Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ami a lényeg, hogy mindenki rajtunk röhögött mert el mertük adni a nagy Özilt...Gareth Tello írta:Tessék, Özilt le is kapta Wenger papa.Game90 írta:Hát, ez idáig elég langyos, kb. úgy mentünk ki a pályára, mint akik teljesen feladták.
Ox jól játszik, de egyedül nagyon kevés, Cazorla, Özil és Podolski mintha a pályán sem lennének, a két német helyett jöhetne a félidőben Rosicky és Gnabry.
Mondjuk a Bayern teljesen más szint jelenleg.
Pedig jól játszott... Oh wait.
Shots 0
Dribbles 0
Turnovers 5
Tackles 0
Interceptions 0
Accurate passes 12
Pass accuracy 58%
Megsérült, ahogy (valószínűleg) Ox isGareth Tello írta:Tessék, Özilt le is kapta Wenger papa.
bence-barca írta:Arda Turan gólját csekkolja mindenki Milan ellen! Szenzációs.
Tessék, Özilt le is kapta Wenger papa.Game90 írta:Hát, ez idáig elég langyos, kb. úgy mentünk ki a pályára, mint akik teljesen feladták.
Ox jól játszik, de egyedül nagyon kevés, Cazorla, Özil és Podolski mintha a pályán sem lennének, a két német helyett jöhetne a félidőben Rosicky és Gnabry.
Mondjuk a Bayern teljesen más szint jelenleg.
Hát ehhez igen erőteljes külső nyomás szükségeltetik, ugyanis ezzel rengeteg nézőtől és bevételtől esnének el, sőt sztem későbbiekben több szövetség részéről is bojkott következne, ami már egy ideje a levegőben van Angliában.19Messi19 írta:Spanyol lapértesülések szerint ráfizethet a katalán klub
Elképzelhető, hogy kizárják a Barcelonát egy évre a nemzetközi kupákból a Neymar ügy miatt.
Na ez fantasztikus ... több oldalon láttam már a hírt. Remélem kacsa.
Azért az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy nem bölcs dolog a Chelseat előre leírni, főleg nem, ha Mourinho az edzőjük. Kellemetlen ellenfél bárkinek, én még a végső győzelemre sem tartom esélytelennek őket. Igazából a Bayern ellen nagyobb sanszot adnék nekik, mint nekünk vagy a Realnak.visca el barca írta:cselzit kaphatja, simán kiütnék őket. bájernt nem fogja... atletico/milan/mu/olympiakos 4-esből sorsolnak majd nekikDeus írta:Házamat teszem fel, hogy Real tutira NEM kapja meg Chelsea -t, se a Bayernt.
cselzit kaphatja, simán kiütnék őket. bájernt nem fogja... atletico/milan/mu/olympiakos 4-esből sorsolnak majd nekikDeus írta:Házamat teszem fel, hogy Real tutira NEM kapja meg Chelsea -t, se a Bayernt.