Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
meghat ez a figyelem..... de valóban mellé nyúltam, talált - sűlyed.....visca el barca írta:nem hinném h arra gondolt, de ha igen akkor elnézést tőleferninho írta:a csoportban egyenlő pontszám esetén az egymás elleni számít tudtommal, lehet erre értette
akkor tavaly, hogy pottyant ki a Chelsea a csoportból a Shaktar ellenében?bence-barca írta:BL-ben a gólkülönbség számít elsősorban, aztán jön csak az egymás elleni.ferninho írta: a csoportban egyenlő pontszám esetén az egymás elleni számít tudtommal, lehet erre értette
BL-ben a gólkülönbség számít elsősorban, aztán jön csak az egymás elleni.ferninho írta: a csoportban egyenlő pontszám esetén az egymás elleni számít tudtommal, lehet erre értette
nem hinném h arra gondolt, de ha igen akkor elnézést tőleferninho írta:a csoportban egyenlő pontszám esetén az egymás elleni számít tudtommal, lehet erre értette
a csoportban egyenlő pontszám esetén az egymás elleni számít tudtommal, lehet erre értettevisca el barca írta:1230 hozzászólással a hátad mögött ez nagyon csúnya voltmess2009 írta:annak örülök, hogy van idegenben lőtt gólunk, mert még egy 4:0 -ra senki ne számítson.(otthon)
Nem lehet minden meccset megnyerni, az iksz ha szigorúan a továbbjutást és a csoportelsőség megszerzését tartjuk szem előtt teljesen jó volt a Barcának. A Milan szokás szerint nagyon felszívta magát ellenünk és némely játékosa mint Montolivo vagy Constant saját magát múlta felül.Erxy írta:Mindenkinek totál jó volt az X, ennek szellemében játszott nagyjából végig mindkét csapat, leszámítva az első 10-15 percet, ahol a Milan főképp Kakával a bal szélen próbált ügyeskedni.. De a góljukhoz így is kellett a védőink hibája. Utána már végig domináltuk a meccset, nem volt probléma. Montolivo ügyes játékos, a bíró pedig cenzúra volt.
1230 hozzászólással a hátad mögött ez nagyon csúnya voltmess2009 írta:annak örülök, hogy van idegenben lőtt gólunk, mert még egy 4:0 -ra senki ne számítson.(otthon)
He?mess2009 írta:annak örülök, hogy van idegenben lőtt gólunk, mert még egy 4:0 -ra senki ne számítson.(otthon)
Hát, azért írtam Piqué-t, mert az megse fordult a fejemben, hogy esetleg Bartra Maschot helyettesítené.Dr.Dre írta:Nekem mondjuk Mascherano jelenléte jobban megnyugtatKash írta: Kicsit megnyugtatóbb azért Piquét látni a kezdőben...Legalábbis nekem.
Kétségkívül a Piqué-Masch védőpáros jelenleg a legerősebb,bár én kipróbálnám a Puyol-Masch, vagy Puyol-Piqué párost is. Reméljük lesz rá alkalom.
Visca el Barca!
Nekem mondjuk Mascherano jelenléte jobban megnyugtatKash írta: Kicsit megnyugtatóbb azért Piquét látni a kezdőben...Legalábbis nekem.
Azért, mert jelen pillanatban ez a top1 kezdő, attól függetlenül, hogy Bartra az utóbbi 2-3 meccsén kimagaslóan teljesített. Nyilván a vezetőség, és Martino is úgy gondolja, hogy Bartra még egy kicsit fiatal, de leginkább tapasztalatlan egy Milan ellen, főleg egy BL csoportmeccsen.StickyFingaz írta:Bartra miért nem kezd?Az Osasuna ellen is az egyik legjobb volt.Remélem kap egy félidőt.