szép gesztus, de ne akarják már minden eszközzél érzékeltetni vele, hogy ő a legfontosabb része a válogatottnak...
Minden kapitány erre helyezte a hangsúlyt, láttuk hogy milyen eredménnyel.
V. del Bosque nem nyilatkozza állandóan, hogy a Barça magra építi a csapatot vagy Xavira építi vagy Iniestára és a karszalagot sem vette el Casillastól. Csapat és csapatként működik.
Nem pedig Leo Messi meg a 10 másik srác, akik még a pályán vannak... - az nem csapat. Ideje lenne megérteni és eszerint cselekedni!
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.13. 19:05:48

Fecooo írta:
ab1daL írta:Az újonnan kinevezett argentin szövetségi kapitány, Sabella az tervezi, hogy Messinek adja a csapatkapitányi karszalagot a válogatottban. -sport.es
így sincs elég teher szegény gyereken... :roll:
Azért nem cukorból van, néhányan úgy tudjátok félteni hogy az hihetetlen :D

Ez pont feldobná az embert, bár hiba lenne Mascheranotól elvenni.
Kép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.08.13. 19:02:41

ab1daL írta:Az újonnan kinevezett argentin szövetségi kapitány, Sabella az tervezi, hogy Messinek adja a csapatkapitányi karszalagot a válogatottban. -sport.es
így sincs elég teher szegény gyereken... :roll:
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.13. 18:48:30

Az újonnan kinevezett argentin szövetségi kapitány, Sabella az tervezi, hogy Messinek adja a csapatkapitányi karszalagot a válogatottban. -sport.es
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
margarin
Jugador del Barça

2011.08.11. 23:47:23

MÉG MINDIG EMLÉKSZEM PÁR ILYEN SZITURA:)))))))))))))))))))

Megyeiben 3 helyért nyomtuk és az ellenfélből egy skac feladta a kezdőkörben:)
jehh hangry:)
Kiszaladt,hányt egy hatalmasat és ezer erővel nyomult tovább:)))))
Mi meg leszakadtunk a pályáról a nyerítéstől,csoda hogy agyonvertek minket?:))))))))
Amúgy semmiféle 4 éves lóvé nem igaz!Ámbár van ilyen,sőt bevett szokás england földön,deeeeeeeeeeeeeeeeee
rengeteg dologtól függ mindez.milyen eredményeket ért el a csapat,hány percet töltött el az illető a pályán és még vagy 10 opció.
Fabre rendben van mert hosszú ideig csk volt és ezzel rengeteg dolgot überelt,de önmagában a 4 éves dolog baromság.bár létezik.Aki nem hiszi ajánlom neki,england fórumokat....
19 éves koromig játszottam a Barca csapatában aztán felébredtem:):):)):):
gergo9
Director del Fútbol

2011.08.11. 23:22:22

Kalap1988 írta:
lluisllach89 írta:Lehet hogy nem is a hormonok miatt nem nőtt hanem mert láncdohányos volt 8 éves kora óta :P

Ebből hírt csinálni. Nyár van, lazulás, 1 szál belefér. Jönnének meglesni mi megy egy megye 2-es bajnoki után, sőt, a kispadon a cserék is cigiznek :lol:
Hát igen, régen még a járásban nem egyszer találkoztam kis falum csapattagjaival szombat este diszkóban ittasan, miközben vasárnap délben meccs volt :D Vert hadak :D Most már mondjuk megye 1, ilyen nincs, de anno elő-előfordult :D
:D

De még mik. Szeretett falum bivalyerős csapata megye4-be csapatta gyakori volt hogy egy játékos az első félidőt a pálya meletti kocsmába töltötte mezben már és persze kint a terasz részen hogy a meccset azért lássa, majd az edző "WTF" kérdésére barnabőrű barátunk "minjá megyek főnök"-el válaszolt majd lehörpintette a kommerszkörtét és játékrajelentkezet a második félidőre.
Vagy a srác a padról fordult le cipőkötés közben színjózanul persze, meccs közben kiszaladtak megsétáltatni az előző esti rókucit stb.
Talán mégis a legsírvaröhögősebb az volt mikor bari meccsen a kapufamögé bekészített sört bontotta meg az első félidő közepén.

De maga a színvonal is elképesztő , a labdáért szaladó kapus izomból szétfejeli a kapufát, hatalmas luftok, labdaátvételek stb stb.
soadroli
Llegenda del Barça

2011.08.10. 19:36:04

Nekem elég fotóboltosnak tűnik a kép, akármi is legyen a szájába :)
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.10. 19:30:35

Akár lehet rágó, bár ahhoz túl keménynek néz ki. Aztán ha elszívott egy szál cigit, akkor sem omlik össze a világ, ettől még nem fog lassabban futni. Nem egy Prosinecki. :D
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.10. 19:24:17

CsacsMate írta:
Ez egy tampon szerintem. Ha már mindenki találgat :P
Akkor inkább már legyen cigi. :lol:
Válasz küldése