Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Puyol feküdne ott akkor 2x akkora lenneFtcSikiHun írta:
Messinek milyen karja van
Az. De az a gólpassz azért nem rajta múlott hogy gólpassz lett, sokkal inkább Villán.Kash írta:Messin a Madrid ellen úgy láttam, mintha kilenne fáradva, az arca már a bemelegitésnél verejtékes volt, a szeme némi túlzással de "keresztbe" állt, de mégis adott egy gólpaszt, meg még be is talált a kapuba a real ellen, fantasztikus játékos.
Hát igen, ez a durva Messiben. Annyira el volt tűnve, h mivel későn kapcsoltam be a TV-t nem is vettem észre, h a pályán volt.Kash írta:Messin a Madrid ellen úgy láttam, mintha kilenne fáradva, az arca már a bemelegitésnél verejtékes volt, a szeme némi túlzással de "keresztbe" állt, de mégis adott egy gólpaszt, meg még be is talált a kapuba a real ellen, fantasztikus játékos.
Ez igaz, de sztem ezen a nyáron nagyon látszik, h jelentősen izmosodott. Amúgy a játékán is alaposan meglátszik, a gólja előtt is vmelyik madridi védő elég csúnyán lepattant róla.Capon írta:Bizony az elmúlt 2-3 évben rendesen megizmosodott a kis Bolha, csodálkozom hogy ez csak most tűnik fel egyeseknek.
Nem is 1 nyár alatt építette feldaffy írta:messit valami megcsíphette ott bicepsztájékon,mert eléggé megdúzzadt
azér ezt felépíteni 1 nyár alatt nem lehet
Tehát biztosan hányt, beteg volt, már az is nagy szó hogy vállalta a játékot! De Pepnek muszáj volt játszatnia?! Villát betolta volna középre, és Pedro kezdhetett volna. Mindegy, reméljük minél hamarabb rendbe jön Messi!Charlie írta:Messi betegen játszott tegnap állítólag. Két verziót olvastam, hogy a meccs előtt lehányta a gyepet és szünetben is hányt a másik verzió szerint csak a szünetben.
C.
Én is erre gondoltam, hogy most szinte sosem jött vissza labdákért, nem is tudtuk megtartani, illetve nem is jutott el hozzá. Mikor visszalépett a kp-ra, abból tudtunk építkezni.d írta:Pont gondoltam is nem sokkal Villa gólja előtt, hogy Messi annyira nincs játékban, lehet megérné kicsit visszább lépni, mert így nem jut el hozzá semmi, úgy tűnik "hallgatott rám".
Leo személyiségét jól írtad le, ezért is jó hogy Mascherano a kapitány.El fanático írta:Leo egy kölyök, akit mindenki imád - de hogy tekintélye lenne az öltözőben vagy a pályán, amikor oda kell menni a bíróhoz vagy békíteni kell a feleket?!
Nem, ez nem Messi asztala. Szép gesztus, de ne akarják már minden eszközzél érzékeltetni vele, hogy ő a legfontosabb része a válogatottnak...
Minden kapitány erre helyezte a hangsúlyt, láttuk hogy milyen eredménnyel.
V. del Bosque nem nyilatkozza állandóan, hogy a Barça magra építi a csapatot vagy Xavira építi vagy Iniestára és a karszalagot sem vette el Casillastól. Csapat és csapatként működik.
Nem pedig Leo Messi meg a 10 másik srác, akik még a pályán vannak... - az nem csapat. Ideje lenne megérteni és eszerint cselekedni!
Azért nem cukorból van, néhányan úgy tudjátok félteni hogy az hihetetlenFecooo írta:így sincs elég teher szegény gyereken...ab1daL írta:Az újonnan kinevezett argentin szövetségi kapitány, Sabella az tervezi, hogy Messinek adja a csapatkapitányi karszalagot a válogatottban. -sport.es
így sincs elég teher szegény gyereken...ab1daL írta:Az újonnan kinevezett argentin szövetségi kapitány, Sabella az tervezi, hogy Messinek adja a csapatkapitányi karszalagot a válogatottban. -sport.es
Kalap1988 írta:Hát igen, régen még a járásban nem egyszer találkoztam kis falum csapattagjaival szombat este diszkóban ittasan, miközben vasárnap délben meccs voltlluisllach89 írta:Lehet hogy nem is a hormonok miatt nem nőtt hanem mert láncdohányos volt 8 éves kora óta
Ebből hírt csinálni. Nyár van, lazulás, 1 szál belefér. Jönnének meglesni mi megy egy megye 2-es bajnoki után, sőt, a kispadon a cserék is cigiznekVert hadak
Most már mondjuk megye 1, ilyen nincs, de anno elő-előfordult
Akkor inkább már legyen cigi.CsacsMate írta:
Ez egy tampon szerintem. Ha már mindenki találgat